DMS360 Original

Stok Original DMS360 Ada Pengeposan Setiap Hari

Assalamualaikum, apa khabar? Sekali sekala kita share tentang perjalanan atau catatan bisnes DMS di sini. Saya juga seller biasa sahaja. Walaupun stokis tetap sama seperti mana-mana seller online yang lain. Kami melakukan pengeposan, packing setiap hari. Ramai risau dan hubungi saya setiap kali terbeli produk fake DMS. Aduhai, masih ramai tidak kenal produk original DMS360 ya?   Malah, stiker produk-produk DMS ni pun kena buat sendiri tahu. Mujurlah ada pembantu jika tak. Pengsan juga nak buat sorang-sorang ni.   Jomla tengok sedikit sebanyak perjalanan bisnes kami bersama DMS360.       Cantik tak banner baru website?   Lebih jelas kan?

Testimoni Skincare Glowing Speed DMS360

Assalamualaikum, walaupun sudah bertukar rupa entah ke berapa kalinya. Diberhentikan seketika pada tahun 2017-2018 tetapi pengguna tegar Glowing Speed 24k Gold atau nama baru, Glowing Speed Galatica tetap mencari produk ini dimerata tempat!   Cuma yang tak best bila dah terpakai produk tiruan Glowing Speed. Aduh. Hangin satu badan ye tak?     Alhamdulillah, sejak HQ mula keluarkan semula skincare Glowing Speed pada tahun 2018 sampai ke hari ini Julai 2019 tiada masalah stok delay. Sentiasa ada stok.   Packaging dan nama berubah, tetapi ramuan, formula dan kesannya tetap sama hebat seperti dahulu.   Jom kita tengok testimoni-testimoni Pengguna Set

Perubahan Sabun DMS360 Latest Batch Jun-Julai 2019

Assalamualaikum, saya menerima beberapa komplen dari customer DMS360 Rescue. Iaitu sabun honeydew dah tak sama macam dulu. Warnanya juga lain. Ok baik, setelah kami meneliti semua stok yang kami dapat hari HQ DMS360/ Dermax Superskin 360. Memang sabun collagen DMS360 ni tak sama dah seperti last batch kami dapat.   Warnanya lebih terang hijau. Saiznya sedikit kecil. Baunya floral dan tidak lagi ada honeydew.   Boleh dikatakan stok terbaru yang kami dapat dari HQ, adalah berbeza.   Boleh rujuk gambar di bawah ini ya.     Ini adalah latest batch yang kami terima bulan jun-julai 2019. Diharap entri ini dapat

Produk Terbaru Pil Kurus SlimP9

Satu signature produk kuruskan badan, menurunkan berat badan, slimming menjadi item terlaris di Malaysia. Dengan populasi rakyat Malaysia paling ramai mempunyai masalah berat badan di dunia, berlumba-lumbalah pelbagai pihak untuk cuba membantu ramai wanita dan lelaki dalam usaha menurunkan berat badan. Kini kami keluarkan produk lebih berkesan dan berasaskan tumbuhan iaitu SLIMP9.   Fat Loss atau dikenali dengan banyak nama, Love Slim, Islim, Selim Melim merupakan produk terlaris DMS360. Dikeluarkan pada tahun 2013 dan tetap menjadi hot seller sehingga hari ini. Malah, HQ sentiasa kehabisan stok kapsul kurus ini apabila restok.     Fat Loss ialah kapsul kurus berasaskan ramuan

Mengapa Anda Perlu Menggunakan Serum Glowing dari DMS360?

Dalam dunia kecantikan,serum merupakan bahan cecair yang memerlukan penggunaannya disapukan secara langsung ke permukaan kulit.   Bahan dasar serum biasanya air dan emulsi iaitu air dalam minyak atau minyak dalam air dan ditambah Vitamin C atau E sehingga dapat meresap ke dalam kulit ketika disapukan pada kulit.   Serum ini berfungsi sebagai melambatkan proses penuaan daripada berlaku. Selain itu, serum Vitamin C juga sangat bagus untuk kulit kerana ia dapat mengatasi masalah kulit kusam dan juga masalah kulit yang lain.   Serum vitamin C disarankan untuk digunakan pada golongan yang berusia 23-70 tahun kerana sinaran UV, dan pengaruh radikal bebas

Jeragat? Mari Belajar Cara Membezakan Bintik Hitam, Melasma, Sunspot dan Age Spot

Panggilan sinonim bagi bintik-hitam hitam di wajah ialah jeragat. Tetapi sebenarnya ia mempunyai perbezaan yang ketara. Punca masalah bintik hitam ini juga adalah tidak sama. Jika kita dapat membezakan masalah yang dihadapi, insha Allah lebih mudah untuk kita rawat dan cegah daripada terus berulang.   Jeragat merupakan masalah kulit yang tidak merbahaya tetapi tidak disukai ramai. Alangkah bagusnya jika kita semua memiliki wajah tanpa sebarang cela. Tiada bintik hitam mahupun tahi lalat. Bersih dan cerah sekata. Saya pasti inilah impian setiap wanita di Malaysia.     Walaupun semua bintik hitam seakan sama, sebenarnya ia adalah berlainan sama sekali. Mari kita

Ketahui Tanda Kulit Rosak Akibat Matahari dan Cara Merawatnya

Adakah anda seorang yang prihatin terhadap masalah kedutan, bintik hitam, dan kulit yang kasar dan keras?     Usah bimbang lagi, dengan hanya mengikuti beberapa panduan mudah dari Yayasan Kanser Kulit ini anda boleh perbaiki kulit wajah anda malahan reverse semula tanda-tanda penuaan kulit yang sedang anda hadapi! Katanya lagi, sebenarnya 90 peratus masalah kulit ini adalah disebabkan oleh radiasi oleh sinaran cahaya matahari.   Tahukah anda?   Jika anda terlalu terdedah kepada radiasi ultraviolet (UV) bahaya dari matahari juga boleh mengakibatkan kanser kulit dan precancers seperti keratoses actinic (AKs). Namun, kerana kerosakan matahari terjadi terkumpul dari masa ke masa,

Model Antarabangsa Tawan Dunia Dengan Muka Jeragat Mereka

Dulu, ramai akan mula menutup jeragat atau bintik hitam di wajah mereka dengan concealer atau memakai mekap tebal supaya tidak kelihatan. Malu dengan wajah yang berbintik dan tidak sekata seperti wanita lain. Jeragat bukanlah penyakit yang memberi kesan negatif tetapi kesannya boleh mengakibatkan ketidakyakinan diri.   Low self esteem.   Tetapi dunia hari ini nampaknya sudah berubah, syarikat-syarikat besar mula mengambil model dengan wajah berjeragat sebagai model mereka. Walaupun berjeragat, wajah mereka tetap cantik, bersih dan berseri. Mungkin atas faktor ini, mereka dijadikan pilihan.   Kita tidak mampu mengatasi setiap masalah jeragat kerana jeragat tidak mudah hilang. Walaupun dengan rawatan

Testimoni Skincare DMS360 Rescue

Assalamualaikum, hari ni saya nak share antara testimoni yang kita dapat dari pengguna DMS sendiri. Alhamdulillah pengguna yang stop DMS pun mula pakai balik DMS sebab kesannya yang terbaik dan tanpa ragu-ragu stop DMS pun muka tak rosak. Haa, itu penting.   Pakai DMS – stop DMS – pakai balik DMS muka tetap cantik. Takde sebarang masalah. Tiada kesan sampingan bila pakai produk muka DMS360. Syukur alhamdulillah. Cuma sekarang ramai lah utarakan kebimbangan dek banyak lagi produk TIRUAN DMS360 ni di pasaran. Risau noo, bukan apa. Harga tidak menjadi isu kalau produk ni memang bagus, tetapi bila terkena yang rosak.

Jus Kesihatan Wanita Jus Kurma Jus Ratu

Sudah beberapa bulan produk keluaran anak DMS 360 ini dipasarkan. Dengan harga yang sangat murah, ianya menjadi viral apabila sangat berkesan dengan rasa yang sedap. Untuk Jus Ratu, ramuan yang digunakan hanyalah pati kurma, manjakani dan madu. Ianya dikhususkan untuk wanita kerana ramuan manjakani yang telah kami sediakan.       Jus Ratu ini dengan botol yang kecil, 120 ML lebih berbaloi jika anda terus membuat tempahan untuk 30 kotak!   1 botol Jus Ratu cukup untuk 2-3 hari. Jika 30 kotak, anda dapat lebih penjimatan!   Sebotol Jus Ratu (120 ML) = RM 6.00 30 botol Jus Ratu (120

error: Content is protected !!