DMS360 Original

Jeragat? Mari Belajar Cara Membezakan Bintik Hitam, Melasma, Sunspot dan Age Spot

Panggilan sinonim bagi bintik-hitam hitam di wajah ialah jeragat. Tetapi sebenarnya ia mempunyai perbezaan yang ketara. Punca masalah bintik hitam ini juga adalah tidak sama. Jika kita dapat membezakan masalah yang dihadapi, insha Allah lebih mudah untuk kita rawat dan cegah daripada terus berulang.   Jeragat merupakan masalah kulit yang tidak merbahaya tetapi tidak disukai ramai. Alangkah bagusnya jika kita semua memiliki wajah tanpa sebarang cela. Tiada bintik hitam mahupun tahi lalat. Bersih dan cerah sekata. Saya pasti inilah impian setiap wanita di Malaysia.     Walaupun semua bintik hitam seakan sama, sebenarnya ia adalah berlainan sama sekali. Mari kita

Ketahui Tanda Kulit Rosak Akibat Matahari dan Cara Merawatnya

Adakah anda seorang yang prihatin terhadap masalah kedutan, bintik hitam, dan kulit yang kasar dan keras?     Usah bimbang lagi, dengan hanya mengikuti beberapa panduan mudah dari Yayasan Kanser Kulit ini anda boleh perbaiki kulit wajah anda malahan reverse semula tanda-tanda penuaan kulit yang sedang anda hadapi! Katanya lagi, sebenarnya 90 peratus masalah kulit ini adalah disebabkan oleh radiasi oleh sinaran cahaya matahari.   Tahukah anda?   Jika anda terlalu terdedah kepada radiasi ultraviolet (UV) bahaya dari matahari juga boleh mengakibatkan kanser kulit dan precancers seperti keratoses actinic (AKs). Namun, kerana kerosakan matahari terjadi terkumpul dari masa ke masa,

Jus Kesihatan Wanita Jus Kurma Jus Ratu

Sudah beberapa bulan produk keluaran anak DMS 360 ini dipasarkan. Dengan harga yang sangat murah, ianya menjadi viral apabila sangat berkesan dengan rasa yang sedap. Untuk Jus Ratu, ramuan yang digunakan hanyalah pati kurma, manjakani dan madu. Ianya dikhususkan untuk wanita kerana ramuan manjakani yang telah kami sediakan.       Jus Ratu ini dengan botol yang kecil, 120 ML lebih berbaloi jika anda terus membuat tempahan untuk 30 kotak!   1 botol Jus Ratu cukup untuk 2-3 hari. Jika 30 kotak, anda dapat lebih penjimatan!   Sebotol Jus Ratu (120 ML) = RM 6.00 30 botol Jus Ratu (120

DMS 360 Masih Relevan dan Dijual Di Pasaran

Assalamualaikum para pembaca sekalian, lama saya tidak menulis sebarang entri di sini. Kesibukan dan kenaifan saya juga tidak pandai menggunakan website baru. Saya mohon maaf ya.   Tahukah anda?   Syarikat DMS iaitu CFU DMS sendiri berjaya mengeluarkan pengasas-pengasas produk kecantikan dan kesihatan di bawah pimpinan beliau. Alhamdulillah. Okay cukup cerita tentang CFU DMS.   Ramai bertanya produk DMS 360 apa cerita?   Sudah tiada ke? Keliru dengan set-set asas DMS yang banyak. Keliru dengan produk tiruan dan original. Keliru dengan yang mana satu produk DMS dan yang mana bukan.   Baik. Mari kita kenal pasti semula produk produk DMS

Produk Terlaris Dari DMS 360

Ramai masih tak tahu DMS 360 ni sebenarnya bukan sekadar mempromosikan produk kecantikan wajah je tahu, tetapi DMS sebenarnya merangkumi produk pelangsingan badan, jamu untuk wanita dan lelaki malah ada juga suplement kesihatan.   Rugi bila cuba skincare sahaja sedangkan ada produk lain yang anda boleh cuba sekali. Malah makin jimat jika anda order lebih banyak produk DMS 360 sekaligus. Manalah tahu anda juga bakal menjadi pelanggan setia produk rangkaian DMS 360 atau nama lainnya, Dermax Superskin 360.     Pertama kali anda lihat poster ni?   Ialah saya pun baru sahaja buat poster ni. Inilah kesemuanya produk utama dari

Ada Akaun Shopee? Order Produk DMS360 Original Di Shopee!

Shopee merupakan marketplace paling besar dengan keistimewaan mendapatkan produk pada harga terendah. Namun, persoalan sebenar ialah anda mahukan produk berkualiti rendah atau bermutu tinggi?   Ada yang membahaskan bahawa murah juga berkualiti. Mungkin.   Ada yang tidak setuju dan mengatakan bahawa produk yang berkualiti mempunyai harga yang setimpal dengan ramuannya, jenamanya dan seantara dengannya. Saya setuju juga.   Sejujurnya saya juga sudah muak dengan produk murah tetapi tiada kualiti. Akhirnya, kini apabila saya sendiri membeli belah di Shopee mahupun Lazada saya pilih jenama dan ketulenan sesuatu produk.   Harus beli yang original kerana yang original sahaja dapat memberi keputusan dan

Lemone Maxx DMS360 Kurus Seawal 7 Hari

Saya yakin pasti ramai yang hadapi masalah sukar untuk kurangkan berat badan. Kalau turun pun, hanya beberapa kilogram sahaja tapi baru makan lebih sikit, senang sahaja badan naik semula. Stress kan? Tahu tak? Untuk kurangkan berat badan, pertama dan utama sekali anda perlu membuang toksin yang terkumpul dalam tubuh. Mari, saya ajarkan cara paling mudah untuk korang loose weight dengan cara semulajadi ni.. Caranya, Perah setengah biji lemon dalam air suam dan minum setiap pagi. Apabila anda konsisten mengamalkannya, pembuangan toksin juga akan kerap berlaku sehingga sukar berkumpul dalam badan. Disamping itu, organ dalaman bebas toksin dan tubuh badan menjadi lebih sihat.  

Daily & Weekly Rutin Stokis DMS 360

Bismillah. Setiap hari ada pengeposan, tidak kiralah untuk customer, agen atau dropship DMS 360. Alhamdulillah sudah masuk tahun ke 5 saya berniaga produk DMS 360 atau dikenali sebagai Dermax Superskin 360 ni. Dari hanya ada satu skincare DMS sekarang ada banyak sampai pening kepala customer nak pakai yang mana satu. hehe Gurau ja la.. Syukur CFU DMS dah pertimbangkan semula. Jadi mulai saat ni, kita hanya fokus kepada 2 produk utama skincare DMS iaitu DMS 360 Rescue dan Glowing Speed Galatica. Dua top produk Dermax Superskin360 yang dari dulu hingga sekarang demand tak pernah putus. Sudah berpuluh ribu testimoni rasanya.

Chocolate Lentik Queen Kerengga Hanna Delisha By DMS360

Produk terbaru keluaran CFU DMS, Coklat Lentik Queen Kerengga, Hanna Delisha. Menggantikan juga, produk lama DMS360 iaitu Fat Away yang telah tiada. Fat Away DMS terbukti sangat berkesan menurunkan berat badan, namun atas sebab tertentu produk diberhentikan dan diganti dengan yang lebih baik, lebih sedap dan lebih berkesan iaitu Coklat Lentik Queen Kerengga, Hanna Delisha. Harga Coklat Kurus Lentik lebih mampu milik, dibancuh sahaja sedap diminum dan memberi impak menurunkan berat badan yang sangat berkesan! Dijamin anda pasti suka dengan produk terbaru dari Dermax Superskin360 ini. RAHSIA COKLAT LENTIK TURUNKAN BERAT BADAN ANDA BER KG-KG DALAM MASA 10HARI QUEEN KERENGGA CHOCOLATE LENTIK Produk

Lirik Lagu CFU DMS Ku Takkan Menyerah

Artis: CFU DMS (Pengasas DMS360) Tajuk Lagu: Ku Takkan Menyerah Komposer: Adi Friyo (6sixth Sense) Lirik: Datuk Seri Dr. Muhamad Ruslan Shah & Emma Rockers 2018 Impact Music Entertaiment Production: The Reporter Production   Ku Takkan Menyerah – CFU DMS   Kau tak akan pernah tahu betapa pedih perjuanganku berat beban yang ku pikul derita yang ku terima dan ku berharap doamu mengiringi setiap perjalananku agar dapat ku harungi rintangan demi rintangan   chorus ku takkan menyerah ku takkan menyerah walaupun ku tahu tiada hujungnya terpaksa ku teruskan jua perjuangan ini   ku takkan menyerah ku takkan menyerah walaupun ku tahu

1 2 3 32
error: Content is protected !!