Produk Terbaru Pil Kurus SlimP9

Satu signature produk kuruskan badan, menurunkan berat badan, slimming menjadi item terlaris di Malaysia. Dengan populasi rakyat Malaysia paling ramai mempunyai masalah berat badan di dunia, berlumba-lumbalah pelbagai pihak untuk cuba membantu ramai wanita dan lelaki dalam usaha menurunkan berat badan. Kini kami keluarkan produk lebih berkesan dan berasaskan tumbuhan iaitu SLIMP9.

 

Fat Loss atau dikenali dengan banyak nama, Love Slim, Islim, Selim Melim merupakan produk terlaris DMS360. Dikeluarkan pada tahun 2013 dan tetap menjadi hot seller sehingga hari ini. Malah, HQ sentiasa kehabisan stok kapsul kurus ini apabila restok.

 

kapsul kurus fat loss berasaskan herba
Packing terbaru Kapsul Kurus DMS360

 

Fat Loss ialah kapsul kurus berasaskan ramuan herba/jamu.

 

Boleh diamalkan oleh lelaki dan wanita kecuali ibu menyusu atau mengandung. Kanak-kanak adalah tidak digalakkan ya.

 

Kini kita ada keluarkan satu lagi produk kurus dalam bentuk pil. Ada 20 biji sahaja, dimakan setiap hari pada waktu pagi selepas sarapan.

 

pil kurus slimp9
Ramuan Pil Kurus SLIMP9 sama seperti produk kopi hijau DMS dan Fat Away. Jika dulu kedua-dua produk ini menjadi best seller. Tidak mustahil SLIMP9 memberi kesan yang menakjubkan kepada customer

 

pil kurus slimp9
Produk Baru SLIMP9. Bentuk Pil. 20 biji

 

pil kurus slimp9
Produk ini dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP sama seperti kilang DMS360

 

Kenapa Anda Perlu Cuba SLIMP9 Untuk Dapatkan Badan Yang Kurus dan Slim?

1. membantu menurunkan berat badan
2. mengurangkan lemak tubuh
3. baik utk kesihatan dalaman
4. membuang angin dlm badan
5. membantu memulihkan dan menyuburkan rahim wanita
6. memberi tenaga dan menghilangkan kesakitan/lenguh2 badan
7. Sesuai untuk Lelaki & Wanita
Mengecilkan bahagian PEHA, PINGGUL, dan LENGAN .
8. Mengempiskan perut buncit
9. Membakar lemak dengan mudah
10. Mengecilkan otot-otot yang besar
11. KENYANG dan tidak perlu tahan lapar
12. Sesuai untuk lelaki dan wanita..

pil kurus slimp9

Buat masa ni tiada lagi testimoni kerana ini produk baru. Kami sudahpun menempah 100 kotak bagi stokis kami sendiri. Insha Allah tak lama lagi dapatlah kami berikan testimoni fresh dari pelanggan-pelanggan kami.

 

Saya pun nak cuba juga..

 

Saya amalkan Fat Loss berjaya turun 3kg tahu!! dalam masa kurang dari 2 minggu. so sangatlah berpuas hati. Dapat kurangkan selera makan tu yang best tapi badan tetap bertenaga.

 

Ni kita nak cuba sekotak SLIMP9, mana tahu dapat turunkan lagi berat badan ni. Makin kurus lah kita.

 

pil kurus slimp9

Testimoni Terbaru Pengguna Pil Kurus SLIMP9

 

testimoni pil kurus slimp9 dms360

 

testimoni pil kurus slimp9 dms360testimoni pil kurus slimp9 dms360

 

testimoni pil kurus slimp9 dms360

 

testimoni pil kurus slimp9 dms360

 

testimoni pil kurus slimp9 dms360

 

testimoni pil kurus slimp9 dms360

 

testimoni pil kurus slimp9 dms360

 

testimoni pil kurus slimp9 dms360

testimoni pil kurus slimp9 dms360

 

testimoni pil kurus slimp9 dms360

 

Harga Pil Kurus SLIMP9

RM99 sekotak

Percuma POSTAGE SEMENANJUNG/ SABAH SARAWAK +RM5

RM 99 SEM/ RM 104 SS


Dapatkan produk DMS360 Dermax Superskin 360 yang original sahaja.

Untuk lihat info produk: http://dms360original.com/senarai-produk-dms360-terkini

Untuk lihat testimoni berjaya: http://dms360original.com/tag/testimoni

Semak produk anda ori atau tidak? : http://dms360original.com/?s=tiruan

 

 

Percuma postage ke seluruh Malaysia, cas postage untuk luar negara.

 

 

Jom dapatkan SLIMP9 hari ini

Whatsapp - 018 9100 852
Emme Marina
Stokis DMS360

One thought on “Produk Terbaru Pil Kurus SlimP9

Comments are closed.