DMS360 Original

Lemone Maxx DMS360 Kurus Seawal 7 Hari

Saya yakin pasti ramai yang hadapi masalah sukar untuk kurangkan berat badan. Kalau turun pun, hanya beberapa kilogram sahaja tapi baru makan lebih sikit, senang sahaja badan naik semula. Stress kan?

Tahu tak?

Untuk kurangkan berat badan, pertama dan utama sekali anda perlu membuang toksin yang terkumpul dalam tubuh. Mari, saya ajarkan cara paling mudah untuk korang loose weight dengan cara semulajadi ni..

Caranya, Perah setengah biji lemon dalam air suam dan minum setiap pagi. Apabila anda konsisten mengamalkannya, pembuangan toksin juga akan kerap berlaku sehingga sukar berkumpul dalam badan. Disamping itu, organ dalaman bebas toksin dan tubuh badan menjadi lebih sihat.

 

Secara tak langsung Berat Badan anda Akan menurun secara perlahan-lahan..

 

Air Lemon Membantu Menurunkan Berat Badan

Kajian telah menunjukkan bahawa air minuman secara semulajadi meningkatkan metabolisme anda, dan minum segelas air lemon panas atau panas pada waktu pagi menjadi kebiasaan harian yang sihat bagi ramai orang untuk membantu dengan penurunan berat badan secara keseluruhan. (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21750519)

 

Dan bukan hanya air pemakanan yang berkesan, ia juga hebat.

 

Minum jus satu lemon dalam satu cawan air panas pada hari pertama (pada perut kosong) untuk meningkatkan kadar penurunan berat badan air lemon anda.

 

Air Lemon Membantu Pelancaran Usus

 

Asid dalam air lemon telah dilaporkan memperlahankan proses pencernaan, yang membantu anda dengan penyerapan nutrien yang lebih baik melalui sistem anda.

 

Kadar penyerapan yang lebih perlahan membantu pancang insulin sederhana dan meningkatkan penggunaan nutrien yang ada dalam makanan anda.

 

Summary: Asid dalam air lemon membantu penghadaman yang perlahan, yang meningkatkan penyerapan nutrien.

 

Air Lemon Membantu Mencuci Hati Anda (Cleanse Your Liver)

 

Air adalah komponen utama dari mana-mana pelan diet detoks, dan pembersihan air lemon adalah cara yang baik untuk memastikan anda banyak meminumnya.

 

Selain manfaat yang sihat dari air detox lemon, enzim dapat membantu merangsang fungsi hati dan membantu dalam penghapusan sisa dari tubuh anda.

 

Pengamalan air lemon juga akan mengurangkan selera makan anda supaya anda lebih berjaya dan membuatkan nafsu makan anda lebih terkawal dan berkurangan. 

 

Bagus bukan? Ini baru saya ceritakan kisah air lemon semulajadi!

 

Belum lagi kisah produk DMS kami iaitu LEMONE MAXX!

Lemone Maxx dengan RAMUAN DETOX dan agen Kuruskan badan ini pastinya mampu memberi kesan penurunan berat badan lebih berganda daripada air lemon semulajadi

Ramuan Lemone Maxx DMS 360

  • Ekstrak Pati Lemon
  • Ascorbic Acid
  • Acai Berry

 

Tak payah susah-susah nak perah lemon atau mencari jauh di pasaraya.. Anda hanya perlu bancuh sahaja 1 sachet jus LEMONE MAXX sekali sehari setiap pagi..mudah Dan cepat..rasa pati lemon sebenar..

LEMONE MAXX Noww baruu dari DMS…..

Didatangkann dalam 1 botol yang mengandungi 30 sachet untuk 30 hari!

11 KELEBIHAN LEMONE MAXX DETOX LEMON WATER

  • Tidak perlu berlapar
  • Tidak wajib bersenam
  • Metabolisma cepat naik
  • Cepat mencairkan lemak
  • Tiga kali lebih pantas melangsingkan pinggang anda
  • Tenaga bertambah
  • Tiga kali lebih pantas kecilkan perut
  • Kurus dalam masa 14 hari
  • Melawaskan usus anda
  • Mengurangkan selera makan
  • Mencuci/detox hati

CARA MINUM LEMONE MAXX


– Minum lemon maxx 1 sachet suam semasa perut kosong, sebaiknya bangun tidur terus minum lemone maxx
– Minum air 2-3L sehari untuk kesan terbaik

SOALAN LAZIM YANG BAKAL DI TANYA MENGENAI LEMONE MAXX DMS360

1.LEMONE MAXX UNTUK APA?
Kuruskan badan, detox, bakar lemak anda dan jadikan anda lebih ringan dan sihat.

2.SUSU ATAU JUS?
Lemone maxx dalam bentuk serbuk. Premix Lemon drink. Masukkan1 sachet dalam air 180ml dan minum.Mudah kan? Ianya sejenis jus minuman bukan susu.

3.BERAPA LAMA TAHAN?
1 botol ada 30 sachet.1 hari minum 1 sachet (paling berkesan air suam dan lemone maxx selepas bangun tidur sewaktu perut masih kosong) . Jadi ,1 botol Lemone Maxx untuk 30 hari.

4.MEMANG BERKESAN KE?
Tahap keberkesanan untuk setiap org pasti berbeza-beza.Setiap orang kan badan lain.So far Alhamdulillah customers LEMONE MAXX, majoriti berpuas hati, berjaya turunkan berat badan dan siap repeat order untuk kawan-kawan yg lain. Ianya berkesan jika anda mengambil secara konsisten setiap hari dengan air suam lemone maxx mengikut cara yang diajar dan amalkan sebanyak mungkin air masak.

5.MACAM MANA RASANYA?
Rasa lemon yang sedap.Walaupun bahan utamanya dari lemon dan Acai beri tapi rasanya sangat-sangat best.. Ianya rasa lemone dan bergas (cuma tiada bikarbonat)

6.BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN?
Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 7 hingga 10 hari. Berdasarkan pengalaman dari customers LEMONE MAXX ramai yang berat mereka dah mula berubah dalam 1-2 hari sahaja. (SETIAP PERUBAHAN adalah Atas individu)

7.ADA PANTANG LARANG?
Actually tak ada apa2 pantang larang pun. Berat anda pasti turun walaupun anda makan seperti biasa dan tanpa senaman langsung.

8. ADA SIDE EFFECT TAK? CIRIT BIRIT DAN LAIN2?
Tak ada side effect yang tak baik. Cirit birit tak ada tapi perut anda akan rasa lebih selesa sebab Lemone Maxx melawaskan pembuangan air besar anda.

9.ADA SIDE EFFECT KALAU BERHENTI MINUM LEMONEX? KENA MAINTAIN MINUM?
Tak ada side effect kalau berhenti. Tak perlu maintain namun majoriti customers LEMONE MAXX tetap minum LEMONE MAXX walaupun dah dapat berat ideal mereka, sebab katanya bagi energy dan boleh makan apa sahaja tapi tetap maintain kurus. Lagipun mudah nak amalkan LEMONE MAXX Dan sedappp…

10. ADA KKM? OR APA-APA SIJIL?
Lemone MAXX diklasifikasikan sebagai bukan ubat oleh KKM, jadi Lemone Maxx tidak dikawalselia oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah KKM. Lemone Maxx yang sudah tentu memiliki sijil MESTI,HALAL,GMP dan HACCP

11.KENAPA PERLU BELI LEMONE MAXX DENGAN AGEN SAH DMS360
Sebab kami serius dalam bantu anda mendapatkan LEMONE MAXX anda dengan mudah. Kami sgt berpengalaman dalam menguruskan bisnes online. Selain LEMONE MAXX, kami juga mengedarkan banyak lagi produk kesihatan secara online. CASH ON DELIVERY juga disediakan untuk kawasan-kawasan sekitar Lembah Klang. Kami juga menggunakan perkhidmatan POSLAJU/KURIER untuk menghantar LEMONE MAXX ke seluruh MALAYSIA, BRUNEI, SINGAPURA dan INDONESIA.

Dan lebih best kami juga ada FREE GIFT untuk anda.

12.KENAPA MENYUSU BAYI DAN PREGNANT TAK BOLEH MINUM LEMONE MAXX?
Sebab kita jaga kesihatan baby tersebut buah pinggang die masih baru,perlu dijaga. bukan sebab baby tu akan jadi berak2 tetapi baby tu akan dapat hasil lemone Maxx dari susu ibu.

13.GASTRIK BOLEH MINUM?
Boleh je nak minum tapi pastikan makan macam biasa walaupun diet, hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.

14. KALAU MAKAN UBAT BOLEH MINUM LEMONE MAXX?
Ya boleh, cuma kena jarakkan 2 jam antara ubat dengan Lemone Maxx

 

Mari saya tunjukkan antara testimoni pengguna Lemone Maxx ni, produk ini masih baru namun alhamdulillah sudah ada feedback positif dan berjaya menurukan berat badan mereka

 

Testimoni Lemone Maxx Lemon Detox DMS360

 

Harga Lemone Maxx

RM 200!

Tetapi pelancaran Lemone Maxx hanya

RM 160 SAHAJA

Percuma Postage Lagi Tau

 

Dapatkan segera dan lihat penurunan berat badan anda dan alami inchloss yang mengagumkan! Anda pasti jatuh cinta dengan Lemone Maxx dari DMS360 ini!

 

Untuk tempahan, terus hubungi saya di talian/whatsapp 018-9100 852.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!