Assalamualaikum,

Hai semua, nama saya Puteri Emme Marina Mohamad. Panggilan manja, Emme. Saya merupakan PENGEDAR VIP sah bagi produk DMS360 / dermaxsuperskin360.

Di sini, segala produk adalah dijalankan secara ONLINE. Tiada Cash On Delivery (COD).

Berita Baik –> PERCUMA PENGHANTARAN SEMENJUNG/ TAMBAH RM4 BAGI SABAH SARAWAK

INI BUKAN WEBSITE OFFICIAL HQ. 

INI MERUPAKAN WEBSITE PERSONAL KEDAI ONLINE SAYA SEBAGAI PENGEDAR SAH PRODUK KELUARAN DMS360

namun apa yang saya ada cukup bagi kalian menikmati ganjaran reward 10% diskaun sebagai pelanggan setia di stokis ONLINE saya ini. Manakala jika kalian ingin menjana pendapatan tanpa modal dengan produk dms360, saya sentiasa buka peluang sebagai agen (seluruh malaysia) atau pun dropship dms360 dengan komisyen yang lumayan ya.komisyen agen-pengedar-stokis DMS360 – 25% hingga 50% dari harga jualan DMS360
KLIK Link untuk lihat peluang yang ada –> KLIK SINI

komisyen dropship DMSONE DMS360 – 20% dari harga jualan DMS360


Untuk pengetahuan kalian, produk dms360 merupakan produk Buatan Muslim, Malaysia. Namun jika ada was-was terhadap produk yang telah saya war-warkan, boleh hubungi saya di talian +6018-9100852.

ANUGERAH KHAS DMS360 2017

Pengiktirafan Antarabangsa
ANUGERAH KHAS DMS360 2014

Waktu urusniaga: 9 pagi – 9.30 malam 
Pengeposan: Setiap pagi jam 8.00 pagi
Hari pengeposan: Ahad – Khamis

Untuk Tempahan Terus
Sila lakukan tempahan anda di online store yang telah disediakan

Namun begitu sedikit peringatan buat rakan-rakan, seperti yang sedia maklum saya merupakan seorang surirumah sepenuh masa, jika ada kelewatan dalam membalas sebarang emel, facebook atau whatsapp. Mohon bersabar ya.

Untuk sebarang tempahan secara terus, sila isikan tempahan borang dan saya akan terus melayani tempahan anda dalam tempoh 24 jam. Terima Kasih.

Apa lagi tentang saya yang perlu anda ketahui?

Saya juga merupakan pakar kecantikan produk DMS360, selain menjual produk DMS360 kepada anda, after sales service juga disediakan. Panduan penggunaan yang betul dan berkesan serta bagaimana menangani masalah kulit juga saya bimbing. Inshaa Allah.

Gunakan DMSONE DMS360 tanpa was-was ya!