DMS360 Original

[BARU] Serum Vit C Booster dengan Hyluronic Acid by DMS360

Perkenalkan Produk Terbaru dari DMS360 SERUM VIT C BOOSTER DENGAN HYLURONIC ACID KEPEKATAN VIT C  20% ~ 30% KEBAIKKAN HYALURONIC ACID (HA) DALAM SERUM VIT C BOOSTER DMS Anda pernah dengar tentang Hyaluronic Asid (HA) dalam perawatan kosmetik dan kosmetik kecantikan? HA adalah sejenis bahan yang dapat melembab dan mengurangkan kedutan di kulit. Sebenarnya, HA itu sendiri secara alami sudah ada di tubuh kita, terutama di jaringan kulit. Fungsi HA adalah untuk menjaga elasticity dan kolagen pada kulit, namun jumlah kandungannya akan berkurangan seiring dengan usia. Makin banyak umur kita makin berkurangan elasticity dan kolagen pada kulit kita. HA yg

Peluang Jadi Agen Sah DMS360 Tinggal 7 Hari Sahaja Lagi

Assalamualaikum, Tawaran istimewa untuk menjadi salah seorang agen sah DMS bakal berakhir minggu hadapan. Pada bulan May yang lepas Cfu DMS telah mengumumkan bahawa pada 26 June 2017 penyertaan sebagai agen sah DMS bakal naik kepada minimum RM 5000! Tawaran yang CFu berikan kepada sesiapa yang mahu berbisnes dengan syarikat DMS ialah serendah RM 500 berbanding tawaran asal iaitu RM 1500! Beza RM 1000 kan? Jika anda mahu berbisnes sambil kurus, cantik dan sihat dengan produk-produk DMS. Jangan tunggu lama-lama untuk hubungi saya. Terus hubungi saya bagi mendapatkan tempat anda sebagai agen sah DMS! Whatsapp 018-910 0852 Tahu apa produk

Testimoni Pengguna DMS360

Mari kita lihat testimoni pengguna DMS yang berpuas hati dengan produk DMs. Semestinya DMS di hati. Dulu : Kulit kusam + Sunburn + Berjerawat pasir Sekarang : Kulit makin pulih & jerawat pun makin hilang Cust pakai set asas Dms360 + Serum 24kgold + Serum Vit. C booster Tempoh : Sebulan haaa kann sis dahh cakapp nak kurus bolehh amik fat away 😍 kunyah² jee terus kurus 👏 rasa coklatt sedapp sangatt 😋 dalamm masa 7 hari jee  dahh adaa perubahan dekatt badan anda 😱😱 woww 😘  haa nak kurus  sebelum rayaa cepatt² whatsApp sis ,, sis akan guide anda

[BARU] DMS Body Contour Cream

DMS BODY CONTOUR CREAM Krim badan mewah bagi mendapatkan bentuk badan dan kulit yang hebat dalam tiga cara: halus, tegang dan tekstur yang sempurna untuk urutan. Bila berat badan dah turun, perut dah kempis, lengan dah mengecil, paha dah selim, kulit bahagian yang mengalami penurunan akan jadi gelebeh, berkedut dan tak cantik kan?Oleh kerana itu DMS memformulasikan krim penegang yang bertindak menegangkan balik kulit yang menggelebeh akibat dari penurunan berat badan tadi. Mat salleh siap buat pembedahan tau nak tegangkan/buang kulit menggelebeh. Namun dengan DMS Body Contour Cream yang disapukan pada perut dan lengan contohnya, perut rasa tegang macam lepas

Sale Ramadhan sehingga 20% Diskaun!

Salam dan selamat sejahtera! Berita baik buat semua pengguna DMS mahupun pengguna yang sedang berjinak-jinak untuk bertukar ke produk-produk DMS 🙂 Tahukah anda kami sedang melancarkan promosi besar-besaran? Diskaun kesemua produk DMS sehingga 20% penjimatan! Kami memiliki hampir 20 lebih produk yang anda boleh amalkan dan gunakan untuk diri anda mahupun keluarga anda. Diskaun 20% pada pembelian berjumlah RM 650 ke atas! Maksudnya anda layan mendapat 20% pada resit belian berjumlah RM 500 selepas diskaun. Contoh kiraan dan kelayakkan penjimatan 20%! +        650.00 –         20.00% | -130.00 ————— +        520.00 Jimat RM 130! Banyak bukan? Kongsikan belian produk DMS ini

[BARU] Evo Ultra HD Pro White Serum DMS360

EVO ULTRA HD SERUM by DMS ONE SKINWORKS  Serum Evo Ultra HD Pro White memberi suatu kelainan kepada anda. Gabungan serum dan white lotion menjadikan kulit anda serta merta lebih glowing dan putih gebu! 🥇👍EVO ULTRA HD terbuktiii ! !  💙98% daripada yang telah menggunakannya mengatakan kulit mereka nampak LEBIH NATURAL, GEBU DAN CERAH.💙95 % daripada yang telah menggunakannya, mengatakan yang mereka TIDAK PERLU LAGI BERBEDAK, cukup dengan penggunaan serum to powder ini sahaja. 💙90 % daripada yang telah menggunakannya, mengatakan krim ini GLOWY persis korean. 👍sudah ramai yang berpuas hati dan memberikan feedback yang terbaik. Uools bila lagi?😊 ✔Pemulih cela jeragat, jerawat,