DMS360 Original

Jeragat? Mari Belajar Cara Membezakan Bintik Hitam, Melasma, Sunspot dan Age Spot

Panggilan sinonim bagi bintik-hitam hitam di wajah ialah jeragat. Tetapi sebenarnya ia mempunyai perbezaan yang ketara. Punca masalah bintik hitam ini juga adalah tidak sama. Jika kita dapat membezakan masalah yang dihadapi, insha Allah lebih mudah untuk kita rawat dan cegah daripada terus berulang.   Jeragat merupakan masalah kulit yang tidak merbahaya tetapi tidak disukai ramai. Alangkah bagusnya jika kita semua memiliki wajah tanpa sebarang cela. Tiada bintik hitam mahupun tahi lalat. Bersih dan cerah sekata. Saya pasti inilah impian setiap wanita di Malaysia.     Walaupun semua bintik hitam seakan sama, sebenarnya ia adalah berlainan sama sekali. Mari kita

Ketahui Tanda Kulit Rosak Akibat Matahari dan Cara Merawatnya

Adakah anda seorang yang prihatin terhadap masalah kedutan, bintik hitam, dan kulit yang kasar dan keras?     Usah bimbang lagi, dengan hanya mengikuti beberapa panduan mudah dari Yayasan Kanser Kulit ini anda boleh perbaiki kulit wajah anda malahan reverse semula tanda-tanda penuaan kulit yang sedang anda hadapi! Katanya lagi, sebenarnya 90 peratus masalah kulit ini adalah disebabkan oleh radiasi oleh sinaran cahaya matahari.   Tahukah anda?   Jika anda terlalu terdedah kepada radiasi ultraviolet (UV) bahaya dari matahari juga boleh mengakibatkan kanser kulit dan precancers seperti keratoses actinic (AKs). Namun, kerana kerosakan matahari terjadi terkumpul dari masa ke masa,

Model Antarabangsa Tawan Dunia Dengan Muka Jeragat Mereka

Dulu, ramai akan mula menutup jeragat atau bintik hitam di wajah mereka dengan concealer atau memakai mekap tebal supaya tidak kelihatan. Malu dengan wajah yang berbintik dan tidak sekata seperti wanita lain. Jeragat bukanlah penyakit yang memberi kesan negatif tetapi kesannya boleh mengakibatkan ketidakyakinan diri.   Low self esteem.   Tetapi dunia hari ini nampaknya sudah berubah, syarikat-syarikat besar mula mengambil model dengan wajah berjeragat sebagai model mereka. Walaupun berjeragat, wajah mereka tetap cantik, bersih dan berseri. Mungkin atas faktor ini, mereka dijadikan pilihan.   Kita tidak mampu mengatasi setiap masalah jeragat kerana jeragat tidak mudah hilang. Walaupun dengan rawatan

Testimoni Skincare DMS360 Rescue

Assalamualaikum, hari ni saya nak share antara testimoni yang kita dapat dari pengguna DMS sendiri. Alhamdulillah pengguna yang stop DMS pun mula pakai balik DMS sebab kesannya yang terbaik dan tanpa ragu-ragu stop DMS pun muka tak rosak. Haa, itu penting.   Pakai DMS – stop DMS – pakai balik DMS muka tetap cantik. Takde sebarang masalah. Tiada kesan sampingan bila pakai produk muka DMS360. Syukur alhamdulillah. Cuma sekarang ramai lah utarakan kebimbangan dek banyak lagi produk TIRUAN DMS360 ni di pasaran. Risau noo, bukan apa. Harga tidak menjadi isu kalau produk ni memang bagus, tetapi bila terkena yang rosak.

Jus Kesihatan Wanita Jus Kurma Jus Ratu

Sudah beberapa bulan produk keluaran anak DMS 360 ini dipasarkan. Dengan harga yang sangat murah, ianya menjadi viral apabila sangat berkesan dengan rasa yang sedap. Untuk Jus Ratu, ramuan yang digunakan hanyalah pati kurma, manjakani dan madu. Ianya dikhususkan untuk wanita kerana ramuan manjakani yang telah kami sediakan.       Jus Ratu ini dengan botol yang kecil, 120 ML lebih berbaloi jika anda terus membuat tempahan untuk 30 kotak!   1 botol Jus Ratu cukup untuk 2-3 hari. Jika 30 kotak, anda dapat lebih penjimatan!   Sebotol Jus Ratu (120 ML) = RM 6.00 30 botol Jus Ratu (120

DMS 360 Masih Relevan dan Dijual Di Pasaran

Assalamualaikum para pembaca sekalian, lama saya tidak menulis sebarang entri di sini. Kesibukan dan kenaifan saya juga tidak pandai menggunakan website baru. Saya mohon maaf ya.   Tahukah anda?   Syarikat DMS iaitu CFU DMS sendiri berjaya mengeluarkan pengasas-pengasas produk kecantikan dan kesihatan di bawah pimpinan beliau. Alhamdulillah. Okay cukup cerita tentang CFU DMS.   Ramai bertanya produk DMS 360 apa cerita?   Sudah tiada ke? Keliru dengan set-set asas DMS yang banyak. Keliru dengan produk tiruan dan original. Keliru dengan yang mana satu produk DMS dan yang mana bukan.   Baik. Mari kita kenal pasti semula produk produk DMS

Produk Terlaris Dari DMS 360

Ramai masih tak tahu DMS 360 ni sebenarnya bukan sekadar mempromosikan produk kecantikan wajah je tahu, tetapi DMS sebenarnya merangkumi produk pelangsingan badan, jamu untuk wanita dan lelaki malah ada juga suplement kesihatan.   Rugi bila cuba skincare sahaja sedangkan ada produk lain yang anda boleh cuba sekali. Malah makin jimat jika anda order lebih banyak produk DMS 360 sekaligus. Manalah tahu anda juga bakal menjadi pelanggan setia produk rangkaian DMS 360 atau nama lainnya, Dermax Superskin 360.     Pertama kali anda lihat poster ni?   Ialah saya pun baru sahaja buat poster ni. Inilah kesemuanya produk utama dari

Skincare DMS Boleh Ke Campur Dengan Brand Lain?

Ramai bertanya soalan kepada saya, adakah skincare DMS 360 iaitu DMS360 Rescue atau Glowing Speed bercampur dengan produk skincare dari Brand lain? Jawapan sebenarnya adalah BOLEH.   Kebiasaannya produk kecantikan lain ni melibatkan penjagaan lengkap kulit wajah kita, iaitu; Pencuci muka Krim muka (siang atau malam) Serum wajah Foundation Alatan Mekap (kosmetik) Masker Scrub Muka Toner   Yang selalu kami nasihatkan ialah diwaktu awal penggunaan elakkan menggunakan bedak campur. Dan jika anda mempunyai masalah kronik seperti jerawat nanah, jerawat akibat resdung, muka sensitif, ruam teruk, muka rosak atas pelbagai faktor maka anda sangat kami sarankan untuk tidak bercampur dengan mana-mana

Berita Terkini Dermaxsuperskin 360

Assalamualaikum semua, apa khabar?   Sudah agak lama saya tidak menulis di sini. Ada yang bertanya apa cerita syarikat DMS360 sekarang?   Slow down dah ke?   Hai, biarlah saya bercerita serba sedikit tentang DMS360 atau Dermaxsuperskin 360. Syarikat DMS bermula dengan memviralkan skincare yang diberi nama DMS360 juga Dermaxsuperskin 360. Hah, nama syarikat sama dengan nama set asas. Set skincare ini ada 3 item iaitu sabun, krim siang dengan spf dan krim malam.     Bagaimana CFU mulakan viral ni saya tidak pastilah tetapi sokongan agen CFU semasa itu sangatlah mengkagumkan. Marketingnya penuh di Facebook. Masa ni, saya masih

Serum Glowing atau Serum Telur, Serum Terbaik DMS360 untuk Wajah Glowing, Bersih dan Bebas Cela

SERUM GLOWING by DMS360     Serum glowing ni dahulunya dipanggil serum telur tahu. Ini kerana pada waktu itu, testimoni DMS banyak menunjukkan kesan yang sangat positif dan dengan mengamalkan serum glowing/ serum telur wajah kita menjadi sangat lembut dan licin ibarat telur yang telah dikupas kulitnya.   Tahukah anda apa ramuan dalam Serum Glowing Dermax Superskin360? Vitamin C (Asid Ascorbic) AHA (Hyluronic Acid)   Ramuan utama di dalam Serum Glowing ini ialah Vitamin C yang sangat bagus untuk kulit anda! Anda mungkin tidak tahu tetapi penggunaan vitamin C pada wajah telah menjadi perkara wajib untuk semua wanita yang menginginkan

1 2 3 34
error: Content is protected !!