DMS360 Original

Daily & Weekly Rutin Stokis DMS 360

Bismillah. Setiap hari ada pengeposan, tidak kiralah untuk customer, agen atau dropship DMS 360. Alhamdulillah sudah masuk tahun ke 5 saya berniaga produk DMS 360 atau dikenali sebagai Dermax Superskin 360 ni. Dari hanya ada satu skincare DMS sekarang ada banyak sampai pening kepala customer nak pakai yang mana satu. hehe

Gurau ja la.. Syukur CFU DMS dah pertimbangkan semula. Jadi mulai saat ni, kita hanya fokus kepada 2 produk utama skincare DMS iaitu DMS 360 Rescue dan Glowing Speed Galatica. Dua top produk Dermax Superskin360 yang dari dulu hingga sekarang demand tak pernah putus. Sudah berpuluh ribu testimoni rasanya. Masya Allah, hebat dan tahniah semua kerana menyokong produk Malaysia.

glowing speed galatica new

dms 360 rescue new

Hampir setiap minggu kita restok set asas DMS 360 ni, tak termasuk produk kurus DMS iaitu Fat loss (nama lama Selim Melim/ Miss Slim/ Love Slim). Rasanya Fat Loss DMS ni la yang paling banyak tukar nama. Pening kami nak betulkan SEO kat website sebab asyik bertukar je.

 

Alhamdulillah, minggu ni restok lagi Fat Loss. Syukur, produk DMS sentiasa ada permintaan dan ianya berkesan buat mereka yang ingin menurunkan berat badan mahupun tak nak naik berat badan pun boleh (menten katanya).

 

Top 3 produk terbaik dan hot demand Dermax Superskin360 ialah set asas DMS 360, Glowing Speed dan Fat Loss. Umumnya setiap manusia inginkan yang terbaik untuk diri sendiri kan? Bersama kami, kami sediakan produk yang anda boleh miliki untuk kecantikan wajah dan badan. Wajah yang bebas cela dan badan yang ramping dan menarik.

Untuk wanita khususnya pula anda boleh tambah Kopi DMStox atau Kopi Montok untuk mendapatkan bentuk badan yang montok at least aset kita tu takde lah kerempeng semata-mata. Anda cuba anda pasti jatuh cinta dengan kopi montok DMS ni.

kopi dmstox kopi mummytox dms360

Marilah saya tunjukkan testimoni-testimoni dari produk DMS 360. Usah bimbang kami ada pelbagai jenis niche yang anda boleh dapatkan. Produk kecantikan, kurus, kesihatan wanita, kesihatan umum juga ada tau. Terbaru sekali DMS ada keluarkan produk minuman kuruskan badan iaitu Lemone Maxx dan Coklat Lentik Kurus Kerengga (Hanna Delisha). Sejak Fat Away dah tiada, 2 produk kurus muncul untuk anda cuba. Belum cuba, belum tahu kan?

 

kopi dmstox dms360 kopi dmstox dms360

Ready stok di stokis kami;

Set Asas

DMS360 Rescue RM 139.00
Glowing Speed Galatica RM 169.90
DMS ONE RM 150.00

Serum

Serum Glowing RM 100.00
Serum Stemcell Plus 2+1 RM 156.00
Serum Duo RM 199.00

Foundation

4d Foundation RM120.00
5d Foundation RM120.00
CC Hybrid Foundation RM120.00

Produk kuruskan badan

Fat Loss RM100.00/ 30 biji
BCC Krim Losyen Panas RM100
Coklat Lentik Queen Kerengga Hanna Delisha RM85
Lemone Maxx RM160

Kesihatan dan Aset Wanita

Miss Me RM100.00/60 biji
Kopi DMSTOX (Coffee Monatox) RM75.00/ 15 scht

Kesihatan lelaki

Kopi Aumm RM120.00

Loose

Sabun DMS360 RM40.00 40g
Sabun Glowing Speed RM50.00 50g
Sabun DMSONE Exc RM40.00 50g
Sabun DMSONE RM50
Sabun DMSViral RM40

Supplement Kecantikan

Pearlaqueen RM150.00
Glutax RM100.00

Kesihatan

DMS Pro HD1000 RM120.00
Protive RM150.00

 

Nak order? WA saya di 018-9100 852 atau contact agen sah srikandiĀ http://dms360original.com/stokis-dan-agen-sah-dms360-srikandi. Saya menguruskan pengeposan produk DMS 360 seluruh Malaysia. Insha Allah percuma postage untuk kalian, tidak perlu risau perlu tanggung kos pos.

 

5% dari keuntungan jualan DMS, akan disalurkan ke NGO Amal till Jannah, dan repeat customer ada special discount 10% bagi pembelian RM100 ke atas bersama saya, Emme Marina stokis sah DMS 360.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!