Stok Original DMS360 Ada Pengeposan Setiap Hari

Assalamualaikum, apa khabar? Sekali sekala kita share tentang perjalanan atau catatan bisnes DMS di sini. Saya juga seller biasa sahaja. Walaupun stokis tetap sama seperti mana-mana seller online yang lain. Kami melakukan pengeposan, packing setiap hari. Ramai risau dan hubungi saya setiap kali terbeli produk fake DMS. Aduhai, masih ramai tidak kenal produk original DMS360 ya?

 

Malah, stiker produk-produk DMS ni pun kena buat sendiri tahu. Mujurlah ada pembantu jika tak. Pengsan juga nak buat sorang-sorang ni.

 

Jomla tengok sedikit sebanyak perjalanan bisnes kami bersama DMS360.

 

stokis dms360 dermax superskin360 fat loss kopi dmstox

 

stokis dms360 dermax superskin360 glowing speed

 

Cantik tak banner baru website?

 

Lebih jelas kan?

 

Kita ada 2 kategori produk iaitu – kecantikan luaran (skincare dan cosmetik) juga kecantikan dalaman (pelangsingan dan suplement jamu untuk lelaki dan wanita)

 

Kecantikan Luaran;

  • set asas DMS360 dan Glowing Speed
  • foundation iaitu 4D ultra HD, 5D Hybrid dan CC Cream
  • serum – serum glowing (vit c) dan serum superstemcell apple swiss

Kecantikan dalaman

  • kapsul kurus – fat loss
  • jamu wanita miss me
  • kopi wanita – kopi dmstox
  • kopi lelaki – kopi aumm

 

Jadi inilah senarai produk aktif yang kami fokuskan sahaja. Bukan saja-saja nak fokus ini je, tetapi inilah produk utama DMS yang HQ sendiri putuskan untuk diteruskan berdasarkan permintaan pelanggan. Wah! semua ada kan? Dari kecantikan luaran hinggalah dalaman pun HQ jaga. So tak perlu peningkan kepala nak try dari satu syarikat ke satu syarikat lain. Di sini, kami ada insha Allah apa yang anda perlukan iaitu kecantikan dari luaran hingga dalaman. Mesti nak sempurna gitu.

 

 

Alhamdulillah, setiap hari ada postage. Kami ni tak kira apa pakai kurier, poslaju boleh, j&t, airpak, skynet haa semua pun ada. Asalkan selamat sampai ke tangan anda semua.

 

 

Dapatkan produk DMS360 Dermax Superskin 360 yang original sahaja.

 

Untuk lihat info produk: http://dms360original.com/senarai-produk-dms360-terkini

Untuk lihat testimoni berjaya: http://dms360original.com/tag/testimoni

Semak produk anda ori atau tidak? : http://dms360original.com/?s=tiruan

 

 

Percuma postage ke seluruh Malaysia, cas postage untuk luar negara.

10% off setiap kali anda repeat pembelian bersama kami,

 

 

Emme Marina

Stokis DMS360

018-9100852