DMS360 Original

Apa Itu PCOS dan Cara Mengenalpasti Simptom PCOS

Wanita PCOS. Lebih kurang 15 dalam 100 wanita ada PCOS. Pertama sekali, bukan semua wanita yang haid nya tidak teratur ada PCOS. Pemeriksaan doktor dengan ujian hormon, ultrasound scan ovary dan mengenalpasti sama ada terdapat masalah ovulasi penting untuk mengenalpasti sama ada anda betul-betul ada PCOS dan bukan masalah yang lain itu penting. Puncanya ialah baka keturunan atau masalah genetik. Jika ahli keluarga anda mempunyai PCOS, anda akan lebih cenderung mendapat PCOS. Masalah PCOS mungkin hanya ringan atau sederhana untuk setengah wanita tetapi boleh menjadi lebih teruk lagi jika berat badan dibiarkan naik ke tahap obese. Jika PCOS sudah dikenalpasti:

Suplemen Penyembuh Kanser Si Kecil

Ibu pesakit saya datang membawa sebotol suplemen kepada saya. “Boleh ke saya nak bagi anak saya makan. Orang yang jual ni cakap boleh sembuh kanser anak saya.” Saat itu saya rasakan membuak darah naik ke muka saya. ” Penjual suplemen tu siapa? Doktor onkologi ke?” tanya saya sambil menahan rasa geram. ” tu saya maghi tanya Cik Qay dulu. Tak berani beli.” tulus ibunya menjawab. ” Takpe. Saya lebih suka Ma tanya saya dari terus bagi anak makan. Suplemen ni kita tak tahu apa isinya. Kapsul putih macam ni mana pun boleh beli. Isi serbuk kayu, akar kayu pun boleh.

Wanita Yang Benar-benar Cantik, Andakah Orangnya?

NAK TENGOK PEREMPUAN YG BENAR2 CANTIK? Dipetik dr fb Shaza Sulaiman : Nak tengok perempuan yang benar benar cantik? Tengok lah perempuan yang dah ada anak 😉😉😉😉 Perempuan kalau cantik masa bujang, itu normal. Tiada tanggungan, tiada anak, paling paling headache pun fikir tentang masalah boyfriend atau next vacation destination. Kalau nak tengok perempuan itu benar-benar cantik atau tidak, tengok perempuan yang sudah ada anak, yang sudah menjadi mama. Especially yang single mother. Sebab apa? Okay, let me tell you. Seorang ibu: 1. Badan pernah jadi expand mengalahkan gajah bunting, hidung jadi macam gobuk, paha macam kaki gajah, perut bermacam

Set Asas DMS360 Sudah Tiada di Pasaran!

Set asas Dermax Superskin 360 sudah agak lama kehabisan stok di HQ. Makin ramai pengguna setia DMS360 mencari set ini kerana kesukaran untuk mendapatkan stok di mana-mana stokis. Peluang yang ada pula oleh pihak tidak bertanggungjawab menyebabkan pengguna DMS terpedaya dan terbeli produk yang tiruan. Okay, adakah produk kegemaran ramai iaitu DMS360 akan diberhentikan dan digantikan dengan set asas yang baru iaitu DMS 56 Exclusive? Tidak sempat saya screenshot soalan-soalan pelanggan blog yang bertanyakan stok DMS360 dan status perkembangan terkini. Mana tidaknya, susahkan nak jumpa stok original DMS360. Baru-baru ini akibat tidak mampu menunggu lama stok DMS ni, ada pelanggan

Kenali Jenis-Jenis Gemuk! Anda Yang Mana Satu?

Kegemukan adalah dimana berat badan kita melebihi 20 peratus ideal .Ini berlaku disebabkan kalori yg masuk kedalam badan kita melebihi kalori yang diperlukan.Maka akan penyebabkan berlaku pengumpulan lemak dibahagian bahagian tertentu badan. Kegemukan individu boleh dikategorikan kepada 3 jenis iaitu : Gemuk Air •Badan mengelambir dan lembik disebabkan oleh kandungan air yang tidak diperlukan berlebihan di dalam badan. •Badan akan terasa cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian. Gemuk Angin • Perut terasa sebu adakalanya sukar untuk membuang angin keluar. • Mudah mendapat sakit kepala. GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN  Picit bahagian lengan tangan,korang akan merasai lengan tangan mengelambir

Serum DMS Yang Mana Sesuai untuk Anda?

Adakah anda sedang mencari dan mahu mencuba produk serum DMS? Ramai menghubungi saya dan bertanya serum DMS yang manakah paling sesuai untuk masalah kulit mereka. Jadi hari ini, entri ini dibuat untuk kita sama-sama tambah ilmu mengenai produk serum keluaran Dermax Superskin 360 dan khasiatnya kay. DMS360 mempunyai 3 jenis serum yang boleh anda cuba: 1. Apple Swiss Stemcell2. Glowing Serum3. 24k Gold (Apple Swiss) Stemcell No 1 dan 3 sudah digabungkan sebagai Stemcell Plus 24k Gold Sebenarnya kita mempunyai 2 kategori persamaan yang ketara bagi serum-serum ini. Serum Vitamin C dan Serum Stemcell. Serum dengan kandungan vitamin C ialah

Mega Sale 12.12.17 DMS360

Bismillah.  Sedikit lewat dari perancangan untuk update mengenai Big Sale kita hari ni tetapi alhamdulillah diizinkan Allah untuk rencanakan buat pelanggan semua! Oleh itu, saya umumkan produk kombo yang terlibat dengan jualan BIG SALE DMSVIRAL KAY. Semoga kalian berpuas hati dan dapat jimat dengan promosi kombo kaw-kaw selama 2 hari ni.  Foundation DMSUntuk fungsi anti jeragat – Pilih 4d atau 5D foundation ya Serum terbaik keluaran DMS360 DMS360 TIADA STOK LAGI YA Glowing Speed Terbaru ialah GS Viral (masih bernama glowing speed cuma diringkaskan kepada GS Viral)Makluman. Ada perubahan pada set ini sebenarya, krim GS Viral berbeza dengan krim GS

Fat Loss DMS ON HOLD Sementara Waktu

Bismillah, Untuk pengetahuan semua, produk jamu kurus DMS360 terkenal dengan nama miss slim, islim dan terkini Fat Loss sedang diberhentikan pengeluaran buat sementara waktu kerana pihak DMS sedang membuat pengubahsuaian dan rebranding produk-produk DMS secara berperingkat. Jika anda perasan, Glowing Speed 24k telah bertukar wajah ke GS Viral. Malah set asas paling popular kami iaitu Dermax Superskin 360 (DMS360) juga telah lama tiada di pasaran. Kemungkinan besar DMS360 bakal menemui anda semua pada awal tahun depan, 2018. Dua produk baru kami yang semakin diminati ramai iaitu DMSONE EXCLUSIVE DAN DMS56 EXCLUSIVE boleh anda cuba jika anda sudah kehabisan DMS360. Oleh

error: Content is protected !!