DMS360 Original

Peluang Dropship DMS360

Apakah maksud sistem dropship? Dropship -Adalah  peluang  mengusahakan  bisnes  melalui  konsep  rakan  niaga tanpa  perlu menyimpan  stok.  Biasanya pembekal/usahawan  yang  menawarkan  dropship membina kaedah  pemasaran  melalui  pasukan  jualan/agen/rakan  niaga. -Pembekal  menyediakan  gambar,  stok,  iklan  untuk  digunakan  rakan  niaga untuk mempromosi  dan  memasarkan  produk  melalui  internet. -Selepas  pembayaran  dilakukan  oleh  pelanggan,  rakan  niaga akan  mengambil komisyen  dari  jumlah  jualan  produk  yang  berjaya dijual.  Manakala penghantaran  dilakukan  pembekal.  Rakan  niaga  perlu  memaklumkan  status produk  kepada pelanggan  dan  juga maklumbalas  pelanggan  kepada pembekal. Dengan  kata lain  rakan  niaga adalah  orang  tengah  antara pelanggan  dan pembekal. Saya menawarkan peluang dropship DMS360 kepada sesiapa sahaja

DMS360, DMS ONE dan Glowing Speed 24k Gold

Syarikat Dermax superskin 360 telah berjaya mengeluarkan 3 jenis produk unggul dan berkesan merawat pelbagai jenis masalah wajah anda. Terbaru, dermax dms one 360 juga merupakan set asas yang bakal menjadi pilihan ramai pengguna yang inginkan produk bermutu tinggi, ramuan yang kaya dengan vitamin C, mencerah lebih pantas malah anti jeragat. Kesemua produk dms, merupakan produk yang dicipta untuk menyelesaikan masalah paling kritikal di Malaysia iaitu masalah jeragat atau bintik-bintik hitam pada kulit wajah. Dermax superskin Dmsone 360 terutamanya dikatakan lebih baik dari glowing speed 24k gold didatangkan pada harga amat jimat dengan saiz yang besar seperti glowing speed. 30g

Packaging Terbaru Sabun DMS dan CC Hybird Foundation

Packaging Terbaru Sabun Hijau Honeydew dari set asas DMS360 dan CC Hybrid foundation. Jadi selepas ini tiada lagi isu FAKE berkenaan sabun dms ya. Harga seketul sabun dms = RM 40 (Percuma Postage Semenanjung/ + RM 4 bagi SS) CC Hybrid foundation juga telah ditukar packagingnya. Malah, ada perubahan kandungan juga. Tidak berminyak berbanding sebelum ini. Cc hybrid merupakan foundation yang sangat digemari selain 4d foundation. Ianya melitupi wajah dan menjadikan wajah lebih berseri, mulus dan cerah. Dengan penambah baik formulasi, pastinya CC hybrid menjadi lebih kegilaan bagi penggemar foundation. Cc hybrid ini boleh digabungkan bersama 4d foundation supaya lebih

Produk Murah Vs Mahal

Assalamualaikum pembaca semua, Jarang untuk saya menggunakan platform website ini berbicara secara personal. Website ini lebih berbentuk informatif dan jualan bagi produk DMS360. Namun, saya tergerak untuk berkongsi dengan kalian perbezaan ketara anda maksud kedua ini. Murah atau Mahal yang mana lebih baik? Saya harus akui subjek harga ini amat subjektif. Bergantung kepada produk yang anda kehendaki. Juga bergantung kepada sikap anda mahukan yang biasa atau luar biasa. Jika anda membeli sepotong kek, anda akan dapati pelbagai harga berlainan di kedai-kedai berlainan. Mahalnya kek di Secret Recepi. Tak sama dengan harga yang dijual di kedai kek biasa. Namun, apabila menyebut

10 Manfaat Penggunaan Krim Malam pada Wajah

Fuiyyo, kalau uols tahu kebaikan pakai krim malam.. Mesti uols tak akan tinggal pakai punya. . Waktu malam merupakan waktu yang paling sesuai untuk kita merawat kulit. Ini kerana keadaan kulit kita berada dalam mood tenang dan rileks. Jom baca betapa bestnya pakai krim malam;. + Krim malam memberi kesan melembapkan terutama untuk mereka yang mempunyai masalah kulit kering. Bila kulit lembap, kesan makeup pada siang hari lebih cantik. + Krim malam melembutkan kulit. Bangun pagi ibarat pakai masker telur. + Krim malam boleh memberi kesan tekstur yang lebih halus. Seronok kan tengok kulit halus, takde la jeles tengok kulit artis halus mulus.

Bahaya Hidrokuinon Perosak Kulit Wajah

HIDROKUINON — PEROSAK KULIT!1. Krimnya berbau tajam dan teksturnya sedikit melekit apabila disapu pada kulit. 2. Tuangkan sedikit toner yang puan sedang gunakan itu pada kapas muka. Biarkan seketika terdedah dengan cahaya matahari. Toner akan bertukar kepada coklat kehitam-hitaman. Itu salah satu tanda produk tersebut mengandungi bahan HIDROKUINON. Apa itu HIDROKUINON?  Ia sejenis bahan kimia yang membunuh sel dalam kulit yang menghasilkan pelindung semulajadi daripada panahan cahaya matahari Apabila sel ini dimatikan, kulit muka akan kelihatan lebih cerah dan putih dalam tempoh singkat! Cerah dan putih itu tidak asli. 3. Semak penutup toner atau krim malam puan. Jika terdapat kerak

3 Cara Mudah Merawat Jeragat

3 cara rawat JERAGAT di muka wanita Berdasarkan perkongsian tentang cara mencegah jeragat muka, sarankan supaya: Cara 1) Jangan terdedah pada cahaya matahari di waktu tengahari dan petang . Ini membahayakan kulit muka kita. Waktu paling bahaya ialah daripada pukul 11 pagi hingga 3 petang. Jika boleh, elakkan waktu ini. 2) Bagaimana jika terpaksa keluar pada waktu itu? Gunakan krim pelindung matahari. Lebih baik gunakan yang tanpa minyak supaya jerawat di muka tidak timbul. sarankan guna krim pelindung matahari (UV Cream) yang mempunyai SPF 30 dan ke atas. 3) Jangan mudah terpengaruh dengan produk-produk jeragat di luar sana tanpa lakukan

Empat Punca Utama Jerawat di Muka

Punca-Punca Jerawat 1) Diet boleh mempengaruhi kulit. Bukti terbaru mencadangkan sesetengah makanan dan minuman boleh membuatkan jerawat menjadi lebih teruk. Contohnya karbohidrat yang diproses seperti roti putih dan kentang putih. Ia sama seperti produk tenusu tertentu biasanya susu tanpa lemak boleh memburukkan jerawat. 2) Tekanan membuatkan jerawat makin bertambah. Otak dan kulit sentiasa berkait. Jadi stress sudah tentu menjejaskan kulit. 3) Bersukan juga boleh menjadi punca. Geseran yg terjadi pada alatan sukan atau sport bra menjadikan jerawat tumbuh pada sepanjang garis rambut dan bahagian belakang badan. 4) Genetik juga menjadi faktor seseorang berisiko mendapat jerawat. ** Dengan produk kecantikan DMS360

Testimoni Glowing Speed 24k Gold

testimoni customer yang mengalami kulit kusam dan kering. Adik ini telah menggunakan set Glowing Speed dan Serum Stemcell. Ternyata kesan yang memberangsangkan membuatkan adik sangat berpuas hati dengan penggunaan hanya dalam tempoh 2minggu sahaja. Kulitnya kini kelihatan bertambah sihat,cerah,berseri dan glowing. Alhamdulillah. DMS360 AUUMMMMM! menggunakan set GlowingSpeed + Stemcell dan 4D cream selama 4bulan. Muka yg kusam dan bekas2 jerawat tiada lagi.. menggunakan Glowing speed+ serum glowing+4d..selama 1 bulan… Masalah kulit kusam n tona  X sekata Kulit bertambah cantik berseri2.. Mlm ni nk share stu lg testimoni seorg cust yg guna set asas speed glowing+stemcell dn 5d slma 1blan…masalah klit

Testimoni Selim Melim @ Miss Slim

Customer mengambil miss slim dengan hanya 2 botol miss slim sis nie berjaya menurunkan berat badan 9kg… Dr 83kg skrg 73kg …ALHAMDULILLAH SYUKUR SGT2….miss slim mmg aummmmm… Testimoni dari team dms Saya nak share testimoni family sy yg mengambil miss slim dengan hanya 1,2 dan 3botol miss slim mereka berjaya menurunkan berat badan…ALHAMDULILLAH SYUKUR SGT2….miss slim mmg aummmmm.. Testimoni yang mempunyai masalah berat badan sangat berpuas hati bjaya menurunkn berat sbyk 3kg dlm masa sbulan.. Testimoni merangkap agent Ct juju ni berjaya turunkn berat badan sbyk 8 kg dlm masa sbulan.. 2 btl miss slim 😉 ramping gitu…. ct dh

1 2 3 8
error: Content is protected !!