DMS360 Original

Bagaimana Mengenal Pasti Produk Tiruan DMS360

Bagaimana Mengenal Pasti Produk Tiruan DMS360

Takut terbeli produk skincare dan kurus DMS yang tiruan?
Ramai claim produk ORI tetapi bila dapat lain dari yang ORIGINAL?
Terbeli atau membeli produk FAKE seperti pakaian-kasut-jam-beg OK lagi
Bagaimana apabila TERBELI SKINCARE FAKE atau SUPPLEMEN FAKE?
Apa yang anda letak pada wajah anda
Apa yang anda telan masuk ke dalam tubuh badan anda
Tiada pihak yang mahu BERTANGGUNGJAWAB
malangnya nama DMS ORI juga dapat busuknya

Mari lihat packing ori DMS dan Glowing Speed (VIDEO)



TAHNIAH KEPADA SYARIKAT DMS360 KERANA TELAH MEMENANGI ANUGERAH ANTARABANGSA BUAT KALI KEDUANYA PADA TAHUN 2017

BELIAU MERUPAKAN PENGASAS PRODUK RANGKAIAN DMS360
Pengasas DMS Three Sixty & DMS ONE Cosmetics


DATO’ SERI MUHAMMAD RUSLAN SHAH



Assalamualaikum pembaca sekalian,
Diharapkan agar entri ini dapat membantu anda mengenal pasti produk original keluaran DMS360 atau Dermaxsuperskin 360 kini tampil lebih baik dengan rebranding syarikat kepada nama DMS Three Sixty & DMS ONE Cosmetics. 

Siapa saya? Nama saya Puteri Emme Marina Mohamad, merupakan VVIP Leader bagi produk DMS360 sejak tahun 2014. VVIP ID saya ialah 0102. Kad Biru. Anda semua membaca dan menerima informasi terus daripada kami Beauty Consultant Sah syarikat DMS Three Sixty.

Alhamdulillah, rombakan agen telah dilakukan sejak tahun ini dan secara rasminya pembubaran serta merta kad lama berwarna kuning, oleh kerana terlalu banyak agen tidak aktif dan berpaling tadah. Malah ada juga agen yang menjual produk tidak sah DMS iaitu tiruan kepada pengguna. Jika kami stokis leader tidak supply produk tersebut maka tiada agen atau stokis bawah yang dapat supply kepada anda. Itu kronologinya.

Bukan bukti sebagai AGEN SAH DMS
HQ kepada kami (stokis VVIP) dan VVIP kepada seluruh stokis dan agen (VIP) seluruh Malaysia

Baca di sini : http://www.dms360original.com/2018/03/kad-agen-sah-dms-terikini-2018.html

Belilah dengan agen-agen atau pengedar sah DMS360 sahaja dan bukan sembarangan membeli hanya kerana harga mereka lebih murah.
Yang paling penting,
kita letak diri kita sebagai pelanggan yang akan menggunakan produk dms ni, di kulit kita, dalam badan kita. Saya tak mahulah anda tersalah beli kemudian menderita kemudian hari.
Harga yang HQ tetapkan sudah amat berpatutan dengan kualiti produk, ramuan yang bermutu, malahan produk-produk dms menggunakan teknology dermatology dari korea dengan menggunakan hanya bahan semulajadi tanpa bahan kimia merbahaya dan servis kami sebagai agen sah buat anda semua.

PENGUMUMAN

HQ DMS360 tiada pemborong atau runner mahupun meletakkan produk-produk DMS di kedai-kedai.


System DMS ialah
HQ -> STOKIS NEGERI (VVIP) -> VIP -> STAR -> PRINCESS


Terkini (30 May 2018)


Glowing Speed Galatica 3.0 Version

DMS360 Rescue Dermax Superskin 360

Krim sama seperti dulu, tiada perubahan. Keberkesanan juga sama. 

DERMAX SUPERSKIN 360 Mempunyai 6 set asas (3in1) dan 1 set lengkap (5in1):


1. DMS360
2. Glowing Speed 3.0
3. DMSONE
4. DMS Viral
5. DMS56
6. 5in1 DMSONE Exclusive (Set Lengkap)
7. GS Viral

Perubahan Nama dan Packaging 2017-2018

1. DMS360 telah diberhentikan seketika dan bakal diedarkan semula dengan nama dan packaging terbaru pada May 2018 (DMS360 Rescue)
2. Glowing speed telah diberhentikan seketika dan bakal diedarkan semula dengan nama dan packaging terbaru pada May 2018 (Glowing Speed Galatica)
3. DMS Viral dan GS Viral merupakan produk TERBARU DMS
4. Kopi Montok (Coffee Monatox) kini dengan nama dan packaging baru iaitu Kopi DMSTOX
5. Cell Pro HD 1000 supplement sunnah dan herbs ditukarkan kepada DMS Pro HD 1000. 
6. Sabun DMS mempunyai COP DMS sebagai tanda originality sabun kami selain didatangkan dengan kotak DMS.
7. Ketiga-tiga foundation DMS diberikan nafas baru dan packaging baru serta penambahan harga iaitu dari RM100 ke RM120. 
8. Stemcell DMS telah digabungkan dalam 1 kotak baru diberi nama Stemcell Plus 24k Gold 2+1, dan tiada lagi kotak stemcell lama (supernova). Dalam kotak baru ada 5 pure stemcell dan 5 pure stemcell plus 24k Gold
Poster-poster rasmi produk DMS under stokis VVIP sedang disiapkan. Insha Allah saya akan update secepat mungkin ya πŸ™‚
Pengumuman: Bermula April 2018 setiap pembelian anda dengan agen sah dms akan mendapat 1 tiket cabutan bertuah. Pastikan anda mendapatkan tiket tersebut ya. Rugi tahu tak dapat πŸ™‚



Set Asas DMS360/ DMS Viral



Foundation DMS


Serum DMS


Produk Kurus DMS

Fat Loss ada 2 packaging. Kita akan habiskan yang lama ya. Jika anda ada dapat yang baru jangan terkejut pula.

Kopi DMS


Sabun DMS
Dengan cop DMS
Penting!

TIADA istilah produk lama tersimpan, kerana di HQ yang ada hanyalah produk-produk baru. Jika anda was-was boleh terus hubungi saya
Whatsapp = 018-9100 852
Emme Marina
Produk FAKE atau SALAH FAHAM sebagai PRODUK DMS
(lihat gambar-gambar di bawah)

Saya mohon ya pada semua, berhati-hati kerana ciri-ciri krim bermerkuri ini terdapat pada krim FAKE, anda boleh google untuk lihat perbandingan krim FAKE dengan krim MERKURI

Bahana terpakai produk DMS yang FAKE, BACA link di bawah.


http://www.dms360original.com/2017/12/jangan-tertipu-produk-fake-dms360.html





KETARA TAU ORI DENGAN FAKE

Jangan tersilap beli πŸ™‚

Kenapa tidak membuat secara offline Dengan meletakkan produk dms di kedai-kedai jamu atau kosmetik?

Jawapan:

Ini kerana kami amat mengutamakan kecantikan wajah anda. Tugas kami bukan sahaja menjual dan mempromosikan produk dms tetapi sebagai penasihat anda.

Apa masalah kulit yang anda hadapi?

Apa masalah yang ingin kalian atasi?

Bagaimana menggunakan produk kecantikan dms360, cermin seri dan glowing speed?

Apa patut anda lakukan jika berlaku healing crisis selepas menggunakan dms?

Maka semua persoalan ini anda tidak akan dapat jika anda beli di kedai. Kebiasaan bila kita beli, bayar dan pergi. tiada hubungan kan? Penjual pula hanya sekadar menjual tanpa mengambil berat masalah yang anda hadapi.

Walaupun ada kekurangan dari segi mendapatkan produk dms melalui agen-agen sah dms. Namun, kecantikan anda adalah tanggungjawab kami dan anda juga. Betul ke betul? (Senyum.. )

Nak cantik, nak miliki kulit wajah yang sihat maka pakar kecantikan kalian haruslah tahu membantu anda sehingga anda mendapat seperti yang anda idamkan.

Jika dms sudah berjaya mengatasi masalah kulit saya dan ramai pengguna lain, masakan tidak anda?


Jadi di sini, saya mahu war-warkan produk imitasi atau klon dms360 supaya kalian tidak salah membeli ya. Kita tiada niat mahu jatuhkan syarikat yang lain, tetapi bagi mereka yang benar-benar mahu dapatkan produk dms360 yang original/ asli maka belilah dari stokis dan agen yang sah.

Untuk hilangkan keraguan dan silap beli produk tiruan/fake
Belilah dengan agen dah sahaja.
kalau anda sayang wajah anda, maka belilah yang original.



jika anda sayang duit anda, maka anda boleh order FAKE tetapi kami agen-agen DMS tidak akan bertanggungjawab terhadap apa yang bakal terjadi kepada anda..
————————————————————-
Terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca entri kami, semoga entri ini bermanfaat buat anda πŸ™‚
Ingin dapatkan produk-produk DMS yang original?
Tempahan segera : www.dms360.my
Tempahan COD melalui Agen Sah : Agen SAH DMS360
Masih ragu-ragu untuk pembelian secara terus?
Hubungi saya, VVIP DMS360 juga sebagai DMS Consultant Kecantikan anda:
Whatsapp : 018-9100 852
Talian : 018-9100 852 (Saya menerima panggilan Isnin-Jumaat Jam 9.00 pagi hingga 6 petang sahaja)
Follow DMS360Original 
Chanel Telegram: https://t.me/dms360original
Channel Telegram Info Produk: https://t.me/produkdms360
Berita Baik. Bagi pengguna DMS stokis ini, anda berpeluang mendapat diskaun terhebat apabila membeli produk bersama kami. Caranya ialah sertai group pengguna-pengguna DMS VIP yang telah disediakan. 

86 thoughts on “Bagaimana Mengenal Pasti Produk Tiruan DMS360

  1. Assalamualaikum sis, sy nk tnye. knp ye sy pkai krim siang ni mcm naik jerawat. mcm mne plak nk hilangkn jerawat kt muka sy ni? mase prtngahan sy pakai dms 360 ni mmg nmpk glowing n cantik. mmg sy puas hati, sy dh 6bulan pkai ds 360 ni. makin lama sy pakai, makin naik plak jerawat sy. adakah sy prlu berhenti dlu pakai produk ni? or sy kne tukar kpd produk lain mcm glowing speed ke ape? sis tlg whatsapp sy ye 0148010088. sy nk tahu sgt2. tq sis.

    1. Sis pakai set lengkap ya? Bagaimana dengan pemakanan? Ada yg berbeza? Atau mengandung? Untuk konsultasi boleh terus hubungi saya di 0189100852

  2. Salam..sis sy nak tanya sy ada terbaca yg testimoni pengguna lepas stop dms muka jd teruk..then,produk yg mengandungi merkuri,teksture dy berkilau kalau apply dekat muka,then bnyk lg laa..sy ragu2 la nk teruskan,sy bru guna sebulan,mohon penjelasan

    1. ada kenyataan yang kurang tepat mengenai produk yang ada merkuri tu berkilau sebenarnya. antara cara nak kenal produk merkuri ni, ianya boleh merosakkan emas tulen kan? sepanjang saya guna produk dms tak pernah pula terjadinya perkara tersebut

  3. Salam sis, nak tanya kenapa ada perbezaan ketara harga set glowing speed. Saya beli dgn harga rm169 dpt less jadi rm160. Tapi beberapa selepas itu, saya terserempak ada agent jual rm140 set yg sama. Dekat IG banyak saya jumpa agent promote set glowing speed original dgn harga hanya rm90. Macam mana nak beza. Sebab bila tengok packaging memang sama takde beza langsung.

    1. salam. Produk glowing speed ada 2 harga, yang lama RM140, harga asal RM169.90. Jika agen tersebut masih mempunyai set harga lama dan ingin menjual dengan harga promo tiada masalah. Berlaku permainan harga dan persaingan di kalangan agen dan bukan agen. Ini antara perkara biasa berlaku. tetapi sudah ada produk fake tuk glowing speed, packaging luar sangat sukar dibezakan dengan yang asal. sebab tu lah sekarang packaging dalaman glowing speed ditukar baru. Juga anda boleh minta penjual tersebut tunjukkan dan sahkan diri dia sebagai agen sah dms dgn menunjukkan kad pengedar sah yang disahkan oleh HQ dms.

    1. Salam syira. Semua harga dms adalah fixed. Untuk dms360 anda harus berwaspada kerana sudah terdapat banyak fake hingga tiada perbezaan langsung dari segi luaran kotak. Pastikan anda membeli produk yang asli supaya agen boleh bantu anda. Juga dengan membeli produk asli dengan agen sah, mereka akan membantu anda cara yang betul menggunakan produk dms ini.

  4. Hi sis….sy pn mpunyai masalah yg sme dgn syira…kwn sy jual speed glowing n dms slm linkungan harge rm80 hingga rm110..kata nye direct hage borong…btul ke…sy risau ianya fake…sbb sy tgk agent jual fixed…..sy phm hage agent mgkin krg dr yg hage jual…tp adakah serendah itu..mohon pencerahan….tk

    1. Hi, syarikat dms360 tidak membuat sebarang jualan kepada pemborong. Hanya ada stokis leader vvip, vip, princess, diva dan queen sahaja. semua mereka ini mempunyai kad pengedar sah sebagai wakil jualan produk keluaran dms360

  5. Sy keliru.. dms 360 keluaran wonder glow ke..
    Dlm post ni kt atas sis tulis dr wonder glow, lepas tu yg pd botol yg ada tulisan wonder glow sis tulis bukan pula..

    1. saya sudah baca dan semak penulisan entri saya. tiada kesilapan atau salah faham. saya menulis yang wonderglow bukan produk dms360. dms360 bukan dari wonderglow. mungkin baca terlalu laju.

      dms360 adalah syarikat dermaxsuperskin360@dms360, bukan sekali-kali dari wonderglow.

  6. SALAM,SAYA NAK TANYA UNTUK PRODUK DMS GLOWING SPEED PACKING YANG TERBARU TERDAPAT KOD QR YANG BOLEH DI SCAN PADA KOTAK.JIKA DI SCAN MAKLUMAT APA YANG AKAN TERTERA BAGI MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT ORIGINAL..

  7. Saya nk tanya,produk glowing speed ni da yang fake x..dkt kotak dier yg packing terbaru ni da kod QR..law kte scan kod tu gna hendset maklumat pe yg akan tertera yer bagi memastikan produk tu original…

    1. salam…. mcm kanji tu rasanya tak. melekit tu ye kot. susah pulak nak jawab soalan ni. sebabnya depends on orang rasa mcm mana. pakai masa kulit kering mmg payah skit la.. bila pakai tu pakai masa kulit lembap

    1. salam. Ini tandanya produk pengenalan dan tanda harga itu sahaja. ini ialah barkod scan spt mana terdapat di mana-mana produk. hologram yang menunjukkan status original. hologram dan barkod tidak sama

    1. Jika produk yang anda dapat adalah sama seperti yang saya tunjukkan dalam video. insha Allah original. kemudian pengedar mampu menunjuk dan guide anda produk2 dms. insha Allah

    1. salam. ada fake dan terkini dapatkan love slim dari kami. miss slim sudah ada yang tiruan. senarai agen sah boleh dilihat di senarai stokis dan agen di tepi website ya

  8. Saya dah pakai dms ni hampir 6 bulan. Mmg okay sangat. But then skrang ni tiba tiba je pkai muka jadi teruk, pedih, burn, gelap and asyik mengelupas je. Kena matahari sikit muka jadi pedih. Balik je tengok muka dah berbelang teruk. Ketara sgt !

    1. salam. mohon refer semula kepada agen sah anda. pastikan produk adalah original dan apabila berlaku sesuatu yang tidak kena kenal pasti kenapa selain punca daripada produk. kalau boleh beli dari satu sumber atau sumbernya yang sah sahaja. jika bertukar-tukar kami khuatir anda terbeli yang fake. saya sendiri menggunakan produk dms hampir 3 tahun dan tidak pernah berlaku keradangan pada wajah melainkan faktor persekitaran atau masalah hormon. mohon semak semula ya

  9. As salamualaikum sis..sy bru 3,4 hari mengunakan produk dms one dermax superskin one.. Bila lepas basuh guna sabun kulit sy akn jd lembut, nmpk licin.. Tp mmg tindak balas dia ke ble guna cream kulit bahagian bawah mata ,dekat area kening, hidung dan tepi hidung dy rasa pedih dan tegang.. Tp bru 3,4 hari sudah ad perubahan pada colour kulit.. Dan boleh tk sy nak tahu ..mcm mne nk taw yg produk sy gne tu fake or ori..

    1. wassalam. baik. produk dms mmg mempunyai tindak balas healing ke atas wajah. saya sarankan agar puan terus berhubung dengan agen sah tersebut untuk dapatkan semula bimbingan penuh ya

  10. Salam. Sy dapati byk kedai2 jamu di area chow kit menjual harga yang lebih murah berbanding dealer. Sy rasa itu fake. Sy sarankan pihak pengurusan dms buat laporan polis untuk membendung kegiatan ini, bukan setakat tukar packaging.

    1. salam. terima kasih atas cadangan. apa yang saya lihat, pihak hq telah cuba sedaya upaya membendung masalah ini tetapi lagi dibendung lagi giat aktiviti menclonkan produk dms. doakan agar pihak dms dapat jumpa solusi yang terbaik buat pelanggan semua ya

  11. Salam… Bagaimana sekiranya bila kita scan code pd plastik cover jawapannya tahniah!… Tp bila scan kat kotak cuma kluar harga n nama produk, ianya ori or fake? Bleh tlg jelaskn?

    1. Salam. bagi produk dms360 terdapat dua jenis kod, satu stiker yang ditampal iaitu hologram. kedua yang diprint di kotak iaitu qr kod. Hologram ialah untuk melihat originality produk tetapi fake juga sudah ada hologram stiker ni. kedua qr kod, untuk melihat nama produk dan harga. bagi dms360 harganya ditulis rm120 kerana tidak diubah. harga sekarang ialah seperti ditulis di packing kotak iaitu rm139

  12. Mcm mana nak tahu produk miss slim fake atau ori? Saya ada beli 2 botol dengan harga agak murah.. patut dalam btol ada 30biji kan? Bila saya kira ada 28 sahaja.

    1. Miss slim sudah ada fake. Sekarang original namanya love slim berwarna hijau. patut ada 30 biji. 28 biji tu mungkin kerana kesilapan kiraan dari kilang. rujuk semula agen sis ya

    1. hi sis, sekarang miss slim dikenali dengan nama baru Fat Loss. Juga boleh lihat entri Fat Loss kami ada tunjukkan kaler isi di dalam kapsul Fat Loss tersebut πŸ™‚

  13. assalamualaikum sis..actually sya ada beli glowing speed dari pemborong jamu..dgn harga rm120..dan selepas beli baru sya buat qr scan dan cari info psl Gs ni..n baru baca yg jika dms tiada buat sbarang direct dgn pemborong..jadi skrg teragak utk memakai GS ni..tp saya ada cuba buat test krim n sabun menggunakan sudu dan bakar utk memastikan sama ada ianya ada merkuri atau tidak..tapi hasilnya tiada terbakar atau hitam…jadi apakah ianya original..??mohon bantuan dari sis..trima kasih

    1. Waalaikumsalam. Untuk testing bahan merbahaya sis haruslah menghantar produk ke makmal melakukan testing yang sebenar. Eksperimen membakar atau ironing adalah bukan berdasarkan sains atau ujian lab. Mana-mana produk mengandungi karbo boleh terbakar dan mengakibatkan warna bertukar kaler.

  14. salam sy nk tnye kalau serum dms yg btol kecik tu..kn ade balutan mcm aliminium ats die kan..sy ade dpt dua warna balutan aliminium tu mula2 beli balutan kuning lps tu kli ke2 beli silver..mne satu yg ori?

    1. Salam. Ok. Penutup besi bagi stemcell ya. Untuk stemcell sudah agak lama hanya berwarna gold sahaja tidak kira stemcell apple atau stemcell gold. Sis order pada wakil yang sama kah?

    1. Kedua-duanya ada. Sis haruslah check dengan supplier tersebut terlebih dahulu sebelum membuat sebarang tempahan. Jika meragukan dan supplier menjual pelbagai barangan spt kedai jamu gamaknya kemungkinan ialah pemborong, di mana kita tidak supply produk original ini kepada mana2 pemborong. Bagi wakil jualan DMS yang sah, tidak salah juga untuk mereka membuka kedai online di Lazada, 11street atau Shoppee. CUma kami perasan ramai pengguna lebih gemar membeli barangan DMS yang harganya teramat murah (FAKE) setelah kami kenal pasti berbanding membeli dengan wakil agen sah di tempat2 ini

    1. Wassalam. Saya kurang jelas dengan soalan sis. Owh, owner ialah agen sah DMS tetapi mempunyai banyak kiosk. Jika begitu, hanya perlu berhubung dengan owner untuk membuktikan bahawa beliau adalah agen yg sah. Agen yang sah pada level stokis utama akan mempunyai lebih kurang 30 produk DMS yang perlu mereka supply kepada pengguna. Jika mereka mengaku ialah stokis besar tetapi memiliki hanya kurang dan sebilangan kami tidak yakin mereka adalah stokis besar yang bernaung di bawah HQ. Untuk menjadi stokis utama yang duduknya betul2 under HQ, mereka haruslah menjual kesemua produk DMS di mana ada lebih kurang 37 produk DMS sekarang ini. Dan mempunyai ilmu akan kesemua produk DMS dan perancangan DMS

  15. Assalam sis kalau kad kuasa hanya dipegang sorang dan mempunyai kedai yg banyak macam mana nak tunjukkan kad kuasa dlm setiap kedai so persoalannya kad akan diberikan setiap kedai atau hanya pemegang agen yg sah saja..?

  16. Assalam sis kalau kad kuasa hanya dipegang sorang dan mempunyai kedai yg banyak macam mana nak tunjukkan kad kuasa dlm setiap kedai so persoalannya kad akan diberikan setiap kedai atau hanya pemegang agen yg sah saja..?

    1. Wassalam, sepanjang saya bersama syarikat DMS360. Kesemua stokis utama dan stokis2 DMS adalah wakil persendirian. Majoriti kami adalah surirumah dan wanita ibu tunggal dan tidak memiliki kedai-kedai apatah lagi berstatus pemborong. Hanya 1 orang sahaja yang berdaftar akan memegang kad sah DMS360 apabila menyertai wakil jualan DMS yang sah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *