Assalamualaikum,

Selamat datang ke website utama produk kecantikan dan pelangsingan dari syarikat DMS360 atau Dermax Superskin 360. Juga dikenali kini dengan nama baru DMSONE Skinworks. Pengasas DMS360 iaitu Dato’ Muhammad Shah tidak membekalkan produk DMS ke mana-mana supplier atau pemborong.

 

Di bawah beliau sendiri adalah barisan stokis utama terdiri daripada wakil persendirian. DMS360 bertindak sebagai HQ yang menyelia dan menyediakan produk terus kepada stokis utama. Oleh itu, sebarang consultation produk haruslah melalui stokis dan agen sah sahaja ini termasuklah dari pelanggan, bakal agen dan stokis. Dropship juga dialu-alukan.

 

Saya, Puteri Emme Marina merupakan salah seorang dari stokis utama pengedar produk rangkaian DMS360. Produk original DMS sudah hampir 40 jenis produk kesemuanya. Di bawah kami terdapat ramai agen-agen sah dari dropship, mini stokis dan stokis-stokis daerah. Setiap agen mempunyai hampir kesemua produk DMS360.

 

Stok DMS360 agak terhad kerana permintaan melebihi pengeluaran. Oleh itu, pastikan anda tidak terburu-buru mendapatkan produk sehingga terbeli yang tiruan seperti mana kita tahu banyak fake di kedai-kedai seluruh Malaysia. Tidak ketinggalan juga, fake yang dijual secara online dan semakin berleluasa.

 

Untuk mendapatkan konsultasi percuma, whatsapp hotline kami beroperasi dari jam 9.00 pagi hingga 9 malam setiap hari kecuali sabtu dan ahad.

Nama stokis: Emme Marina
VVIP ID: 0102
Whatsapp/SMS: 018-9100 852

Call: 018-9100 852 (10 pagi- 6 petang)
Emel: emmemarinaent@gmail.com

 

Bagi sebarang pembelian RM500 ke atas anda dapat diskaun sebanyak 20% tidak termasuk postage 🙂 Bolehlah order dengan rakan-rakan atau keluarga anda tahu. Ajak ramai-ramai cuba produk terbaik dari DMS360!

 

KHAS!

Jika anda terbeli produk fake DMS di mana-mana sahaja anda layak mendapat diskaun sebanyak 5% dan percuma postage seluruh Malaysia. Ini sahaja yang mampu kami tawarkan kepada anda selain khidmat nasihat kami secara percuma buat anda. Sudah banyak kes muka pelanggan kami rosak akibat tersalah pakai dms fake.

 

 

 

 

Bagaimana caranya untuk mendapatkan diskaun akibat salah beli produk fake dms?

Whatsapp ke 018-9100 852 dan berikan bukti pembelian anda. Itu sahaja.

 

Jaminan wang diberikan sekiranya kami menjual produk tiruan DMS360!

 

Beli produk dari kami tanpa was-was.

 

 

9 thoughts on “Contact Us

  1. Salam.istri saya pakai crystal collagen gold pada hari pertama ada bengkak dekat mata.. kenapa yea..or tak sesuai dgn kulit.takut nak pakai.tlg bagi pencerahan.tq

  2. Glowing speed disahkan oleh KKM. Day n night cream mengandungi bahan raksa yang boleh merosakan saraf. bolehkah kami dapat refund balik barang yg dibeli atau tkr kepada product DMS yg lain.

Comments are closed.