DMS360 Original

Yang Mana Terbaik? Set Asas DMS360, Glowing Speed atau DMSONE?

Assalamualaikum, Tiga set asas yang menjadi sasaran dan mendapat permintaan tinggi di pasaran semestinya DMS360 dan Glowing Speed 24k. DMS One baru sahaja dipasarkan pada bulan Mac 2017 tempoh hari turut menunjukkan prestasi dan keberkesanan yang hebat berbanding DMS360 dan Glowing Speed. Maka, 3 jenis set asas DMS yang kini semakin mendapat tempat di hati pengguna DMS ialah DMS360, glowing Speed dan DMS ONE. Persoalannya bagaimana nak memilih yang mana terbaik buat kulit kita? Ada pelanggan yang keliru kerana DMS menyediakan terlalu banyak set asas. Tidak mengapa. Insha Allah,  semoga entri ini dapat bantu kalian memilih set asas yang terbaik

DMS360 MERDEKA SALE KEMBALI LAGI

Assalamualaikum semua.. Kita sedang mengadakan sale sempena bulan Kemerdekaan yang ke 60. Alhamdulillah. Mari dapatkan penjimatan bagi rangkaian produk DMS360. Seisi keluarga boleh pakai tahu. Hanya produk terpilih sahaja bakal mendapat diskaun. Senarai seperti di bawah ya SALE BERMULA 20 HB SEHINGGA 2 SEPTEMBER 2017 SAHAJA YAAA. SELAGI STOK MASIH ADA Anda boleh dapatkan rangkaian produk kecantikan & kesihatan DMS360 dengan harga yang sangat menjimatkan😱😱😱 *PRODUK YG TERLIBAT SALE* Senarai produk DMS360. Set Asas 1. DMS360 RM139.00 3. DMS ONE RM150.00 Serum 5. Serum Glowing RM100.00 6. Serum Stemcell RM150.00 7. Serum Stemcell 24k Gold RM160.00 (Wanita) 9. Vitamin C

Kopi DMS360

Tahun 2017 merupakan tahun kemunculan pelbagai produk baru dari DMS360. Antara produk kecantikan,  kuruskan badan, kopi montok adalah antara produk yang paling mendapat sambutan ramai.  Kopi Montok atau Monatox Coffee ialah kopi premium dengan rasa kopi yang pekat berkrim. Bagi saya yang juga penggemar kopi, kopi montok ni seriusly berbaloi untuk anda cuba. Jadi coffer lovers sekalian, jomlah cuba kopi dari DMS360. Kopi montok ni 3 dalam 1 di mana ianya meliputi aspek kecantikan, kesihatan dalaman dan luaran wanita dan juga mampu mengempiskan perut anda. Lupa pula saya,  kopi montok DMS360 ni untuk wanita sahaja ye. Yang abang-abang,  encik suami

Tips Penjagaan Sabun DMS360

Sabun mudah cair bila terkena air dan akan rosak kerana sabun mudah bertindak balas pada kelembapan. . Akak nak kongsi tips bagaimana cara nak mengelak masalah ni : . . ➡ Potong sabun menjadi bahagian-bahagian yang kecil . ➡Guna sikit demi sikit . ➡Simpan dalam bekas tertutup. . . 👍Bile dah potong kecik², jimat pun jimat tau.Untungkan… 😉  Kalau dah habis, boleh jer beli lagi. Sabun DMS ada jual secara loose tau..😘 . . #AgenDropshipDiperlukan #DMS360 DMS360 ada 3 jenis sabun tau.

Senarai Produk DMS360 Beserta Harga

Assalamualaikum, Berikut ialah senarai rangkaian produk DMS360 beserta harga. Produk DMS360 tidak dijual di mana-mana kedai kosmetik atau jamu. Untuk mendapatkan produk ini anda harus dapatkan dengan agen/stokis sah DMS360 ya. Saya juga merupakan salah seorang stokis sah DMS360. Dapatkan yang original sahaja ya. Maaf juga saya nak beritahu produk DMS tiruan/fake sangat banyak di pasaran. 😢 Senarai produk DMS360. Set Asas 1. DMS360 RM139.00 2. Glowing Speed RM169.00 3. DMS ONE RM150.00 4. Cermin Seri RM120.00 Serum 5. Serum Glowing RM100.00 6. Serum Stemcell RM150.00 7. Serum Stemcell 24k Gold RM160.00 (Wanita) 8. Evo Prowhite Serum RM199.90 9. Vitamin

Tips Pemilihan Foundation bagi Kulit Anda

Tempat calit dan test foundation yang sesuai kat mana? Haaa, ni selalu orang buat silap. Akak gojes pun terkadang terlupa terbuat tersilap 😛 Tempat yang paling sesuai is dekat leher anda. Sebabnya? Tone kulit di leher anda adalah paling hampir sama dengan kulit muka anda. Kalau calit kat bawah lengan tu memang out le. Sebab bawah lengan tu antara tempat paling tak terexposed dengan cahaya matahari, so warnanya agak cerah berbanding tempat lain. Cuba beza tona kulit muka dengan bawah lengan tu.. Sama ke tidak? #SHARE #LIKE jika membantu. . DMS360 mempunyai 3 jenis foundation tau. Alhamdulillah, ketiga-tiga foundation ini

7 Punca Kulit Kusam

#7_Punca_Kulit_Kusam Mula-mula sekali perlu fahami kenapa kulit anda boleh jadi KUSAM. Punca-punca : ================ 1. Tak cukup tidur, atau tidur terlampau lewat malam. 2. Banyak makan junk food, fast food dan crap food atau makanan bergoreng. MSG dan pengawet semua tu tak bagus untuk sel kulit. 3. Tak cukup minum air kosong. 4. Banyak ambilan gula atau makanan manis. Dessert itu enak, tapi tahukah anda, makanan tinggi kandungan gula boleh buat kulit cepat nampak tua? 5. Tak pernah bersenam langsung. 6. Faktor persekitaran yang tidak bersih yang mendedahkan kulit anda kepada radikal bebas sehingga membuatkan kulit berminyak, liang pori tersumbat