Jus Kesihatan Wanita Jus Kurma Jus Ratu

Sudah beberapa bulan produk keluaran anak DMS 360 ini dipasarkan. Dengan harga yang sangat murah, ianya menjadi viral apabila sangat berkesan dengan rasa yang sedap. Untuk Jus Ratu, ramuan yang digunakan hanyalah pati kurma, manjakani dan madu. Ianya dikhususkan untuk wanita kerana ramuan manjakani yang telah kami sediakan.       Jus Ratu ini dengan botol yang kecil, 120 ML lebih berbaloi jika anda terus membuat tempahan untuk 30 kotak!   1 botol Jus Ratu cukup untuk 2-3 hari. Jika 30 kotak, anda dapat lebih penjimatan!   Sebotol Jus Ratu (120 ML) = RM 6.00 30 botol Jus Ratu (120

DMS 360 Masih Relevan dan Dijual Di Pasaran

Assalamualaikum para pembaca sekalian, lama saya tidak menulis sebarang entri di sini. Kesibukan dan kenaifan saya juga tidak pandai menggunakan website baru. Saya mohon maaf ya.   Tahukah anda?   Syarikat DMS iaitu CFU DMS sendiri berjaya mengeluarkan pengasas-pengasas produk kecantikan dan kesihatan di bawah pimpinan beliau. Alhamdulillah. Okay cukup cerita tentang CFU DMS.   Ramai bertanya produk DMS 360 apa cerita?   Sudah tiada ke? Keliru dengan set-set asas DMS yang banyak. Keliru dengan produk tiruan dan original. Keliru dengan yang mana satu produk DMS dan yang mana bukan.   Baik. Mari kita kenal pasti semula produk produk DMS

Produk Terlaris Dari DMS 360

Ramai masih tak tahu DMS 360 ni sebenarnya bukan sekadar mempromosikan produk kecantikan wajah je tahu, tetapi DMS sebenarnya merangkumi produk pelangsingan badan, jamu untuk wanita dan lelaki malah ada juga suplement kesihatan.   Rugi bila cuba skincare sahaja sedangkan ada produk lain yang anda boleh cuba sekali. Malah makin jimat jika anda order lebih banyak produk DMS 360 sekaligus. Manalah tahu anda juga bakal menjadi pelanggan setia produk rangkaian DMS 360 atau nama lainnya, Dermax Superskin 360.     Pertama kali anda lihat poster ni?   Ialah saya pun baru sahaja buat poster ni. Inilah kesemuanya produk utama dari

Skincare DMS Boleh Ke Campur Dengan Brand Lain?

Ramai bertanya soalan kepada saya, adakah skincare DMS 360 iaitu DMS360 Rescue atau Glowing Speed bercampur dengan produk skincare dari Brand lain? Jawapan sebenarnya adalah BOLEH.   Kebiasaannya produk kecantikan lain ni melibatkan penjagaan lengkap kulit wajah kita, iaitu; Pencuci muka Krim muka (siang atau malam) Serum wajah Foundation Alatan Mekap (kosmetik) Masker Scrub Muka Toner   Yang selalu kami nasihatkan ialah diwaktu awal penggunaan elakkan menggunakan bedak campur. Dan jika anda mempunyai masalah kronik seperti jerawat nanah, jerawat akibat resdung, muka sensitif, ruam teruk, muka rosak atas pelbagai faktor maka anda sangat kami sarankan untuk tidak bercampur dengan mana-mana

Berita Terkini Dermaxsuperskin 360

Assalamualaikum semua, apa khabar?   Sudah agak lama saya tidak menulis di sini. Ada yang bertanya apa cerita syarikat DMS360 sekarang?   Slow down dah ke?   Hai, biarlah saya bercerita serba sedikit tentang DMS360 atau Dermaxsuperskin 360. Syarikat DMS bermula dengan memviralkan skincare yang diberi nama DMS360 juga Dermaxsuperskin 360. Hah, nama syarikat sama dengan nama set asas. Set skincare ini ada 3 item iaitu sabun, krim siang dengan spf dan krim malam.     Bagaimana CFU mulakan viral ni saya tidak pastilah tetapi sokongan agen CFU semasa itu sangatlah mengkagumkan. Marketingnya penuh di Facebook. Masa ni, saya masih

Serum Glowing atau Serum Telur, Serum Terbaik DMS360 untuk Wajah Glowing, Bersih dan Bebas Cela

SERUM GLOWING by DMS360     Serum glowing ni dahulunya dipanggil serum telur tahu. Ini kerana pada waktu itu, testimoni DMS banyak menunjukkan kesan yang sangat positif dan dengan mengamalkan serum glowing/ serum telur wajah kita menjadi sangat lembut dan licin ibarat telur yang telah dikupas kulitnya.   Tahukah anda apa ramuan dalam Serum Glowing Dermax Superskin360? Vitamin C (Asid Ascorbic) AHA (Hyluronic Acid)   Ramuan utama di dalam Serum Glowing ini ialah Vitamin C yang sangat bagus untuk kulit anda! Anda mungkin tidak tahu tetapi penggunaan vitamin C pada wajah telah menjadi perkara wajib untuk semua wanita yang menginginkan

Testimoni Glowing Speed Galatica Skincare

Feedback atau testimoni pengguna DMS360 – Set asas Glowing Speed Galatica / Glowing Speed Skincare     GLOWING SPEED GALATICA ———————— Khasiat dan Manfaat GLOWING SPEED GALATICA: ♥️ Merangsang regenerasi sel kulit ♥️ Menganjalkan kulit wajah ♥️ Melembabkan dan menutrisi wajah hingga bagian dalam ♥️ Mencerahkan warna kulit wajah dan sunburn ♥️ Mengecilkan liang pori-pori wajah ♥️ Menjaga wajah dari kerutan dan penuaan ♥️ Membantu mencegah, mengurangi dan menghilangkan jerawat ♥️ Memperbaiki sirkulasi mikro pada wajah ♥️ Menekan kapasitas oksidasi pada kulit ♥️ Membuat wajah semakin cantikk dan awet muda ♥️ Memudarkan jeragat (kronik/hormon/penuaan) ♥️ Membantu membaiki kulit rosak akibat

Produk DMS360 Sold Out di HQ

Assalamualaikum, beberapa produk DMS360 sudah habis di HQ DMS. Buat masa ni, kebanyakkan stokis sudah mula kehabisan stok nak menampung demand dari pelanggan dan agen. Berikut produk yang sold out di HQ: Set asas DMS360 Stemcell plus Fat loss   Manakala di stokis kami masih ada beberapa kotak stemcell plus;   Update Stok DMS360 *17 Jan 2019* Set Asas DMS360 Rescue RM 139.00 (SOLD OUT) Glowing Speed Galatica RM 169.90 Serum Serum Glowing RM 100.00 Serum Stemcell Plus 2+1 RM 156.00 Serum Duo Magic RM 199.00 Vit C Booster RM150 (clear stok) Foundation 4d Foundation RM120.00 5d Foundation RM120.00 CC

Ada Akaun Shopee? Order Produk DMS360 Original Di Shopee!

Shopee merupakan marketplace paling besar dengan keistimewaan mendapatkan produk pada harga terendah. Namun, persoalan sebenar ialah anda mahukan produk berkualiti rendah atau bermutu tinggi?   Ada yang membahaskan bahawa murah juga berkualiti. Mungkin.   Ada yang tidak setuju dan mengatakan bahawa produk yang berkualiti mempunyai harga yang setimpal dengan ramuannya, jenamanya dan seantara dengannya. Saya setuju juga.   Sejujurnya saya juga sudah muak dengan produk murah tetapi tiada kualiti. Akhirnya, kini apabila saya sendiri membeli belah di Shopee mahupun Lazada saya pilih jenama dan ketulenan sesuatu produk.   Harus beli yang original kerana yang original sahaja dapat memberi keputusan dan

Update Ready Stok DMS 360 Produk

Assalamualaikum, apa kabar? Nampaknya HQ DMS360 semakin kehabisan stok malah ada beberapa list produk DMS sudah habis licin di HQ. Kami terpaksa mencari produk ready di leader-leader stokis DMS yang lain bagi menampung keperluan pengguna DMS kami.   Alhamdulillah walau apa jua halangan yang menimpa terutamanya kes produk tiruan DMS. Pengguna sudah mula sedar akan kesan bahaya dan kenapa kita kena terus memakai produk yang original bukan nak fikir duit dan produk murah sahaja. DMS360 telah menyediakan produk terbaik kami dan menggunakan formula korea kan? Juga dah dua kali menang anugerah di peringkat Antarabangsa.   Ini menunjukkan bahawa produk DMS