DMS360 Original

6 Cara dan Panduan Menggunakan Sabun DMS360, Cermin Seri dan Glowing Speed

PANDUAN GUNA SABUN DMS360, CERMIN SERI dan Glowing Speed   1. JERAWAT Untuk yg berjerawat Basuh muka dgn air suam.Cuci muka dengan sabun dan sedikit garam halus..gosok slow2..pedih sikit ya.. Lepas tu bilas dengan air sejuk dari peti ais. 2.JERAGAT Ok untuk yg ada jeragat.. jangan basahkan muka dulu tauu. Ambik sabun..sental@gosok terus ke muka.. Sebelum mandi ketika tengok tv pun boleh..lepas tu gosok dengan tangan kat muka..biarkan sekejap baru cuci. JERAGAT PALING REKOMEN DMS360 DAN GLOWING SPEED 3. PANAU & KURAP Untuk yg ada panau & kurap,sental tempat ada panau, kudis kurap..biarkan semalaman..pagi esok bangun baru cuci..insha allah cepat

Testimoni Pengguna DMS – Masalah Jeragat dan Jerawat

Assalamualaikum semua, Alhamdulillah, dapat juga saya updatekan testimoni-testimoni terbaru yang sangat superb. Bersyukur kini lebih ramai wanita dapat memiliki kulit yang cantik tanpa perlu rawatan yang menyakitkan atau terlalu mahal. Produk keluaran dms in shaa Allah adalah pilihan terbaik buat anda. Set asas dms terdapat dalam 3 pilihan – set asas dms360 – set asas cermin seri – set asas glowing speed 24k consultation secara percuma juga disediakan 5% diskaun buat anda selepas pembelian pertama. Hubungi saya Emme marina 0189100852

Bedak Anda Sah Ke Solat?

SAH ke SOLAT ????? . Nak bagi tau .. sebelum SOLAT .. pastikan WUDHU’ tu SAH .. terutama nya MUSLIMAT !!!!! . Hari ni pun masa amik WUDHU’ .. ade perasan sorg MUSLIMAT ni .. dia pakai BEDAK .. bila amik WUDHU’ .. dia x basuh dulu muka dia .. terus amik WUDHU’ je .. lepas amik WUDHU’ .. nampak sgt BEDAK masih ade kat muka dia. . USTAZ SALIM penah bagi tau masa kelas FIQH IBADAH semester lepas .. PEREMPUAN .. kene cakna sebab .. ini berkaitan IBADAH SOLAT kita. . AIR WUDHU’ yg bercampur dgn BEDAK .. akan

Restok Glowing Speed 24k Gold dari DMS360. Yuk Lihat Testimoni GS Sekali

Assalamualaikum, STOK GLOWING SPEED DAH RESTOK!! ADA 50 SET SAHAJA. AMPUN YA. Sorry sangat-sangat kepada pembaca semua, terhad 50 set sahaja. Stok baru sahaja diposkan oleh pengasas DMS hari ini. Alhamdulillah. Mari cuba, akak pon pakai glowing speed ni tau. best sangat. Nak tahu apa itu glowing speed 24k gold by dms360? Jom baca. GLOWING SPEED 24K GOLD HARGA : RM169 FREE POS (sabah sarawak + RM3) Perkenalkan produk terbaru dari keluaran DMS 360 : Glowing Speed atau dalam bahasa melayunya SEPANTAS SINAR Ramai telah cuba dan terbukti lebih berkesan, lebih baik dan terlebih glowing. Kesan seawal penggunaan amat mengujakan pengguna

Update Stok DMS Stok Licin!!

Assalamualaikum swmua… Masya Allah laku sangat dms ni. Tak kisahlah apa set pon. Sejak dms masuk tv, paper.. radio. Laku sentiasa. Yang nak order. Yang nak jadi agen. Akak minta maaf sangat-sangat sebab kadang jarang berbual dengan pembaca di sini. Tapi buat masa ni stok dah nyawa-nyawa ikan. Sesiapa nak oder jika stok habis. Tunggu ya. Akak cadangkan terus booked. Sebab stok berebut-rebut ni. Mari kita cantikkan kulit dan rawat muka dengan set asas dms. Dms360 Cermin seri Glowing speed Okay sayang semua. Jangan sedih ya

Tips dan Panduan Masalah Kulit Jeragat Menggunakan Produk DMS

MASALAH JERAGAT 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 Disarankan:- ✔G.SPEED ✔DMS (Salah satu👆) ✔Serum stemcell ✔Serum Glowing (Boleh guna kedua duanya..selang seli👆) MALAM 💖💖💖💖 1-Cuci muka 2-Sapu serum bahagian jeragat tebal(kering) 3-Sapu nite cream bahagian jeragat tebal(kering) 4-Sapu smula serum seluruh muka(tggu kering) 5-Sapu nite cream nipis seluruh muka. TIDO👍👍👍👍 SIANG 💖💖💖💖 1-Cuci muka 2Sapu serum bahagian jeragat tebal sahaja 3-Sapu Day cream 4-Sapu foundation 👍Jalan jalan ======================== *BAHAGIAN JERAGAT TEBAL…GOSOK SIKIT APABILA SAPU SERUM & NITE CREAM TIPS 👇👇👇👇 From cfu👍🏻 SHARING IS LOVING💖💖💖

Apa Maksud Mesra Wuduk dan Mesra Solat bagi Produk Kecantikan Wajah

Assalamualaikum, Rupanya ada lagi wanita-wanita di luar sana yang kurang memahami maksud mesra wuduk atau mesra solat bagi skincare dms, terutamanya foundation dms dan bedak nurraysa. untuk pengetahuan pembaca, saya ada juga menjual bedak 3 dalam 1 iaitu bedak, foundation dan dd cream semuanya sebagai satu foundation dari nurraysa beauty. Bedak nurraysa ini juga kegemaran saya kerana ianya lebih berat dari foundation dms. Sangat sesuai bagi mereka yang sukakan make up berbanding natural beauty. kesemua set asas, serum dan foundation dms ialah mesra wuduk dan mesra solat ini kerana ianya berasaskan air. Oleh itu, sangat mudah dicuci walaupun tanpa sabun

Apa Itu Foundation dan Jenis-Jenisnya

Teks: Emme Marina Mohamad Apa itu Foundation Wajah? Menjadi wanita kita tidak lari dari masalah kulit kusam, jeragat dan jerawat yang menjadi tumpuan mata-mata yang memandang. Semua wanita mengimpikan wajah yang berseri, mulus dan sekata. Maka di sinilah peranan kosmetik foundation. Fungsi utama foundation adalah membuat wajah terlihat lebih halus dalam waktu yang singkat. Foundation juga berguna untuk menyamarkan berbagai kekurangan yang dimiliki oleh wajah seperti kerutan, bekas jerawat, noda hitam, bekas luka, dan lainnya. Yaa walau pun untuk fungsi yang ini, akan lebih tepat jika digunakan bersama Concealer. Berikut ini adalah beberapa jenis foundation yang ada di pasaran: 1.

error: Content is protected !!