Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Ni testimoni custmer sy masalah kulit  menggunakan set lengkap(dms+serum stimcell+4d)kulit muka semakin cerah dan semakin pulih….beliau tersanggat happy dengan perubahn pd mukanye sekarang…

Nak share testimoni cust yang super2 aauummm
Menggunakan SET ASAS Glowing Speed + Glowing Serum + 4D + Hybrid CC
Makin cunn..makin Glowing.
kak sue yang sekarang ni menjadi pengguna setia rangkaian produk DMS360 menggunakan fullset skincare DMS360 n mengamalkan pearla queen selama sebulan amat berpuashati akan hasilnya.

Nak share testimoni cust saya yang mempunyai masalah kulit muka berminyak dan masalah jerawat. Hanya menggunakan SET LENGKAP DMS360 sahaja beliau dah bole trsenyum lebar 😉 Dan sekarang beliau hanya konsisten menggunakan product DMS360 sahaja..

KAK SU (id 3539) nk share testimoni Cust kak su yang superb aaauuumm kesannya .Masalah K3SAN BEKAS CHICKEN POP@ DEMAM CAMPAK. Dia dah guna macam2dia tapi tetap tak hilang.
Akhirnye
Hanya menggunakan SET LENGKAP GLOWING SPEED DAN PERLAQUEEN3D  dalam tempoh 2BLN bulan dan lihat hasilnya cantik kan..
Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura

Hotline: 018-9100852 (Emme)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.


atau melalui agen sah yang berdaftar

1.Ruzaida bnti omar
0166310637
Perak
Cod- manjung,lumut sitiawan,ayer tawar,pangkor

2. Sitti normah katta
0138803527
Sabah
Cod tawau, kunak, merotai,

3.Nora Ashikin Hashim
011 33572095
Selangor 
Cod banting, puchong

4. Roziana binti Saad
019 4800498
Pulau pinang
Cod..Bayan Lepas, Bayan Baru, Georgetown, Balik Pulau

5. Wan Zuwarisah Wan Zaid
0199859772
Pahang
Cod : Kuantan         

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Ni masalah kulit tidak sekata,kusam,gelap tidak bermaya..hanya 3minggu menggunakan set lengkap(glowing speed+serum stimcell+4d)kulit muka semakin cerah dan semakin pulih….beliau tersanggat happy dengan perubahn pd mukanye sekarang…dlu bermacam produk mahal die cuba tp tetap tiada hasil…malah muka menjadi kusam..


1. Customer mengalami masalah kulit kusam x bermaya dan masalah jerawat.Hanya menggunakan SET ASAS Glowing Speed saja dalam tempoh 3 minggu dgn izinNYA lihat hasilnya Alhamdulillahhhh…. cerah berseri…

2.Suaminya pula mengalami PID setelah mengambil islim 2 botol alhamdulillah berat badan dh turun.Skrg tak perlu risau dengan berat badan ideal kesihatan beliau bertambah baik.

Hanya konsisten menggunakan product DMS360 sahaja..

masalah : kulit kusam
penggunaan : glowing speed + stemcell + 5d
tempoh : sebulan

Assalamualaikum…

Sy Siti Suzila agent dms ingin membuat testimoni untuk diri sendiri..sblm ini kulit muka sy kelihatan kusam n mula berjeragat…namun kini sy rse bersyukur n bole tersenyum lebar kerana dtemukn set dms360 yg sgt mnakjubkn….alhamdulillah…

Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura

Hotline: 018-9100852 (Emme)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.


atau melalui agen sah yang berdaftar

1.Ruzaida bnti omar
0166310637
Perak
Cod- manjung,lumut sitiawan,ayer tawar,pangkor

2. Sitti normah katta
0138803527
Sabah
Cod tawau, kunak, merotai,

3.Nora Ashikin Hashim
011 33572095
Selangor 
Cod banting, puchong

4. Roziana binti Saad
019 4800498
Pulau pinang
Cod..Bayan Lepas, Bayan Baru, Georgetown, Balik Pulau

5. Wan Zuwarisah Wan Zaid
0199859772
Pahang
Cod : Kuantan