DMS360 Original

Panduan Pemakaian Lengkap Produk DMS360

produk original dms360

Tips dan Panduan Pemakaian serta Penggunaan Produk DMS 360

Dermax Superskin 360

 

[NOTA PENTING: SEGALA GAMBAR DAN PANDUAN HAK MILIK WEBSITE DMS360ORIGINAL PEMILIK EMME MARINA- DILARANG SHARE LINK INI]

LINK INI KHUSUS BUAT PELANGGAN DAN AGEN SAHAJA
UPDATE 18 June 2019

 

produk original dms360

 

 

 

 

 

Produk Original DMS 360

 

  1. Set asas – DMS360 Rescue , Glowing Speed Galatica
  2. Serum – Serum Glowing, Super Stemcell Plus
  3. Foundation – 4D, 5D, CC Hybrid
  4. Kurus – Fat Loss
  5. Suplement Wanita – Kopi DMStox, Miss Me
  6. Suplement Lelaki – Kopi Aumm

 

 

 

 

 

Panduan Pemakaian Produk Skincare DMS360

 

Nota penting: Sila ikuti panduan ni sekiranya anda mempunyai masalah seperti jerawat, atau was-was kerana tidak tahu kulit wajah anda sudah free dari produk sebelumnya atau belum ya…

 

Produk Penjagaan Muka Siang DMS 360

  • Pencuci muka
  • Serum Glowing
  • Krim Siang
  • Foundation

Produk Penjagaan Muka Malam DMS 360

  • Pencuci muka
  • Serum Glowing/Stemcell Plus
  • Krim Malam

Masker

  • 4D Foundation

 

Langkah Demi Langkah Pertama Kali Menggunakan Produk Skincare DMS 360

 

Step 1: Rawatan pembersihan wajah sisa produk lama, toksin dan kotoran

 

  • Cuci muka menggunakan sabun sahaja selama 5 ke 7 hari. Tidak menggunakan apa2 krim sehinggalah muka bersih dan tiada sebarang ruam atau alergik naik ketika dalam proses ini.
  • Adakalanya sesetengah customer mengalami kemerahan atau sedikit gelupas. Ini berlaku kerana masalah muka terasa kering akibat pertama kali cuci muka dengan sabun.

 

Tips guna sabun supaya tahan lama

 

  1. Potong sabun kepada 6-8 ketul
  2. Apabila membersihkan muka, basahkan dahulu muka dan tangan.
  3. Ambil sabun dan gosok sehingga buih keluar, sapukan buih ke wajah
  4. Simpan sabun di tempat yang kering
  5. Dengan cara ini, sabun dapat bertahan sehingga 2-3 bulan lebih lama.

 

Step 2: Proses rawatan dan pemulihan wajah

 

Mula menggunakan krim siang, malam, serum dan foundation (abaikan jika tiada produk tersebut)

 

 

 

Aturan penggunaan produk :

Siang

Pencuci Muka -> Serum Glowing ->Krim siang -> Foundation

Malam

Pencuci Muka -> Serum/Stemcell -> Krim malam

 

 

 

 

Untuk malam,

Serum Super Stemcell sangat disarankan bagi wanita berusia 30 an, insha Allah pakai dan amalkan setiap hari, wajah anda bakal jadi lebih muda, tegang dan sel2 wajah dibaiki setiap hari semasa anda tidur.

 

super stemcell plus dms360

 

 

 

CARA PAKAI KRIM DMS DENGAN BETUL

 

 

Tips Penggunaan Penjagaan Muka DMS 360

  1. Untuk memakai krim siang & malam, muka haruslah sedikit lembap (air) supaya krim dapat disapu dengan mudah. Jika dipakai waktu muka kering, sukar untuk meratakan krim keseluruh muka ini kerana krim dms cepat meresap.
  2. Hanya pakai sedikit krim sahaja sudah cukup. secalit sudah cukup dengan air sebagai medium meratakan krim ke seluruh wajah. dengan cara ni, krim siang bertahan sehingga 2 ke 4 bulan tau. Krim siang biasanya lebih cepat habis berbanding krim malam, namun jika anda amalkan cara yang diajar insha Allah lebih jimat.
  3. Serum stemcell digunakan pada waktu malam sahaja. Jika anda pakai stemcell, 1 botol kecil gunakan sebaiknya 7 hari pada awal penggunaan. Pakai serum sebelum apply krim malam. Untuk cara pakai krim, ikut tips no 1
  4. Serum glowing boleh dipakai siang dan malam, tetapi tidak dipakai sekaligus bersama stemcell. Jika anda nak gunakan kedua2 serum tersebut, gunakan secara selang seli atau pun siang serum glowing manakala serum stemcell di waktu malam.
  5. Foundation rawatan DMS ialah 4D atau 5D. Anda boleh gunakan foundation ini semasa tempoh rawatan. Cara guna foundation dengan betul ialah muka haruslah betul-betul kering kemudian calit di wajah dan ratakan.

 

Rahsia kecantikan gebu dan cerah:

 

 

 

Amalkan masker foundation DMS!

 

 

Bagaimana caranya? Selepas cuci muka, terus gunakan foundation 4D. Picit lebih dari biasa dan sapukan ke seluruh muka. Boleh dipakai sepanjang malam. Semasa pakai masker ni, jangan pakai serum atau krim malam ya.

 

 

Pantang larang :

 

Bagi memastikan wajah bebas dari produk menutup pori, semasa proses rawatan berlaku sekurang-kurangnya satu bulan. Elakkan dari memakai bedak kompak ini kerana komposisi bedak kompak berminyak. Jadi proses rawatan tidak dapat berlaku dengan baik. Banyakkan minum air masak untuk buang toksin dalam badan. Elakkan makan kacang tanah dan seafood.

 

Resdung: Jika anda mempunyai masalah resdung, kesan krisis kebiasaannya akan naik jerawat atau toksin. Tindak balas bergantung kepada tahap serius masalah resdung anda. Jika kronik, kami cadangkan pengambilan serum glowing.

 

Muka rosak akibat bahan kimia, saranan ialah serum stemcell apple (pure).

Cara buka stemcell:

CARA BUKA STEMCELL DMS360full

Cara guna Serum DMS:

Seperti yang anda maklum kita miliki lebih kurang 3 serum, serum harus dipakai sebelum krim. Serum glowing anda boleh pakai siang dan malam, manakala stemcell dan stemcell gold disarankan penggunaan waktu malam sahaja.

 

*** Cara pakai stemcell plus
Anda boleh pakai kedua-dua stemcell secara serentak sekali guna. Mula-mula pakai stemcell gold dulu, kemudian pakai stemcell apple. Kalau tak nak pakai serentak, boleh selang selikan setiap malam.

 

Cara guna foundation DMS:

 

beza kaler foundation dms360

Color krim foundation DMS. Walaupun packaging dah berubah, kaler masih sama tahu

 

Tips! Untuk masalah jeragat: 4D dan 5D sahaja. CC hanyalah untuk finishing yang cantik. Jika anda miliki jeragat, pakai bersama 4D atau 5D. Produk2 ini boleh dicampur tahu. Pakai dahulu 4D, kemudian pakai 5DMix : 4D + 5D, 5D + CC, 4D + CCCC sangat wajib tuk anda miliki, kerana finishingnya lebih menutup dan lebih cantik.

 

Healing krisis semasa penggunaan produk DMS 360

 

Healing krisis biasa berlaku jika muka pernah menggunakan produk bahan kimia merbahaya, banyak toksin atau kotor atau banyak sel kulit mati. Antara tindak balas biasa berlaku ialah naik jerawat @ toksin, penggelupasan halus. Jika, berlaku tindak balas yang menyebabkan anda rasa sangat tidak selesa sila hubungi saya semula ya.

BACA -> http://www.dms360original.com/2015/11/soal-jawab-produk-cermin-seri-dms360.html
BACA -> http://www.dms360original.com/2017/03/berapa-lama-produk-kecantikan-mula.html

————————————————-

 

Panduan Pemakanan Produk Kurus DMS

 

  1. Fat Loss (30 biji – kapsul)
  2. Kopi Montok (15 sachet – wanita sahaja)
    3. Body contour krim (krim pemanas)
  3. Miss Me (60 biji – kapsul)

 

jamu kurus dms360 islim, selim melim, love slim

 

Perhatian: Fat loss tidak sesuai bagi ibu menyusu badan 100% peratus. Dibolehkan makan jika anak campur susu formula dan tidak bergantung pada susu ibu sepenuhnya.

 

 

Kopi montok merupakan kopi premium 3 dalam 1, iaitu untuk kecantikan, kurus dan aset wanita. Amat membantu melawaskan usus dan mengempiskan perut serta menaikkan payudara dan punggung. Kopi montok amat bagus untuk wanita dan boleh diamalkan oleh ibu menyusu bayi atau sedang berpantang. (rekomended)

 

Cara makan

 

Fat loss – Sebaiknya dimakan pada waktu pagi selepas bangun tidor ketika perut masih kosong. Cadangan 1 biji sehari.

 

Kopi montok – 1 sachet sehari. Boleh diminum pada bila-bila masa.

 

Tips: Fat loss boleh dimakan 2 biji sehari jika mampu dan mahu cepat berkesan. Air masak mengikut berat 25kg/1 ltr atau 3 liter minimum sehari.

 

 

Saya sendiri pakai banyak ni je, atau lebih sedikit. huhu
alhamdulillah, hampir semingu pakai perut nampak lebih kempis dan bestnya pakai krim ni, esoknya anda akan membuang.

 

 

Rahsia wanita dan lelaki : Jika anda nak kurus sambil jaga dalaman, amalkan sekali Miss me bagi wanita dan Kopi Aumm bagi lelaki.

 

 

 

————————————————-

 

Panduan Pemakanan Produk Kesihatan dan Aset Lelaki dan Wanita

 

Miss Me : 60 kapsul (wanita) – 2 biji sehari.

Kopi Aumm: 10 sachet (lelaki)

 

Sila minum air dengan banyak. Minimum 3 ltr air kosong sehari.

Jika anda kombo dengan Love slim : Aturan makan selang beberapa jam atau love slim pagi, malam miss me @ kopi aumm

 

 

Bagi pasangan yang ingin berusaha hamil, boleh cuba set miss me dan macho max.

 

 

Alhamdulillah, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca panduan dan tips produk DMS 360. Jika ada sebarang soalan, janganlah segan untuk menghubungi saya.

 

Kad agen sah dms360
Ini kad saya, berwarna biru bermaksud leader. Jika hitam, agen.

 

Emme Marina

Whatsapp: 0189100852

Stokis Sah DMS 360

 

Produk FAKE DMS semakin banyak dan mengelirukan. Anda boleh refer gambar ini untuk memastikan produk DMS anda original

 

Fat loss dms

Serum glowing dms 360

Stemcell dms original dan tiruan

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!