Jana Pendapatan Online dengan DMS360 – Program Dropship DMS360

JOM KITA JANA INCOME ONLINE
TIADA ALASAN UNTUK BERJAYA
TIADA YG MUDAH DALAM DUNIA INI JIKA NAK MAJU
BERMINAT WHATSAPP 0189100852

Belilah dan berurusanlah dengan pengedar sah dengan pemegang kad keahlian dms360.

Sudah ada produk fake seumpama dms di luar sana.

Peluang menjadi pengedar dan dropship juga dibuka.

Mari bersama-sama jana pendapatan secara online sahaja.

Komisyen bagi dropship ialah 20% dari harga asal DMS360

Tinggi bukan komisyen kalian?

rebut peluang ini untuk menjana pendapatan bersama saya.

Kalian tidak perlu keluarkan modal sebanyak RM 1500 untuk mendapatkan 20% komisyen
bagaimana bermula bisnes
bimbingan dari zero to hero.
Inshaa Allah.
dengan program dropship dms360, dropship cermin seri, dropship glowing speed
tiada modal diperlukan mahupun simpan stok.
Anda promot, saya uruskan tempahan dan produk kalian terus kepada pelanggan.
Berminat menjadi dropship dms360?
Hubungi saya hari ini juga
018-9100852

Promosi Make up Halal dan Mesra Solat Nurraysa

Assalamualaikum…

Promosi make up atau kosmetik Nurraysa kini kembali. Dengan 2 pakej istimewa. In shaa Allah harga juga sangat berpatutan.

Produk ini tahan lama tahu. Contohnya, lipstik pearl collagen nurraysa saya sudah gunakan dari bulan 7 tahun lepas iaitu tahun 2015 hingga kini masih banyak lagi. Masih harum, berangin apabila dicalit. Alhamdulillah, boleh gunakan tanpa was-was.

Pakej satu
Pakej dua
Mari dapatkan sementara promosi masih berjalan. Nanti harga kembali asal. Jangan marah yaaa…

Cantik halal.
Solat pon tidak risau lagi. ☺☺

Kenapa anda buat bisnes?

Salam sayang buat agen-agen dropship dms… apa sebab kita berniaga? Jadi dropship dms?

Bagi yang masih buntu atau belum dapat buat sales.. mari kita baca yuk

💉2 sebab kerja atau terus berniaga
1⃣survive
2⃣value

🔑jd kan berniaga utk memberi value kpd org lain..terutama org yg kita sayang

🔑apa2 pun dalam kehidupan kita perlukn duit! cuba set matlamat hidup, ada tak matlamat yg kita set tu tak perlu duit???

🔑tujuan nak duit
1⃣Tenang
2⃣kebebasan kewangan
3⃣ kebebasan masa

🔑Berniaga bukan utk duit semata2, bila ada duit kita mampu memilih..
cth: nak pg umrah, bila kita berkemampuan, nak bwk satu keluarga pun tak ada masalah..

🔑berniaga perlu ada:
➡mentor
➡ilmu
➡sistem
➡tindakan (berani, luar biasa dan konsisten)
➡intention (niat)
➡impian

🔑perkara yg perlu jaga utk berjaya:
👉syukur
👉sujud
👉selawat
👉sedekah
👉silaturahim

🔑bisnes wujud bila ada:
masalah
manusia (keinginan)

🔑belajar dr kesilapan dan ikut je acuan orang yg berjaya!jgn terus mencipta alasan..

🔑belajar lawan akal yg selalu nak kita hidup di zon selesa, takut utk mencuba sstu yg baru. kena selalu positif! lawan lawan dan lawan.

🔑orang islam perlu kaya, untuk memartabatkan ekonomi islam, boleh bayar zakat byk2..bantu golongan susah..

🎉resepi kejayaan
✔bergantung pd Allah
✔ilmu
✔tindakan

🚀🚀🚀Fast Action! Fast Result!

Kesan Tindak Balas Skincare DMS360/ Cermin Seri/ Glowing Speed

Tanda-tanda tindak balas DMS360/ cermin seri/ glowing speed pada kulit:

STEP 1 Semua radang bawah kulit akan dikeluarkan,ruam kecik, jerawat, kulit kemerah-merahan, bengkak mata dan merenyam..mungkin juga berpunca dari resdung atau bahan kimia.
*Untuk melegakan ketidakselesaan.. berhenti penggunaan krim malam selama seminggu..dan teruskan penggunaan serum..lagi kerap lagi baik..
*Setelah Kulit kembali pulih..sambung penggunaan krim malam tipis-tipis.

STEP 2 Kulit akan rasa berminyak atau kering disebabkan tindak balas DMS360/cermin seri/glowing speed dalam menaturalkan PH kulit.

STEP 3 Kulit akan kering atau menegang dan bahagian-bahagian bermasalah seperti jeragat..kulit kusam..whitehead..bekas jerawat hitam akan terkupas secara lembut..process peeling.

STEP 4 Kulit rosak habis dirawat seterusnya akan pulih seperti sediakala

Note: Penggunaan set rawatan dan serum secara konsisten akan menjadikan kulit lebih sehat dan anjal.
Kolegen dalam set rawatan dan serum membantu penumbuhan sel-sel baru dan seterusnya menghasilkan kulit yang gebu , cerah dan cantik sampai bila-bila.

Jika tiada tindak balas seperti berikut..Tahniah anda memiliki kulit yang sehat..sila abaikan sahaja yang diatas..

Sekian Terima kasih..merawat lebih baik dari mengubati..jom cantikkk..👸👰

Beauty is responsibility

Membeli dan Gunakan Produk DMS dengan Yakin

Assalamualaikum,

Lama saya tidak update entri di blog. Alhamdulillah, ramai wanita dan lelaki telah memilih produk keluaran dms.

Hari ni saya nak share info dms dalam akhbar. Haaa, teruja sungguh tau.

Yakinilah produk dms kami. Ianya halal, tanpa sebarang bahan kimia. Malah mendapat pengiktirafan antarabangsa.

Masih ragu-ragu?

Usahlah.. mari cuba dms, anda pasti jatuh cinta.

Kami ada 3 jenis set asas skincare
1. Dms360
2. Cermin seri
3. Glowing speed 24k

Kejayaan DMS di Media

Seronok bukan?

Syarat terbaru menjadi agen atau pengedar produk dms ya.

Kene ada RM 5000 baru dapat 20%.

Haaaa.. jadi agen dropship akak dapat 15% berbaloi tak?

Syaratnya mudah sahaja.

Pembelian pertama harga asal.
Kemudian layak jadi agen dropship.

Bulanan hanya perlu maintan 2 kali sale sahaja ya. Tak banyak kan? Tidak kira apa pon produk dms.

Mahu jadi agen dropship produk dms?

Wassap saya untuk daftar 0189100852

Berikan saya

Nama
Alamat
No tel

Testimoni Glowing Speed 24k Gold

GLOWING SPEED : RM169.00 (Percuma Postage)

* Dari kolagen dan 24K gold
* Beratnya: sabun 40g, krim 30g.
* spf 45
* Jimat sehingga 4-5 bulan penggunaan.

GLOWING SPEED!!!
Produk terbaru untuk menyelesaikan masalah kulit wajah!!
Lebih WOW lebih AUUMM!!!

Kuantiti lebih besar ~ kesan lebih pantas ~ lebih jaminan untuk glowing ~ tahan lebih lama ~ jimat belanja ~ berbaloi dgn harga, kuantiti & efeknya.
√ Arbutin + Collagen + Glutathione
√ 3D glowing efek
√ Estrak emas 24k gold
√ 10x kesan pencerahan & glowing
√ SPF 45 pelindung uv
√ Korea Dermatological Technology
√ Anti- aging Professional / Advance Technology
√ mengembalikan kekenyalan kulit, meremajakan & mencerahkan

Mari dapatkan stok glowing speed hari ini

Geram kan tengok testimoni pengguna glowing speed 24k gold ni.

Harganya murah
Size besar
Malah loose pon murah jugak tau.
Hanya RM65 tuk krim.

Cuba jangan tidak cuba

0189100852

Perbezaan Skincare Dms360, Cermin Seri dan Glowing Speed

Konfius nak pilih yang mana satu? Tiba-tiba pengasas DMs keluarkan sampai 2 produk terbaru. Terkezut pengguna setia DMS360 tau!

Pilih mana berkenan darling!

Perbezaan :
DMS360 : RM139
* dari ekstrak honey dew + kolagen + alga.
* Beratnya : sabun 30g , krim 20g
* Spf 25.
* Jimat sehingga 2-3 bulan pggunaan.

CERMIN SERI : RM120
* Dari ektrak mutiara dan diamond
* Beratnya: sabun 30g , krim 20g.
* spf 30.
* Jimat sehingga 2-3 bulan penggunaan.

GLOWING SPEED : RM169.00
* Dari kolagen dan 24K gold
* Beratnya: sabun 40g, krim 30g.
* spf 45
* Jimat sehingga 4-5 bulan penggunaan.

Tips pemilihan ya.
Jika anda tanya saya yang mana terbaik, harus saya katakan glowing speed 24k gold.

Ada kolagen + arbutin agen pencerah yang tinggi + 24k gold dan size berkali ganda dari dms360 dan cermin seri. Juga spf45.

Bayangkan krim keluaran dms ni besar tau. Harga pula hanya dalam lingkungan RM 120 – RM 170, mana mahu jumpa saiz sebegini dengan ramuan semulajadi dan tanpa bahan kimia sehingga penggunaan super jimat.

Terutama krim malam, bagi saiz 20g mampu bertahan sehingga 4-5 bulan, inikan pula saiz glowing speed 30g. Berbaloi sangatkan?

Nak tambah serum  sangat digalakkan tapi pakai set asas glowing speed 24k gold sahaja dah sangat berkesan tau. Cuma tambah foundation untuk efek lebih cantik dan suka bermake up.

Jangan risau, produk dms ni halal, mesra wuduk dan sangat mudah dicuci walau tanpa sabun pencuci.

Jangan segan nak cantik!
Sy guide smpai gebu
Emme Marina
0189100852

Perbezaan saiz yang amat ketara glowing speed 24k gold dan dms