CFU DMS Lancar Single Terbaru “Ku Takkan Menyerah”

Dalam diam, CFU DMS atau nama penuh, Dato’ Seri Dr. Muhamad Ruslan Shah pengasas produk kecantikan DMS360 telah mengeluarkan single terbaru beliau iaitu KU TAKKAN MENYERAH. Kini, beliau kembali aktif ke dunia hiburan dan media membawa nama DMS360 di persada dunia. Tahniah CFU!

Lihatlah betapa kasihnya CFU kepada syarikat beliau dan apa yang beliau lakukan. Beliau lakukan bukan sahaja untuk diri sendiri dan syarikat malah kesemua agen sah DMS360. Banner dan logo DMS360 di bawa ke mana sahaja beliau pergi. Terharu sungguh!

 

Saya kongsikan artikel pelancaran single terbaru beliau yang baru-baru ini dilancarkan iaitu pada 21 November 2018. Ha, baru sahaja tahu 🙂 Korang dah dengar ke lagu baru CFU DMS? Sedap tau suara CFU ni.

 

Kemunculan CFU DMS di TV1 dan TV3

 

penga

21 November 2018

CFU DMS LANCAR SINGLE TERBARU “KU TAKKAN MENYERAH”

Berbekalkan semangat pejuang, Dato’ Seri Dr. Muhamad Ruslan Shah atau lebih mesra dikenali sebagai CFU DMS, Presiden dan pengasas produk DMS360. Telah menghasilkan single kedua beliau yang berjudul “KU TAKKAN MENYERAH”.
Lagi ini adalah hasil gubahan Adi 6ixthsense, yang juga bertindak sebagai penerbit. Lirik yang penuh makna dan berdasarkan pengalaman CFU DMS ditulis bersama oleh Emma Rockers dan CFU DMS sendiri.
Lagu ini mengisahkan perjuangan CFU DMS, dari awal pembabitannya sebagai seorang pengasas produk, daripada kejatuhan dalam perniagaan seterusnya sehingga kebangkitan semula diceritakan didalam lagu ini.
CFU DMS mengambil masa setahun untuk membuat “comeback” selepas menyepi kerana masalah peribadi.
Di dalam Music Video “Ku Takkan Menyerah” lakonan bersama dengan artis jemputan pelakon sensasi Zarina Zainoordin AF yang menghidupkan watak sebagai isteri kepada CFU DMS.
Lagu ini juga merupakan pencetus semangat perjuangan dalam diri untuk semua lapisan masyarakat sebagai pengajaran untuk terus berjaya dalam kehidupan.
Single terbaru  “Ku Takkan Menyerah” diterbitkan oleh Impact Music & Entertainment dan diedarkan oleh FMC Music Sdn. Bhd.
Untuk maklumat lanjut, anda boleh menghubungi pihak Management CFU DMS Impact Music & Entertainment, En. Sazalie Hj Maswasie / Puan Emma di Talian 011-2780 8886
Alhamdulillah. DMS360 tetap unggul. CFU DMS dan kami semua tetap utuh malah dakwaan yang menyatakan DMS dah makin slow ke kurang ke tiada sebenarnya. Kami sentiasa ada. Malah, produk keluaran DMS360 semakin banyak, Terbaru produk DMS ialah Hanna Delisha iaitu Coklat Lentik Queen Kerengga dan Lemone Maxx by DMS360. Kedua-duanya produk kurus yang sememangnya sentiasa tak putus bekalan!
Rakyat Malaysia sentiasa nak kurus, jaga badan kan?
Tentulah kami mengeluarkan produk kurus bukan sahaja untuk kecantikan semata-mata. Produk suplement wanita pun ada iaitu Kopi DMStox atau nama lama, Coffee Monatox dan Jamu Wanita paling top , Jamu Miss Me.
Dapatkan produk DMS yang original sahaja. Plis, hanya yang original. DMS360 tiada hologram. Tiada barkod. Bukti produk ori terletak pada agen sah DMS yang berdaftar sahaja.
Hah, dok pot pet gini, saya ni jual ori ke? Agen sah ke?
Nah bukti!
dms360original
Kita takkan jual produk Fake atau campur ori-fake kay. Konfirm ori, baru jual. Konfirm ori, barulah beli!

Nak dapatkan produk Original DMS360?

Whatsapp 018-9100 852
Emme Marina
Stokis VVIP DMS
ID: 0102
Untuk COD boleh dapatkan bersama agen2 sah kami (http://dms360original.com/stokis-dan-agen-sah-dms360-srikandi/)

34 thoughts on “CFU DMS Lancar Single Terbaru “Ku Takkan Menyerah”

  1. Hai..saya deqna agen sah DMS360 Mersing under emme marina..jom dapatkan produk DMS360 yang original daripada saya..whatsapp jer 0179729895

  2. Menarik, ramai pengasas product jadi penyanyi sekarang kan…SA tak familiar dengan CFU ni..sampai dah ada single kedua dah…its good for him dan melalui video clip tersebut SA faham perjalanan cerita beliau sebelum berjaya..base on true story la ni kan….

    1. ye betul … based on true stories. orang kata kejayaan selalu datang dengan kepayahan kan.. ada kisah disebalik setiap kejayaan diaorg ni. semoga kita dapat inspired dari kisah hidup diaorg

  3. Hi, saya Faizah agen DMS360 Ipoh, Perak under Emme Marina. Untuk dapatkan produk dms360 original daripada saya, wa 0162375914..

  4. pengasas kecantikan ke dunia hiburan..jarang2 erlaku ni..bagusla mempelbagaikan bidang yang diminati kan..tk pernah dgr produk DMS360 utk kurus ni..tq for sharing

  5. wah.. produk baru ke ni? bagusnya pengasas dia.. tak kenal erti jemu dalam ber bisnes.. jatuh sekali tetap bangkit untuk teruskan perjuangan.. sekarang dah terjun ke bidang seni pulak.. terbaikk

  6. Wow! Cx tak berapa kenal tapi macam cam muka Dato ni sebab dok promote product dia dekat socmed dan mungkin rakan² bisnes ada promote juga. Sekarang pengasas dekat Malaysia mmg berbakat kan? Bisnes pandai, berseni pon pandai. Terbaik dato!

    1. kita yang orang2 biasa insha Allah boleh jadi luar biasa jika ada kemampuan dan kemahiran. yang penting berani cuba! 🙂

  7. Dah ada single kedua dah ya? Seronok tengok orang yang berani mencebur diri dengan banyak bidang macam ni. DMS360 ni tak familiar sangat tapi nampak ramai agen kat sini komen, mesti produk best kan?

    1. insha Allah, asalkan beli yang original sebab fake dms dah banyak dan merata-rata. agen pula makin sikit. sebb dah ketat 🙂

    1. yes sis. as stokis beliau, kita kene amik tau dan support. yang baik kita follow, yang kurang… kita doakan 🙂

  8. Oh ni la pengasasnya ya.. Produk dms360 ni memang femes.. Dulu ms keje kdai jamu.. Dms360 ni memang yg selalu customer beli dan repeat. Siap ada lagu tu.. Tahniah semoga beliau terus suksess. Amin

    1. yup. inilah pengasas DMS360. Hati2 dengan fake produk. DMS ni CFU tak keluarkan pada toko or kedai2 kat luar sana.

  9. Dah jadi trend kot sekarang semua usahawan nak ada lagu sendiri hehehe tapi satu perkembangan yang baik lah harap jadi baik. Tak pernah dengar lagi lagu Datuk ni apa pun mungkin akan ramai lagi buat lagu lepas ni…

    1. kene dengar tu sis.. mana tahu jatuh cinta dengan lagunya. Lagu tentang semangat.. dengar mesti terus nak buat keje. hehe

    1. selalu keluar tv, tapi tv1-tv3 kan jarang jugak orang nengoknya. hopefully lepas ni kerap la beliau keluar tv. hehe

  10. Muka dia macam pelakon raisya 2. Abg rashdan.hehe.. ok la tu muka market. Sekarang ramai pengasas produk terjun ke dunia nyanyian. Sambil promo produk promo lagu sekali.

  11. sekarang makin ramai founder produk kecantikan keluarkan lagu nyanyian sendiri ye..menarik salah satu teknik marketing berkesan sambil promote produk & mgkin minat jgk..

  12. Wah.. Founder DMS 360 pun jadi penyanyi jugak? Memang trend sekarang kan. Tapi kalau ada bakat apa salahnya kan. Cuba je banyak bidang. Btw good luck untuk beliau for “Ku takkan menyerah”

  13. Ramai betul yang keluarkan single..berlawan-lawan. Iyelah dulu produk ni mcm diam kejap. Btw, its all about strategy upon comeback. Vice versa artis buat bisnes produk then menyanyi. Kak Bell nak buat single jugalah. Hehe

  14. Menarik bila dapat keluarkan lagu. Semoga terus maju jaya. Pertama kali dengar pasal produk ni. Nanti boleh survey2 pasal produk dan lagu ni.

  15. Wow! hebat juga pengasa product kecantikan ini. Seba berkebolehan, bisnes pun ok and nyanyi pun pandai. Let me go check out his songs. Anyway all the best and semoga sukses la.

Comments are closed.