DMS360 Original

Jom Kenal Produk DMS360 Original Bebas Bahan Kimia Merbahaya Dapatkan Melalui Stokis dan Agen Sah DMS360

#dms360lovers
#dms360original

Adakah anda pengguna setia produk DMS360 (Dermaxsuperskin360)?

Susah nak cari produk original kerana banyak fake?

‼️PERHATIAN‼️


PRODUK DMS TIDAK DIJUAL DI KEDAI JAMU/TOKO KECANTIKAN

PRODUK DMS HANYA DIJUAL MELALUI AGEN SAH (BUKAN KAD KUNING)

Ini merupakan kad sah DMS360 sebelum ini tetapi telah dibatalkan pada bulan April 2018. Oleh itu, kad ini tidak lagi memaparkan bukti sah agen tersebut sebagai reseller DMS360.

Izinkan saya perkenalkan diri saya, nama saya Puteri Emme Marina Mohamad dan sudah menjadi stokis online DMS hampir 5 tahun. Perniagaan bersama DMS360 juga dilesenkan bersama syarikat kami iaitu Emme Marina Enterprise. Saya juga merupakan penulis dan pemilik website ini www.dms360original.com .

Untuk pengetahuan kalian, produk DMS360 kini mempunyai persaingan produk tiruan yang dijual secara berleluasa di kedai-kedai toko kecantikan dan jamu tidak kurang juga peniaga online seperti pemborong. Sedangkan produk DMS360 ini tidak dibuka atau diedarkan kepada mereka iaitu pemborong. Secara rasmi, setiap penjual/stokis/agen wajib memiliki dan berdaftar sebagai agen sah DMS. Mana-mana individu harus berdaftar di bawah stokis utama atau stokis leader bukan di bawah HQ. Mana-mana individu yang tidak berstatus stokis utama/ stokis leader tetapi menyatakan bahawa mereka membeli direct dari HQ adalah tidak wujud. Ini kerana pihak HQ hanya menyediakan produk DMS terus kepada stokis utama/ stokis leader, dari stokis utama/stokis leader pengedaran produk DMS dilakukan kepada stokis/agen-agen bawahan dari level VIP, Princess dan sebagainya. 

Oleh itu, saya menasihati seluruh rakyat Malaysia yang ingin mendapatkan produk DMS supaya tidak tertipu akan kenyataan pemborong yang mereka mendapatkan produk DMS terus daripada HQ.
Pada tahun lepas, 2017, sekali lagi DMS360 memenangi anugerah terbaik diperingkat antarabangsa. DMS merupakan satu-satunya syarikat Muslim. 

Produk DMS merupakan produk terbaik dan selamat diamalkan oleh seluruh golongan tidak kira wanita atau lelaki malahan remaja juga sesuai. Sabun-sabun DMS pula boleh digunakan dari kanak-kanak lagi. Produk ini bukan sahaja berkesan tetapi harganya mampu milik dan jimat penggunaannya. 

Sepanjang saya sendiri berniaga produk DMS, tiga produk TOP DMS yang sentiasa mendapat permintaan tinggi ialah produk penjagaan wajah (skincare) iaitu Dermaxsuperskin360 (DMS360 Rescue) dan Glowing Speed Galatica manakala satu lagi produk top ialah produk kurus Fat Loss yang berasaskan herba dan jamu.

Mari saya senaraikan kesemua produk DMS yang sedia ada untuk rujukan anda semua. Untuk tempahan pula anda boleh terus whatsapp saya di 018-9100852.

Dapatkan produk ORIGINAL DMS.

TOP 3 HOT ITEM DMS

Dermaxsuperskin360 (DMS360 Rescue)

DMS 360 RESCUE
2014 International Brand Award

Set Dermaxsuperskin 360 TERBUKTI mampu merawat:

✔️Jerawat / Parut Jerawat
✔️ Blackhead / Whitehead
✔️ Cela / Tompokan Hitam
✔️ Liang Pori Terbuka
✔️ Jeragat / Pigmentasi
✔️ Mencerahkan Kulit
✔️ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
✔️ Meratakan Tona Kulit Muka
✔️ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
✔️ Mengawal Minyak Berlebihan
✔️ Memberi Kelembapan Kulit
✔️ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
✔️ Melambatkan Proses Penuaan
✔️ Menegangkan Kulit Muka.

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
——————————————
– Mencerah & menyerikan wajah
– Menghilangkan pigmentasi yang tebal
– Menghapuskan jerawat dengan berkesan
– Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
– Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

SABUN COLLAGEN DMS UNTUK RAWATAN WAJAH
————————————
– lembut
– wangi
– buih2 yg halus
– memngecutkan jerawat
– mematikan jerawat
– mencerahkan wajah
– menegangkan
– memudarkan bekas2 parut

SET TERLARIS ini mempunyai
———————————
1. Krim Siang (20g)
2. Krim Malam (20g)
3. Sabun Honeydew (30g)

💯 Bahan semulajadi
✔️ Pati sarang burung
✔️ Ektrak Honeydew
✔️ Glutathione
✔️ Kolagen

SPF25 (Tahan 4 Jam Perlindungan UV)
👨‍👩‍👦 Sesuai dipakai seisi keluarga (seawal 12 tahun)
😷 Sesuai untuk mereka yang ada masalah RESDUNG

💵 1 SET JIMAT SAMPAI 3 BULAN PENGGUNAAN!!

Glowing Speed Galatica



GLOWING SPEED GALATICA
————————

Khasiat dan Manfaat GLOWING SPEED GALATICA:

♥️ Merangsang regenerasi sel kulit
♥️ Menganjalkan kulit wajah
♥️ Melembabkan dan menutrisi wajah hingga bagian dalam
♥️ Mencerahkan warna kulit wajah dan sunburn
♥️ Mengecilkan liang pori-pori wajah
♥️ Menjaga wajah dari kerutan dan penuaan
♥️ Membantu mencegah, mengurangi dan menghilangkan jerawat
♥️ Memperbaiki sirkulasi mikro pada wajah
♥️ Menekan kapasitas oksidasi pada kulit
♥️ Membuat wajah semakin cantikk dan awet muda
♥️ Memudarkan jeragat (kronik/hormon/penuaan)
♥️ Membantu membaiki kulit rosak akibat bahan kimia merbahaya

Glowing Speed Whitening Turbo mengandungi :
✔️Arbutin
✔️Collagen
✔️Glutathionne
✔️Furious Glow Pro

Produk ini lebih besar, lebih jimat kerana mampu bertahan sehingga 4-5 bulan. Sapu nipis-nipis bukan tebal-tebal.

Set premium ini terdiri dari
1. 1x krim siang (30g)
2. 1x krim malam (30g)
3. Sabun (45g)

Hasilnya terbukti :

– 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah
– glowing sepantas 5 saat
– kesan seawal 3 hari
– super glowing berbanding dms360 dan cermin seri
– lebih awet muda
– lebih besar

– lebih jimat

Sesuai untuk

✔️ Lelaki dan wanita
✔️ Wanita berusia 30tahun ke atas
✔️ Selalu terdedah pada panas dan cahaya matahari
✔️ Kulit berminyak/ Normal/ Kombinasi/Kering

SPF45 (Tahan 8 Jam Perlindungan UV)

Fat loss



FAT LOSS DMS360
———————-
✔️100% berasaskan jamu dan bebas kimia
✔️1 botol turun 2-10kg
✔️Tak perlu berlapar dan berpantang. Makan macam biasa
✔️Tiada side effect seperti sakit perut dan cirit birit.
✔️Tanpa perlu berlapar..
✔️Tidak perlu diet
✔️Tanpa bersenam terlalu banyak..
✔️Tanpa meninggalkan makanan kegemaran anda..
✔️Tanpa rasa lesu, penat dan letih..
✔️Sesuai diamalkan oleh ibu menyusukan bayi 6 bulan ke atas.
✔️Khas Utk lelaki Dan Wanita

BAGAIMANA FAT LOSS MEMBANTU ANDA?
——————————-
❤️Membantu Mengurangkan Lemak Tubuh
❤️Membantu Menurunkan Berat Badan 2kg-10kg Dlm Sebulan bergantung Kepada Metabolisme seseorang
❤️Mengawal Selera Makan Yang Membuak-buak Atau Terlampau
❤️Mengurangkan Selera Makan
❤️Mengembalikan Kejelitaan Dan Awet Muda (kembali remaja)
❤️Menghilangkan lenguh-lenguh kepada anggota Badan
❤️Menghilangkan sakit badan dan sakit lutut termasuk sendi.
❤️Melawaskan pembuangan air besar. (Melancarkan Sistem Pencernaan).
❤️Menurunkan Berat Badan.
❤️Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber.
❤️Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu.
❤️Menegangkan dan Membentuk Otot Perut.
❤️Membuang angin dalam badan

Siapa Yang Boleh Amik Fat Loss DMS?

✔️ Wanita dan lelaki berat 55kg ke atas
✔️ Remaja 17 tahun ke atas
✔️ Mereka yang mempunyai masalah kencing manis dan darah tinggi juga boleh

Siapa Yang Tidak Boleh Amik Fat Loss DMS?

❌ Wanita Hamil
❌ Kanak-kanak
❌ Mempunyai Penyakit Kronik spt jantung, buah pinggang etc

Cara Makan

1. Sehari 1x sehari semasa perut kosong. Seeloknya waktu pagi. Jarakkan 30 min sebelum makan.
2. Untuk lebih keberkesanan, anda boleh ambil 2 biji sekaligus
3. Pastikan anda meminum 2-3 liter sehari

Tips: Jika Fat Loss kurang berkesan bagi anda pada awal seminggu penggunaan, cuba amalkan air suam sebanyak yang mungkin.😘😘 Amalkan pemakanan yang sihat juga.

KANDUNGAN FAT LOSS
—————————-
1. GUARANA – Sejenis tumbuhan di kawasan Afrika yg dipercayai sebagai tumbuhan magic sbb boleh membuatkan mereka merasa kenyang walaupun tidak makan seharian ketika waktu peperangan berlaku. Menurut kajian,guarana juga berkemampuaan utk membakar lemak. sbb tu korang cepat kenyang

2. MUSTARD – Sejenis rempah untuk menghangatkan tubuh.certain consumer akan rasa berpeluh2 mcm sauna kan??

3. RHEI RADIX – Dikenali sebagai kelembak utk merawat sembelit dan melancarkan sistem penghadaman sbb tu ramai yg dulunya susah membuang dah rajin membuang

4. ROYAL JELLY – Pembentukan semula kolagen kulit sbb tu bila da kurus,xbanyak menggeleber, kulit pun tegang sikit gituuuu

5. AMYLUM – Menjaga keseimbangan asam basa (asid dan alkali) dalam tubuh

6. CURCUMA RHIZOMA – Temulawak, sebagai anti kolestrol dan anti radang

7. GARCIFIA CAMBOGIA – Asam keping, mengelakkan lemak dari berkumpul

8. RADIX ANGELICEGE – Rempah untuk mengatasi masalah kekurangan darah,mengatur haid dan merawat senggugut

9. ZINGBERIS RHOZOMA – Halia, kompem korang tau terkenal utk membuang angin

10. RHIZOMA ATRACTILODIS – herba cina utk mengawal selera makan

☘️ Sebotol/ 30 Biji
🌹 RM 100.00

❤️Ready Stok❤️

Skincare (set asas : sabun/krim uv/krim malam)
gs viral
glowing speed galatica
dms viral
dms 56
dms360 rescue
dms exclusive 5 in 1
dmsone

Foundation
4d (natural pinkish)
5d (putih gebu)
Cc cream (matte finishing)
5d mchanteq (putih gebu)
Cc mchanteq (matte glowing)

Serum
Serum glowing (vit c)
Stemcell plus (stemcell apple + stemcell gold)
Vit c booster
Imperical classic duo (serum+foundation)

Toner
Detox toner

Kurus
Fat loss (herba/organik)
Body contour lotion (krim panas-halia bara)
Slim patch
De clen (cuci usus)


Kopi
Dmstox (kopi wanita)
Kopi aaum (kopi jantan)
Kopi pink (kopi wanita – acai beri)

Supplemen kecantikan
Pearlaqueen (minuman dgn serbuk mutiara)
Glutax (minuman coklat putih gebu)
Superskin (kecantikan kulit, rambut, kuku)
Permata cinta

Suplemen kesihatan
Dmspro 1000HD (minuman sunnah)
protive (minuman detox-kesihatan-kecantikan)


Sabun (loose)
Sabun dms369
Sabun gs
Sabun gs viral
Sabun dmsone
Sabun dms56
Sabun dmsone exclusive
Sabun dms viral

Anda boleh membeli mana-mana produk DMS walaupun seunit tiada masalah 🙂 Nak order banyak insha Allah dapat harga lebih murah, tetapi bergantung kepada jumlah tempahan anda. Komisyen atau diskaun akan diberikan berdasarkan jumlah keseluruhan tempahan pada single resit. Bagi pembayaran produk, kami mempunyai akaun CIMB dan Maybank.

Tiada COD bagi pihak saya, namun jika anda tidak yakin untuk pembelian online dan pengeposan. Anda boleh dapatkan dengan agen-agen terdekat di bawah saya sendiri, alhamdulillah, saya mempunyai team yang telah dilatih untuk memberikan anda konsultasi terbaik bagi produk-produk DMS.

Boleh terus whatsapp 018-9100852 untuk tempahan dan konsultasi.

Semak original barulah beli 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!