Chocolate Lentik Queen Kerengga Hanna Delisha By DMS360

Produk terbaru keluaran CFU DMS, Coklat Lentik Queen Kerengga, Hanna Delisha. Menggantikan juga, produk lama DMS360 iaitu Fat Away yang telah tiada. Fat Away DMS terbukti sangat berkesan menurunkan berat badan, namun atas sebab tertentu produk diberhentikan dan diganti dengan yang lebih baik, lebih sedap dan lebih berkesan iaitu Coklat Lentik Queen Kerengga, Hanna Delisha.

Harga Coklat Kurus Lentik lebih mampu milik, dibancuh sahaja sedap diminum dan memberi impak menurunkan berat badan yang sangat berkesan!

Dijamin anda pasti suka dengan produk terbaru dari Dermax Superskin360 ini.

RAHSIA COKLAT LENTIK TURUNKAN BERAT BADAN ANDA BER KG-KG DALAM MASA 10HARI

QUEEN KERENGGA CHOCOLATE LENTIK

Produk khusus untuk kecantikan semulajadi dari dalaman wanita. Queen Kerennga yang sungguh lazat dan dipenuhi dengan nutrisi dan isi kandung khas untuk kecantikan semulajadi dalaman dan luaran wanita. Produk yang disifatkan lengkap untuk memenuhi kehendak idaman setiap wanita untuk menjaga seri wajah, kecantikan asli, bentuk badan yang ideal & aset-aset penting.

Kelebihan Chocolate Lentik Queen Kerengga

 

Khas untuk peminat peminat coklat, tak perlu risau lagi nak cari produk kurus lepas ni. Minum coklat je dah boleh kurus, body solid mcm kerengga lagi, lentik sana sini. Insha Allah, meh la cuba dulu!

SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN

Coklat Lentik Queen Kerengga terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu;

antara bahan utama yang terdapat dalam QUEEN KERENGGA COKLAT LENTIK by HANNA DELISHA

1. Serbuk koko
2. Krimer tanpa tenusu
3. Pati guarana

Bolehkah Guarana Membantu Anda Kurangkan Berat? … Pada tahun 2002, penyelidik mengkaji sama ada campuran guarana, pasangan yerba, dan damiana (semua yang kaya dengan kafein dan perangsang lain) dapat membantu orang kehilangan berat badan. Para penyelidik mendapati bahawa campuran itu menyebabkan “penurunan berat badan yang signifikan” selepas 45 hari. November 18, 2014

Sumber: https://www.healthline.com/health/guarana-berry-athletes-best-friend


4. Garcinia cambogia

Garcinia Cambogia adalah suplemen berat badan yang sangat popular.  Garcinia cambogia mengandungi jumlah asid hidroksikrit (HCA) yang tinggi, yang merupakan ramuan aktif yang dipercayai bertanggungjawab terhadap kebanyakan manfaat penurunan berat badannya. Ramuan garcinia cambogia boleh membantu anda mengurangkan berat badan dan lemak perut.


5. Citrus aurantium
6. Ekstrak mutiara
7. L-CARNITINE

5 manfaat suplemen kuruskan badan L-carnitine dan bagaimana ia boleh membantu anda menurunkan berat badan secara langsung dan tidak langsung.

1. L-CARNITINE BURNS FAT

Dengan tahap L-carnitine yang lebih tinggi, badan anda menjadi lebih cekap apabila membakar lemak. Bukan sahaja ini mengurangkan jumlah lemak yang disimpan oleh badan anda, tetapi juga membantu mengurangkan lemak perut viser, jenis yang mengelilingi organ penting anda dan berpotensi membawa kepada penyakit hati berlemak dan keadaan kesihatan yang serius.

2. LEBIH TENAGA SEMASA DAN SETELAH BERSENAM/WORKOUT

Sebagai keupayaan membantu badan anda untuk membakar lemak, begitu juga tahap tenaga anda. L-carnitine bukan sahaja membantu anda meningkatkan jumlah lemak yang dibakar dengan setiap senaman, tetapi anda juga mendapat lebih banyak tenaga untuk latihan yang lebih baik dan gaya hidup yang aktif.

3. L-CARNITINE BANTU NAIKKAN METABOLISM ANDA UNTUK MEMBANTU ANDA HILANG BERAT BADAN

Tukarkan tenaga yang meningkat ke dalam rutin senaman anda akan membolehkan anda melakukan dengan lebih intensiti, memberikan rangsangan kepada metabolisme anda. Metabolisme yang lebih cekap membantu mengurangkan program penurunan berat badan kerana anda akan meningkatkan jumlah kalori yang dapat dibakar walaupun berehat.

4. PULIH CEPAT DARIPADA INJECTION L-CARNITINE

L-carnitine membantu mengurangkan pembentukan asid laktik dalam otot anda. Pembentukan otot laktat bertanggungjawab untuk kesakitan dan keletihan otot selepas senaman yang sengit. L-carnitine membantu membersihkan laktat supaya anda pulih dengan lebih cepat dan boleh kembali ke latihan lemak-lebur yang begitu penting untuk program penurunan berat badan anda.

5. L-CARNITINE BANTU TINGKATKAN SISTEM KEIMUNAN BADAN

Di samping manfaat pembakaran lemak dan penurunan berat badan L-carnitine, ia juga membantu sistem imun badan dan berfungsi sebagai antioksidan yang berkesan juga. Bagaimana cara menyambung ke program penurunan berat badan anda?

 

Mudah: Semakin baik anda rasa, semakin besar kemungkinan anda memakai baju gim anda dan mendapatkan tubuh anda bergerak untuk kesan terbaik dengan Queen Kerengga Hanna Delisha.


KESAN SELEPAS MINUM
2 – 4 JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0 – 7 HARI (turun 3-7kg)
2 – 1 HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

Queen Kerengga Tidak Sesuai bagi;

  1. Wanita mengandung
  2. Ibu Menyusu
  3. Pesakit kronik/darah tinggi

CARA PENGAMBILAN
Bancuh 1 Peket pada setiap pagi dan malam
Dibacuh dengan 1 cawan air suam (+-150ml) dikacau sehingga sebati ambil semasa perut kosong dan sebaiknya 30 minit sebelum sarapan.

TIPS Minum Coklat Lentik Queen Kerengga DMS

Penggunaan yang kerap (2 paket untuk setiap hari berterusan) akan mempercepatkan lagi penampakan hasil

PANTANG
– Tiada pantang larang
– Minum air putih secukupnya seeloknya minima 2 liter sehari atau ikut saranan dietitian 25 kg = 1 liter.

 

Testimoni Pengguna Chocolate Lentik Queen Kerengga Hanna Delisha

Ramai telah berpuas hati dengan penurunan dan inch loss mereka, anda bila lagi?

Asbab Coklat Kerengga period mai pulak setelah 2 bulan tak datang

 

Minum coklat lentik asyik dahaga. Amalkan banyak air masak
Hilang 5kg! 61kg turun 56kg!
inch loss dalam masa sehari amalkan coklat queen kerengga
rasa kenyang je, paksa makan walau skit. coklat sedap. minum coklat pun boleh kurus
tak rasa lapar. angin dok kuar tak henti2. proses buang angin dalam badan
nak repeat lagi 2 kotak coklat lentik
coklat rasa sedap sangat. tak lapar pun
Turun 2kg
efek inch loss lepas amalkan coklat lentik
sedap rasa coklat queen kerengga
dah boleh pakai baju lama size kecik balik!

Harga Queen Kerengga Chocolate Lentik

Offer RM85/ 20 sachet

Percuma postage seluruh Malaysia

Dapatkan Coklat Lentik DMS hari ini. Jangan tunggu lama untuk dapatkan kesan kurus dan inch loss anda!

Whatsapp 018-9100 852

Whatsapp 018-9100 852

Whatsapp 018-9100 852

 

Tempah hari yang sama, dapat Free gift special dari stokis kami 🙂

Jom, usah berfikir lagi. Nak kurus, mulakan hari ini!