DMS360 Original

Packaging Terbaru Set Asas DMS

Assalamualaikum…. Dah lama tidak update di blog. Sebenarnya 3 set asas utama produk dms iaitu dms360, cermin seri dan glowing speed sudah pun bertukar wajah. Selain harga yang telah dinaikkan kerana baru sahaja diaplikasikan cukai gst dan penambahan kos lain. Kini semua produk ada seal bagi menjamin keaslian produk juga akan diletakkan code bar sebagai bukti. In shaa Allah dengan cara ini syarikat dapat elak daripada produk tiruan dan klon yang banyak di luar sana. Alhamdulillah. Suka kan? Gambar di atas merupakan packaging terbaru produk set asas dms tahu. Jangan tersilap atau tersalah beli pula.. Jika masih tidak yakin, boleh

Ingin Tahu Kebaikan Sabun Honeydew dms360

Assalamualaikum & Good nite semua.. Jom cuci muke dengan sabun honeydew.. Kehabisan sabun bleh order lagi.. SABUN COLLAGEN DMS 360 Menanggalkan sel mati Mematikan jerawat Memutihkan kulit Menghaluskan kulit Mengekalkan kelembapan Melembutkan kulit Membekal collagen/vitamin Harga loose … RM40.00 READY STOK Whatsapp/ telegram 0189100852

Testimoni Admin DMS (agen sah DMS)

Teks: Emme Marina MohamadFoto: Koleksi Peribadi Bila saya lihat semula gambar saya ni, nampak lain macam ja. Rasanya sebab tak kelepet tepi tudung kot. Hehe Saja ja kan saya ni. Sebenarnya nak kongsi dengan kalian testimoni diri sendiri mengamalkan rcc stevia sebagai supplement kesihatan dan awet muda. Tidak lupa untuk menten kurus. Juga skincare terbaik daei ladang iaitu cermin seri dari dms. Segan juga nak reveal wajah yang sebelum ni. Tapi tak mengapalah. Jangan terkejut na. Dulu memang gelap sebab sunburn, jeragat semua. Risau kalau suami dah tak sayang. Sekarang tak lagi. Yakin in shaa Allah. Kita nak cantik bukan

Tip dan Trik Penjagaan Muka dengan Produk DMS

Teks: Emme Marina Mohamad Foto: DAO dan Koleksi peribadi Seperti kata Dato Azizan Osman, jika mahu berjaya keluar dari pemikiran biasa kepada luar biasa. “Think big, dream big”. Saya suka dengan kata-kata DAO, ia menunjukkan bahawa kita bagi manusia yang biasa-biasa kejayaannya jika ingin lebih berjaya maka wajib berani mencuba, berani ke hadapan. Lupakan perkara yang boleh menyebabkan kita takut dan mara sahaja. Itu sahaja caranya untuk berjaya. Jangan pula gunakan cara shortcut atau menipu untuk berjaya. Tidak baik ya. Harga Baru RM 120 (harga lama sudah tiada ya) Berbalik kepada entri kita, saya mendapat banyak sms dan whatsapp bagaimana

Rahsia Kecantikan Saya Bersama Produk DMS360

Teks: Emme Marina Mohamad Gambar: Emme Marina Mohamad Saya sebenarnya bukanlah seorang yang memiliki wajah yang licin, punyai tona sekata yang cantik seperti yang saya miliki hari ini. Walaupun, bagi rakan-rakan saya, mereka rasakan yang wajah saya sudah okay, elok mungkin kerana wajah saya tidak ada jerawat. Jadi, bagi sesetengah orang tiada jerawat adalah lebih baik wajahnya mungkin? Namun hakikatnya, saya miliki kulit wajah yang kering, mudah jadi gelap jika berjemur sekejap, jeragat. Dan bila wajah ini tidak dijaga baik, kulit wajah saya mudah menggelupas terutama di bahagian hidung, pipi dan tepi mulut. Ianya menyebabkan saya jadi kurang selesa, malu

Wajah Berseri dengan GLOWING SPEED 24K GOLD

GLOWING SPEED 24K GOLD Wajah Berseri dgn Glowing SpeedSmooth dan Geboww ▶Day Cream mempunyai SPF45 iaitu perlindungan daripada sinaran matahari yg berlebihan spt perfect foundation. ▶Sapuan menegak ke atas pd skin supaya krim dpt menembusi jauh ke dlm lapisan skin. ▶Penggunaan kerap akn menghasilkan hasil yg superb. ▶Sesuai untuk semua jenis kulit. ▶Sesuai utk lelaki dan wanita ▶Whitening Turbo(Arbutin, collagen dn gluthathione) ▶Anti Aging Profesional ▶3D Glowing Effect ▶Korea Dermatological Advanced Formulated ▶Dijamin puashati  10x Whitening & Glowing Speed GLOWING SPEED  Produk pencerah wajah terbaru dgn komposisi lengkap dgn diterajui formula penambahan kecepatan pencerahan. Kandungan semulajadi dgn formulasi

Skincare Dms360, cermin seri dan glowing speed 24k

Teks: Emme Marina Mohamad Sampai 3 set asas produk dms360 sekarang ni ada. Rambang mata dan pening yang mana satu ialah produk set asas yang sesuai untuk diri kita. In shaa Allah. Saya bantu bimbing kalian ya. Seperti gambar di atas, dms sudah memiliki 3 set asas skincare iaitu: 1. Dms360 2. Cermin seri 3. Glowing speed 24k gold Produk utama kita ialah dms360. Ianya mengandungi bahan utama honeydew collagen dan alga. Ianya sangat sesuai untuk masalah kulit kering, kusam dan jeragat. Malah antara ketiga produk ini dms360 terbukti sebagai agen pencerah yang paling pantas. Dms360 sesuai bagi mereka yang

Saya Agen Sah Produk DMS. Pakar Kecantikan Kulit Wajah Anda.

Teks: Emme Marina Mohamad Foto: Koleksi peribadi Assalamualaikum pembaca semua, ramai yang whatsapp saya. Kak Emme masih jual dms ke? Masih dear. Sesekali saya post juga entri tentang saya dan dms ni. Cuma secara details mengenai produk dan testimoni serta tips penjagaan kecantikan, saya kongsikan di blog kedua saya. Di sini lebih fokus kepada produk dms. Layari blog kedua saya, jangan lupa follow sekali ya. klik http://stokiscerminseri.blogspot.my Abaikan gambar anak saya tu. Puas saya cuba possing dengan kad keahlian dms, sibuklah pula mereka menyelit di gambar. Alhamdulillah.. mara sebagai konsultant kecantikan wanita dan lelaki dengan produk-produk keluaran dms. Jika nak jual

Perbezaan Serum dan Moisturizer / Krim Siang

PERBEZAAN SERUM DAN MOISTURIZER/ KRIM SIANG Apakah perbezaan antara serum dan krim pelembap muka?? + Selain dari menambahkan tahap lembapan kulit, penggunaan serum amat penting kerana ia dirumus khas untuk membekalkan nutrien ke dalam lapisan kulit yang tidak mampu dicapai dengan hanya mengunakan krim pelembap. + Terdapat pelbagai jenis serum boleh didapati di pasaran, seperti serum anti-penuaan, serum pencerah dan tidak lupa juga serum anti-jerawat. + Gunakan serum selepas menggunakan penyegar dan sebelum menggunakan krim pelembap. + Krim pelembap mempunyai saiz molekul yang besar jika dibandingkan dengan serum. Ini bermakna krim pelembap tidak mampu menembusi kulit seperti serum. + Serum

Natural Skincare DMS360 Superskin

Natural Skincare DMS360 Teks: Emme Marina Mohamad Gambar: Carian google (NEW PACKAGING 2016) Hari ini saya kongsikan produk kecantikan yang telah saya gunakan beberapa bulan yang lepas. Dulu, semasa bujang saya bukanlah seorang yang menjaga sangat tentang kecantikan muka, jeragat ke, muka kering ke, nak cerah bersih, semua itu kurang menarik bagi saya. Saya ada memakai skincare tetapi jenama biasa sahaja harga pun murah. Hehe, yer Fair & Lovely. Selalu tengok iklan Fair & Lovely dengan harga yang amat murah, memang buat saya tertarik. Saya on off juga pakai Fair & Lovely ni, sejak sekolah menengah lagi. Masa ni sepupu