Fat Away Choco Tiada Lagi Di Pasaran. DMS 360 HQ Sudah Berhentikan Pengeluaran Fat Away Choco DMS

Assalamualaikum

Duka cita saya memaklum bahawa produk kurus DMS 360 iaitu Fat Away Choco kini tiada lagi di pasaran dan sebenarnya Fat Away Choco ini telahpun diberhentikan pengeluarannya sekitar setahun yang lalu.

Untuk para pengguna Fat Away Choco boleh mencuba produk kurus DMS 360 yang lain iaitu Fat Loss di mana produk kurus ini berasaskan ramuan organik dan herba terpilih. Ia juga pernah dikenali dengan nama seperti Islim, Selim Melim, Love Slim dan kini nama terbaru Jamu Kurus DMS 360 ialah Fat Loss. Ramuan yang sama cuma packaging berbeza.

Berbanding Fat Away Choco, Fat Loss telah lama berada di pasaran yang terbukti berkesan menurunkan berat badan. Beribu testimoni telah kita kumpulkan dan berjaya menyelesaikan pelbagai masalah berat badan atau obesiti dari berat 50 kg sehinggalah 100 kg dan ke atas. Ini menunjukkan produk DMS iaitu Fat Loss sangat membantu dalam program menurunkan berat badan secara selamat.

FAT LOSS DMS 360

———————-
✔️100% berasaskan jamu dan bebas kimia
✔️1 botol turun 2-10kg
✔️Tak perlu berlapar dan berpantang. Makan macam biasa
✔️Tiada side effect seperti sakit perut dan cirit birit.
✔️Tanpa perlu berlapar..
✔️Tidak perlu diet
✔️Tanpa bersenam terlalu banyak..
✔️Tanpa meninggalkan makanan kegemaran anda..
✔️Tanpa rasa lesu, penat dan letih..
✔️Sesuai diamalkan oleh ibu menyusukan bayi 6 bulan ke atas.
✔️Khas Utk lelaki Dan Wanita
BAGAIMANA FAT LOSS MEMBANTU ANDA?
——————————-
❤️Membantu Mengurangkan Lemak Tubuh
❤️Membantu Menurunkan Berat Badan 2kg-10kg Dlm Sebulan bergantung Kepada Metabolisme seseorang
❤️Mengawal Selera Makan Yang Membuak-buak Atau Terlampau
❤️Mengurangkan Selera Makan
❤️Mengembalikan Kejelitaan Dan Awet Muda (kembali remaja)
❤️Menghilangkan lenguh-lenguh kepada anggota Badan
❤️Menghilangkan sakit badan dan sakit lutut termasuk sendi.
❤️Melawaskan pembuangan air besar. (Melancarkan Sistem Pencernaan).
❤️Menurunkan Berat Badan.
❤️Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber.
❤️Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu.
❤️Menegangkan dan Membentuk Otot Perut.
❤️Membuang angin dalam badan
Siapa Yang Boleh Amik Fat Loss DMS?
✔️ Wanita dan lelaki berat 55kg ke atas 
✔️ Remaja 12 tahun ke atas

KANDUNGAN FAT LOSS

—————————-
1. GUARANA – Sejenis tumbuhan di kawasan Afrika yg dipercayai sebagai tumbuhan magic sbb boleh membuatkan mereka merasa kenyang walaupun tidak makan seharian ketika waktu peperangan berlaku. Menurut kajian,guarana juga berkemampuaan utk membakar lemak. sbb tu korang cepat kenyang
2. MUSTARD – Sejenis rempah untuk menghangatkan tubuh.certain consumer akan rasa berpeluh2 mcm sauna kan??
3. RHEI RADIX – Dikenali sebagai kelembak utk merawat sembelit dan melancarkan sistem penghadaman sbb tu ramai yg dulunya susah membuang dah rajin membuang
4. ROYAL JELLY – Pembentukan semula kolagen kulit sbb tu bila da kurus,xbanyak menggeleber, kulit pun tegang sikit gituuuu
5. AMYLUM – Menjaga keseimbangan asam basa (asid dan alkali) dalam tubuh
6. CURCUMA RHIZOMA – Temulawak, sebagai anti kolestrol dan anti radang
7. GARCIFIA CAMBOGIA – Asam keping, mengelakkan lemak dari berkumpul
8. RADIX ANGELICEGE – Rempah untuk mengatasi masalah kekurangan darah,mengatur haid dan merawat senggugut
9. ZINGBERIS RHOZOMA – Halia, kompem korang tau terkenal utk membuang angin
10. RHIZOMA ATRACTILODIS – herba cina utk mengawal selera makan

TESTIMONI PENGGUNA FAT LOSS DMS

Risau untuk mencuba?
Usah bimbang, produk kurus DMS Fat Loss bebas dari sebarang bahan kimia merbahaya khususnya sibuteramine. Jom sihat dan kurus bersama jamu Fat Loss hari ini.

Sebotol RM100 sahaja
Percuma postage seluruh Malaysia

Untuk tempahan
Boleh terus ke website belian : www.dms360.my atau shopee : shopee.com.my/emmemarina

atau

Whatsapp 018-9100 852

Ready Stok Produk Original DMS 360 (Dermax Superskin 360)

dms360 peringkat antarabangsa
Award winning DMS360 pada tahun 2017

Produk DMS360 mendapat sambutan yang hangat sejak di awal kemunculan lagi. Menjadi viral melalui medium sosial facebook kerana mengikut founder DMS yang dikenali sebagai CFU katanya, “mahu menggunakan medium internet sebagai sumber sebaran produk jualan DMS360”

agen sah dms360
Elak penipuan, DMS tumpu pemasaran melalui internet
Namun begitu, bila kuasa viral dan semakin ramai menggunakan produk kecantikan DMS360 muncul pula produk tiruan DMS bagaikan cendawan tumbuh. Bukan sahaja secara online tetapi offline juga ada. Anda boleh cuba lihat di kedai-kedai jamu atau kedai kecantikan di kawasan anda. Mungkin anda akan terjumpa skincare DMS antara yang paling banyak tiruan ialah skincare DMS360 atau Dermax Superskin360 dan Glowing Speed Galatica.
glowing speed terbaru 2018

dms360 rescue

Kedua produk ini merupakan produk paling laris kerana ianya merupakan set asas kecantikan DMS. Di dalam kotak ini terdapat satu sabun dan dua krim iaitu krim siang dengan SPF dan krim malam. Set asas biasanya menjadi pilihan pengguna selain set tambahan yang lain iaitu 4D Foudation (sunblock) dan serum. Dengan penggunaan ketiga item ini ianya menjadi pelengkap kepada rutin kecantikan harian anda.

Cara memakai produk DMS yang betul:

Siang

1. Cuci muka
2. Pakai krim siang sedikit sahaja dengan membasahkan wajah
3. Biarkan muka kering dan barulah memakai foundation DMS (4D / 5D atu CC Cream Hybrid Foundation SPF45 dan ke atas)

Muka haruslah kering kemudian sapu rata secara dap dap dengan foundation DMS. Insha Allah bukan sahaja foundation ini membuatkan anda semakin cantik dan glowing tetapi mampu merawat wajah anda sekaligus bertindak sebagai sunblock terbaik dengan SPF yang tinggi.

Malam

1. Cuci muka
2. Gunakan detox miracle solution untuk mendapatkan kulit lebih bersih dan bebas kotoran
3. Renjiskan sedikit air ke muka dan disapu dengan krim malam DMS360.

Paling mudah untuk anda kenal pasti stokis sah DMS dan agen sah DMS ialah dengan melihat kepada produk yang mereka jual

Ini adalah kesemua produk ready stok di stokis kami

TOP 3 HOT ITEM DMS

– DMS360
– Glowing Speed Galatica
– Fat loss (jamu kurus berasaskan herba)

❤Ready Stok❤

Skincare (set asas : sabun/krim uv/krim malam)
gs viral RM169
glowing speed galatica RM169
dms 56 RM139
dms360 rescue RM139
dmsone RM150

Foundation
4d (natural pinkish) RM120
5d (putih gebu) RM120
Cc cream (matte finishing) RM120

Serum
Serum glowing (vit c) RM100
Stemcell plus (stemcell apple + stemcell gold) RM156
Vit c booster RM150
Imperical classic duo (serum+foundation) RM199

Toner
Detox miracle solution RM100

Kurus
Fat loss (herba/organik) RM100
Body contour lotion (krim panas-halia bara) RM99
Slim patch RM99

Kopi
Dmstox (kopi wanita) RM75
Kopi aaum (kopi jantan) RM120

Supplemen kecantikan
Pearlaqueen (minuman dgn serbuk mutiara) RM150
Glutax (minuman coklat putih gebu dan kecantikan kulit) RM100
Permata cinta RM99

Suplemen kesihatan
Dmspro (minuman sunnah) RM120
protive (minuman detox-kesihatan-kecantikan) RM150

Jamu Wanita
Miss me RM100

Sabun (loose)
Sabun dms360 RM40
Sabun gs RM55
Sabun gs viral RM50
Sabun dmsone RM50
Sabun dms56 RM40
Sabun dmsone exclusive RM40
Sabun dms viral RM40

Bagaimana nak dapatkan produk-produk original DMS360?

1. Anda boleh hubungi/whatsapp saya di 018-9100 852. Tiada COD dari saya hanya pengeposan seluruh Malaysia (percuma penghantaran) dan cas pos dikenakan kepada pengguna Brunei dan Singapore.

atau

2. Dapatkan melalui agen2 sah DMS yang aktif


Berikut adalah Stokis/ Agen Sah DMS berdekatan anda:

Nama: O’saerah hj Osin
No Tel: 019-6730234
Area: Kota kinabalu, Putatan, Penampang, kinarut, papar (SABAH)

Nama : Zarina Abbass
No Tel : 0137348259
Area : Kuala Nerang, Jitra, Pokok Sena, Padang Terap (KEDAH)
FB personal : Zarina Abbas
FB page : Zarina dms360 Lubuk Perong
Instagram : zarina_abbass_dms360

Nama: Shikin
No Tel: 011-33572095
Area: Banting, Puchong, Putra Height, Shah Alam (SHAH ALAM)
FB PERSONAL: Noraashikin Ekin
FB PAGE: StokisDms360_banting
INSTAGRAM: stokisdms360_banting

Nama : deqna
No Tel :0179729895
Area : Mersing (JOHOR)
FB PERSONAL: nurfadhlina zakaria
FB PAGE: stokisdms360mersing
SHOPEE: shopee.com.my/deqnabeauty_shop

Nama: Faizah
No Tel: 0162375914
Area: Ipoh (PERAK)
FB PERSONAL: Faizmea Muhammad Noh
FB PAGE: stokisdms360kajang

Nama: Ina
No.Tel: 019-2347221
Area:  Bukit Sentosa, Bukit Beruntung, Rawang, Selayang (SELANGOR)

Nama : NF.Farhanah
No. Tel : 013-896 0978
Area : Beaufot – Likas, Kota Kinabalu (SABAH)

Nama: Manjarina
No Tel : 01128481557
Area : Seri Iskandar, Batu Gajah, Kpg Gajah, Bota, Teluk Intan (PERAK)

Nama: Nur zahra’
No Tel: 0133908779
Area : Batu 6, Dataran Austin, Gong Badak, UniSZA&UMT, Kuala Terengganu (TERENGGANU)

Nama: Lia
No Tel : 016-3164579

Area : Johor Bahru (JOHOR)

Nama: Alin
No tel : 019-5936131
Area : Seberang Perai Tengah, Lunas , Kulim (PENANG-KEDAH)
FB PERSONAL : Alina Abdullah
FB PAGE :https://www.facebook.com/originaldms360utara/
INSTAGRAM:http://instagram.com/dms360penang_alinstokis
SHOPEE:http://shopee.com.my/ellybeauty_mall

Nama: Nadiatul-Alima
No. Hp:0176827669
Area: Kuala Lumpur, Kepong (KUALA LUMPUR)

Nama: Ernie Abbas
No Tel: 0133970445
Area: Tawau Sabah

Nama: Alia Mohd
No. Tel: 01120784780
Area : Putrajaya & Cyberjaya

Nama:  Sufi
No. Tel: 018-2966615
Area : Putra Heights, Subang jaya (Selangor).
Batu Pahat (Johor).