Testimoni Protive Mixed Fruit Drink by DMS360

Assalamualaikum,

Kesihatan amat bernilai. Nak sihat banyak faktor harus kita pertimbangkan. Kesihatan yang baik bermula dari usus. Kesihatan yang baik juga memiliki darah yang bersih. Buah pinggang yang bersih.

Semua faktor harus diambil kira. Detoksifikasi antaranya adalah cara terbaik untuk membersihkan segala toksin dan kotoran dalam badan kita. Insha Allah, tak cuba maka tak kenal. Tak cuba maka tak rasa perubahan lagi. Jika belum cuba, cubalah hari ini PROTIVE suplemen kesihatan anda semua.

Dengan kesihatan semakin baik, wajah lebih berseri, badan lebih bertenaga insha Allah hati lebih bahagia.

Mari kita lihat testimoni Protive. Alhamdulillah, ramai dah cuba dan feedback sangat baik sekali.

Sebotol RM150 sahaja
500ML
Untuk Tempahan boleh whatsapp 0189100852. 

Protive Mixed Fruit Drink by DMS30 Minuman Kesihatan dan Detoksifikasi

PROTIVE MIXED FRUIT DRINK

Khasiat Minuman PROTIVE BY DMS

Membersihkan usus dan detoksifikasi
Mengatasi radang dan sakit sendi
Mengawal berat badan
Memulihkan luka luaran dan dalaman
Merawat kulit serta mencerahkan kulit
Melambatkan kesan penuaan
Membakar lemak dan menurunkan berat badan
Melancarkan aliran darah
Mengawal kolestrol dan gula dlm darah
Mengatasi lelah dan alahan
Mencegah dan merawat ketumbuhan kanser
Membantu mengawal kencing manis
Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
Membantu merawat sakit kepala dan migrain
Membantu mencegah mata dari rabun
Meningkatkan sistem imun dan daya tahan penyakit
Membantu membuang angin dalam badan
Membantu mengurangkan kebas kaki dan badan


Ramuan Protive DMS

➤ Manggis
Menyokong Kesihatan Kardiovaskular & Paras Kolestrol
➤ Acai Berry
Menyokong Sistem Imun
➤ Cranberry
Menyokong Kesihatan Saluran Kencing
➤ Teh Hijau
Membakar Lemak dan Membantu Pelangsingan Badan
➤ Blueberry
Menyokong Kesihatan Mata dan Penglihatan
➤ Biji Anggur
Mengawal Penyakit dan Kemerosotan Diei
➤ Delima
Kecantikan dan Mengawal Diabetes
➤ Roselle
Mengawal Hipertensi
➤ Tomato
Menyokong Kesihatan Prostat
➤ Kulit Pain
Menyokong Kesihatan Sendi
➤ Durian Belanda
Anti Kanser
➤ Astaxanthin
Awet Muda & Anti Penuaan
Harga Protive

RM150/500 ML sahaja

Beli 3 ke atas
RM135/sebotol

Jimat RM15 sebotol

Testimoni Pengguna Protive by DMS360


Cara Makan :

ambil 30ml 2 kali satu hari masa perut kosong.
Pagi bangun tidur terus minum dan malam sebelum tidur


Siapa Boleh Amalkan Protive?

– Kanak-kanak
– Wanita dan Lelaki
Untuk tempahan segera, boleh terus hubungi kami di whatsapp 01891008652 atau klik link www.wasap.my/60189100852/protive

Boleh Ke Campur Produk DMS 360 dengan Produk Skincare atau Kosmetik Lain?

Boleh ke campur-campur bila pakai set asas DMS 360/ Glowing Speed atau mana-mana set skincare DMS ni dengan produk Brand lain?
Ramai bertanya dan ramai takut-takut nak bertanya,
Jawapannya: BOLEH
Adakah produk DMS 360 ada kandungan pelik atau was-was sehingga langsung tidak boleh dicampur adukkan dengan produk skincare dari syarikat lain? TIDAKLAH!
Bahan-bahan dari skincare DMS insha Allah tidak memudaratkan jika anda nak campur. Contohnya anda nak pakai set asas DMS 360 Rescue (Brand A). Serum dari Brand B. Foundation dari Brand C. Boleh sahaja. 
Sememangnya bila kita berbicara sebagai consultant DMS kita menasihatkan kalian sebaiknya memakai produk-produk segandingan dari syarikat DMS. Tetapi kita faham ada yang boleh beli set lengkap sekaligus ada yang belum boleh lagi. Ada yang nak habiskan stok Brand B, ada yang dah biasa pakai Brand C. Jadi takkan kita nak paksa anda pakai produk kami semata-mata nak lariskan jualan. Tidak baik begitu.
Cumanya kesan yang lebih baik ialah apabila jika pertama kali kita nak pakai DMS ni, seeloknya jangan campur dahulu. Set asas DMS bertindak sebagai set perawatan wajah kan? Jadi akan ada proses merawat dan memulih. Oleh sebab itu, pada awal pemakaian anda jika boleh, elakkan dahulu pakai serum atau foundation Brand lain. Bila muka dah ok, kesan positif mula dirasai. Muka semakin elok.. Haa, anda sambunglah semula pakai produk Brand lain. Insha Allah tak jadi apa-apa.
Lebih bagus lagi, jika berkemampuan beli set lengkap DMS. Anda belilah satu set lengkap terus! Walaupun harganya tinggi tetapi produk DMS ni semuanya tahan lama. Anda beli sekali set asas + serum + foundation tu nak repeat order balik 3-5 bulan kemudian.. Haa, ada ramai yang kalau dah pakai foundation dengan serum DMS repeat balik selepas beberapa bulan. Jadinya sangat-sangat menjimatkan! Berbaloi set lengkap DMS untuk kalian cuba.

Set Asas DMS 360/ Glowing Speed/ DMS ONE

Serum DMS360

Foundation DMS

Untuk tempahan produk DMS, pastikan hanya yang original sahaja baru beli 🙂
Whatsapp 0189100852. 

Cara Betul Pakai Krim DMS 360/Glowing Speed/DMS ONE

KRIM DMS MELEKIT!
PAKAI KRIM DENGAN FOUNDATION BERCAPOK?!

RIMASLAH…

MACAM MANA CARA BETUL PAKAI KRIM DMS NI???

HAA.. Jangan marah, Jangan risau. Mari akak ajarkan..

Ramai bertanya dan keliru bagaimana cara sebenar memakai krim DMS.

Set Asas DMS terdiri daripada:

1. Dermaxsuperskin 360 (DMS 360) Rescue
2. Glowing Speed Galatica
3. DMS ONE

Ketiga-tiga set asas ini mempunyai krim yang hampir sama dari segi tekstur dan warna. Beza sedikit, krim DMS360 dan DMSONE agak cair berbanding krim Glowing Speed Galatica yang agak pekat.

Glowing Speed Galatica sangat sesuai bagi kulit berminyak khususnya wanita berusia 30 tahun ke atas!

Mari saya tunjukkan video bagaimana anda nak pakai krim DMS ni agar kulit anda cepat sihat dan cepat merawat masalah kulit!

Cabutan Bertuah DMS Viral Julai 2018

Assalamualaikum
Tahniah diucapkan! Sila semak tiket cabutan bertuah kalian kay! Jika berjaya boleh terus hubungi saya di talian 0189100852.
No cabutan bertuah ini hanya valid selama 1 bulan dari tarikh no anda dicabut. Jika dalam tempoh sebulan masih tiada yang claim. No anda terbatal kay. Haaa jadi cepat-cepat cek dan claim hadiah anda 🙂
Cabutan bertuah 10/7/2018
1. 15063 superskinz
2. 15551 superskinz
3. 06356 cenderehati KZ signature
4. 36248 cenderahati KZ Signature
5. 41878 kotak misteri
6. 28403 tudung dms
7. 01814 tudung dms
8. 41733 blender
9. 17133 mutiara sabah
10. 34042 handbag

Dermax Superskin 360 Penyelesaian Masalah Kulit Anda! International Best Brand Award 2014!

Set asas kecantikan Dermaxsuperskin 360 sudah 5 tahun di pasaran dan sentiasa mendapat permintaan yang tinggi. Walaupun produk DMS360 tiruan masih berlambakan di kedai jamu dan jualan online dengan harga tidak masuk akal namun produk DMS360 atau Dermaxsuperskin 360 tetap memberikan kepuasan buat pemiliknya.

Yang muka kurang seri makin berseri. 
Jeragat semakin pudar.
Jerawat sudah mula kecut dan segan nak naik semula

Semuanya kerana keberkesanan produk original Dermax superskin 360. Hanya menggunakan produk original sahaja anda semua bakal tampil lebih berseri dan yakin. Gunakanlah produk DMS360 yang original sahaja kerana kami tidak bertanggungjawab jika berlaku sesuatu yang tidak diingini kepada anda nanti. Siapa pula nak tanggung jika muka anda rosak akibat bahan yang tidak diketahui?

Tahukah anda?

Set asas DMS360 atau Dermaxsuperskin 360 ini bukan biasa-biasa produknya tahu. Set asas Dermaxsuperskin 360 telah berjaya memenangi produk terbaik pada tahun 2014 di peringkat antarabangsa! Dengan menggunakan formulasi dari korea, kerana itulah krim DMS agak lain dari yang lain. Secalit sahaja sudah mencukupi untuk menyelesaikan masalah kulit wajah anda!

Banyak pertukaran packaging telah dibuat demi anda mendapatkan produk yang original lantaran lambakan produk fake DMS360
Pastikan yang original baru beli

DMS 360 TERBUKTI mampu merawat

✔️Jerawat / Parut Jerawat
✔️ Blackhead / Whitehead
✔️ Cela / Tompokan Hitam
✔️ Liang Pori Terbuka
✔️ Jeragat / Pigmentasi
✔️ Mencerahkan Kulit
✔️ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
✔️ Meratakan Tona Kulit Muka
✔️ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
✔️ Mengawal Minyak Berlebihan
✔️ Memberi Kelembapan Kulit
✔️ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
✔️ Melambatkan Proses Penuaan
✔️ Menegangkan Kulit Muka.

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
——————————————
– Mencerah & menyerikan wajah
– Menghilangkan pigmentasi yang tebal
– Menghapuskan jerawat dengan berkesan
– Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
– Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

SABUN COLLAGEN DMS UNTUK RAWATAN WAJAH
————————————
– lembut
– wangi
– buih2 yg halus
– memngecutkan jerawat
– mematikan jerawat
– mencerahkan wajah
– menegangkan
– memudarkan bekas2 parut

SET TERLARIS ini mempunyai
———————————
1. Krim Siang (20g)
2. Krim Malam (20g)
3. Sabun Honeydew (30g)

Bahan semulajadi
✔️ Pati sarang burung
✔️ Ektrak Honeydew
✔️ Glutathione
✔️ Kolagen

SPF25 (Tahan 4 Jam Perlindungan UV)
Saranan 2x pemakaian jika tidak memakai sunblock/foundation dengan SPF40 ke atas)
JIMAT TAHAN 3 BULAN PENGGUNAAN!!

Testimoni Skincare Dermaxsuperskin 360

Skincare DMS360 sesuai tidak kira lelaki atau wanita
Seawal remaja hingga tua
Dapatkan set asas Dermaxsuperskin 360 hari ini dan miliki kecantikan semula jadi

Harga RM 139.00
Percuma Postage Seluruh Malaysia
Setiap tempahan anda bakal mendapat Cabutan Bertuah dari DMS360
Whatsapp 018-9100 852
Whatsapp 018-9100 852
Whatsapp 018-9100 852
Stokis dan agen sah berdaftar DMS, Emme Marina