DMS360 Original

Artis Yang Sudah Cuba DMS360

Bismillah… Assalamualaikum, Alhamdulillah, set asas DMS360 semakin mendapat perhatian ramai. weeee Dengan harga yang sangat murah dan berpatutan, dms360 menjadi igaun ramai tahu. serius, hakak pon tak menang tangan dengan permintaan yang semakin tinggi. Terima kasih ya. Di atas sokongan kalian, pembelian kedua dan seterusnya bersama akak, kalian dapat 10% diskaun tidak termasuk postage. Setiap pembelian set asas anda juga mendapat percuma postage. Suka kan? Set kecantikan masa kini.. jom cuba dms360 artis pon pakai tau… memang teruja.. nk cantik mcm artis ke atau nak artis cantik mcm kami…hehhehee ✔Dms360 ni produk tempatan ✔Teknologi korea… kulit ala2 korea la t..😂😂😂

Packaging Terbaru Cermin Seri

Assalamualaikum semua, Packaging terbaru lagi. Haaa, kadang-kadang pening juga akak ni dengan hq yang asyik buat penukaran packaging. Tapi takpelah. Asalkan jangan buat pelik-pelik sudahlah. cermin seri ini sangat sesuai buat mereka yang kulit berminyak, jerawat dan nak putih dan kulit remaja. Namun,ada je golongan wanita yang berumur 30 tahun pakai produk cermin seri ni dan serasi. Memang ikut hormon la kan? Kene la cuba tahu. Produk malaysia bumiputera tetapi international brand. Harga pon sangat berbaloi. Murah. 1 set ni ada 3 item. Krim malam 20g Krim siang 20g Sabun 30g Set ni mampu bertahan 2 ke 4 bulan. Lama

Terima Kasih Sudi Order Dengan Kami

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum. Alhamdulillah.. syukur atas rezeki dan kurnia Nya. Masuk lagi stok untuk pelanggan dan agen-agen sekalian. Mohlah kita sama-sama cuba dms ni. Alhamdulillah semua produknya berkesan dan harga sangat reasonable. Langsung tiada bahan kimia Seratus peratus organik Dari produk kecantikan, penjagaan dalaman wanita ada, lelaki pon ada, supplement dan ubat kurus. Semuanya tiptop. Cubalah jangan tak cuba 🙂 SET ASAS DMS RM 139.00 SET ASAS CERMIN RM 120.00 SET ASAS GLOWING RM 169.00 SERUM GLOWING RM 80.00 SERUM STEMCELL RM 120.00 4D FOUNDATION RM 80.00 5D HYBRIC RM 100.00 HYBRID CC CREAM RM 100.00 DIAMOND 4D FOUNDATION RM 80.00

Apakah Paraben?

APAKAH PARABEN? Parabens adalah bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet. Ia digunakan untuk melawan bakteria dan kulat. Hampir semua parabens yang digunakan sebagai bahan pengawet adakah buatan manusia dan bukan dari sumber semulajadi. PARABENS boleh diserap melalui sistem kulit, darah dan penghadaman.Paraben boleh ditemui sebagai methylparaben, ethylparaben,propylparaben, butyparaben,isopropylparaben,yang terdapat dalam alat solek/ kosmetik. BAHAYA PARABEN 1)Paraben ni menyerupai  hormone dan ia boleh menggangu fungsi sistem endocrine . Ia boleh menyebabkan kerosakan kepada sistem badan seperti tiroid, ovari, hypothalamus dan juga sistem peranakkan lelaki 2) Penghasilan estrogen yang tidak normal akan meransang kanser payudara. Penyerapan paraben boleh mengalakkan penghasilan estrogen yang

Stok Baru DMS semakin Susut

Bismillahirrahminirrahim.. Assalamualaikum semua, Walaupun harga set asas dms telah dinaikkan harga tetapi permintaan produk dms iatu dms360, cermin seri dan glowing speed tetap tidak luntur. Ramai yang wassap, sms dan tidak kurang menelifon untuk mendapatkan produk dms. Alhamdulillah.. terima kasih kerana suport produk buatan malaysia ini. Mari dapatkan produk dms kami. Cukup berpuas hati tau. Wassap 0189100852

Pengumuman! Harga Baru Set Asas Dms Berkuat Kuasa Mulai hari Ini

Assalamualaikum.. Sebelum ini kami ada mendengar desas desus akan kenaikkan harga set asas produk dms. Bermula dengan kenaikkan harga serum glowing dan 4d foundation. Kini harga set asas juga telah dinaikkan pada hari ini, 11 Mac 2016 ya. Arahan direct dari hq. Harga baru seperti di bawah 1. Cermin seri rm120 2. Dms360 rm139 3. Glowing speed rm169 Manakala harga yang telah naik pada 1 Februari ialah 1. Serum glowing rm80 2. 4d foundation rm80 Diharap semua pelanggan, dan agen-agen take note ya. Kami semua juga terkejut atas kenaikkan harga, tapi bila difikirkan semula. Harga dms ni tidak pernah naik

13 Perkara Yang Perlu Anda Hadam Sebagai Peniaga Islam

Selesai sesi Fiqh Bisnes oleh Ustaz Dr Azman dan Ustaz Dr Zaharuddin. Alhamdulillah, banyak ilmu baru dan ilmu refresh dan persoalan berkenaan bisnes kontemporari terjawab. ℹKawan-kawan yang berniaga secara berkumpulan, dan suka komen testimoni di post ‘rakan sejemaah’, boleh baca point no 11 di bawah. Saya Ringkaskan apa yang dapat saya serap selain perkara asas tidak boleh menipu, bebas riba dan gharar, dan sebagainya: . 1.       Sesiapa yang menjadikan akhirat sebagai tujuan utama, maka dunia akan datang kepadanya dalam keadaan tunduk. Bisnes dan perniagaan adalah satu alat untuk mencari Redha Allah <- Pegangan. . 2.       Perniagaan adalah sesuatu yang datang

DMS360 Tampil dengan Wajah Baharu!

Cantikkan packaging terbaru dms360 ni? Warna hitam gold, memang nampak sangat ekslusif. Jom baca apa keistimewaan dms360 yang digilai ramai ni. DERMAX SUPERSKIN 360 SET ASAS HARGA : RM139 postage RM 6 SEM/ RM 10 SS SABUN HONEY DEW HARGA : RM40 postage RM 6 SEM/ RM 10 SS ** Hanya dengan penggunaan selama 14 hari sahaja , anda PASTI dapat melihat kesannya iaitu kulit anda nampak lebih CERAH, GEBU, LICIN & BERSERI.. • Kesan positif seawal 7 hari ! • Tiada kesan sampingan ! • Di jamin halal ! • Sesuai untuk semua jenis kulit ! • Mendapat Kelulusan

Jom Follow My Instagram

Assalamualaikum semua, Jom follow instagram saya, @emme_dms360 ya. Di blog saya aktif kerana di blog kita dapat lebih maklumat untuk dimasukkan tetapi di instagram juga testimoni dan live feeds lebih terkini. Saya sebenarnya baru juga buat akaun instagram ni. Instagram ni khas buat wanita. Maaf ya kaum adam follow di blog sahaja ya. Kerana di instagram ni saya lebih terbuka dengan gambar-gambar peribadi. In shaa Allah dalam masa terdekat ini, saya kongsikan lebih bnyak panduan, petua serta produk lain selain set asas kecantikan sahaja ya.