DMS360 Original

Serum Superstemcell 360 dengan Ekstrak Apple Swiss 5x Ganda Lebih Awet Muda Seperti Suntikan Botox

Serum Superstemcell DMS360
Adakah wajah anda


Mengalami masalah pori berlubang?
Masalah jeragat yang kronik?
Kulit rosak akibat tersalah guna produk mengandungi bahan kimia merbahaya?



perkenalkan SERUM SUPERSTEMCELL DARI DMS360


Wajah baru stemcell DMS360 (Tiada lagi packaging lama)



Dare to be Beautiful

Berani untuk kelihatan CANTIK

Serum stemcell 360 lebih power dari suntikan botox, lebih mudah digunakan, 7x meresap ke lapisan kulit, lebih awet muda



Serum Superstemcell 360 merupakan produk yang amat berkuasa merawat wajah anda.
Tidak kira apa juga permasalahan di wajah anda ketika ini, serum superstemcell mampu merawat dan menjadikan wajah anda bebas dari segala noda.
Erti kata lain

“flawless dan healthy younger skin”



bukan lagi satu igauan

Kiri Fake, Kanan Original

“SUPER STEMCELL SERUM 360”

Rahsia anti penuaan,menutup pori kulit yang kasar,anti kedut,kulit wajah berlubang kesan dari masalah jerawat batu,jeragat dan lihatlah keberkesanan dengan stemcell keluaran Dermax SuperSkin360 anda tidak perlu melakukan suntikan dan pembedahan hanya sapu dan konsisten penggunaannya sangat berkesan dan bertindak dalam merawat masalah tersebut.
* RAHSIA 5 KALI AWET MUDA
* 100% EKSTRAK EPAL
* HALAL & MESRA SOLAT
* RAHSIA ANTI KEDUT
* RAHSIA ANTI HITAM BAWAH MATA(PANDA EYES)
* RAHSIA 7 KALI MERESAP DALAM KULIT
* MERAWAT KULIT ROSAK akibat salah pakai produk bahaya, muka melecur, muka terbakar termasuklah parut kemalangan

* MERAWAT MASALAH JERAGAT KRONIK
* MERAWAT MASALAH PORI-PORI BERLUBANG, BERLEKUK

Apakah Keistimewaan Serum Stemcell hingga ramai mencarinya??
♡Serum ringan yang senang dan mudah digunakan
♡Menyegarkan , meganjalkan , melembabkan kulit wajah
♡Mengawal dan Menghalang pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
♡Mencerahkan kulit wajah cantik berseri tanpa adanya pengelupasan
♡Menghalang dan mematikan pertumbuhan jerawat dikulit wajah
♡Mengecilkan liang pori dan menutupnya
♡Mengurangkan dan mencegah pigmentasi di kulit wajah
♡Kulit wajah awet muda dari usia sebenar
♡Mengekalkan dan mencantikkan solekan di wajah

Tahukah Anda?

Stemcell DMS Menggunakan Ekstrak Apple Swiss sebagai RAMUAN SENJATA kecantikan anda?


Apa itu Apple Stem Cell?

PENERANGAN BERKENAAN STEM CELL

RAHSIA keajaiban untuk kekal sihat, kelihatan muda dan bertenaga ditemui sejak berabad lama. Malah ramai individu tidak kira wanita atau lelaki sanggup berhabisan wang ringgit untuk memiliki pakej menarik itu. Tetapi percayakah anda, hanya dengan sebiji epal mampu mengatasi masalah penuaan. Mungkin agak sukar untuk kita mempercayainya tetapi itulah realitinya kerana buah itu mengandungi bahan anti oksidan yang tinggi.


Hasil kajian turut mendapati epal bukan sahaja dianggap bahan anti-pengoksida, malah ia berupaya mencegah penyakit barah. Pengurus Unit Perniagaan Mibelle Biochemistry Switzerland, Dr Fred Zulli berkata, pengambilan sebiji epal atau jusnya setiap hari mampu melambatkan proses penuaan.

“Sel stem epal berkesan menjadikan seseorang individu itu kembali merasai nikmat keremajaan dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit”.


Kebaikkan Apple Stemcell Kepada Wajah

  • Mengatasi masalah kulit gelap dan kusam
  • Tona kaler tidak sekata
  • Menegangkan dan meremajakan masalah kulit kedut/ wrinkles
  • Memudarkan jeragat / hyperpigmentasi
  • Melicinkan dan melembutkan kulit kasar
  • Melembapkan wajah – mengatasi masalah kulit kering
  • Memudarkan bintik hitam
  • Anti aging – anti penuaan
  • Botox semulajadi tanpa suntikan
  • Mengurangkan masalah mata panda (black eye)
  • Mengurangkan masalah kedutan bawah mata
  • Memperbaiki kulit wajah – generasi kulit baru bagi kulit bermasalah

KESANNYA DAPAT DI LIHAT DALAM MASA 3 HARI!!
Dapatkan hari ini dan miliki wajah cantik bersih dan awet muda!




Harga: RM 156 sahaja sekotak!!

Sekotak ada 10 botol

Stemcell Plus Terbaru ini menggabung Kedua produk Stemcell DMS iaitu
Ekstrak Apple Swiss dan 24k Gold

Anda bakal mendapat kedua-duanya sekaligus pada 1 harga yang amat menjimatkan!

Tahan 3 ke 6 bulan penggunaan

Berbaloi sangat kan?


Stemcell DMS Tersenarai Sebagai Produk Stemcell Terbaik di Malaysia

/**/

Setiap pembelian anda bakal mendapat 1 cabutan bertuah dari DMS Viral







Jika anda memiliki shopee akaun
terus klik untuk tempahan


https://shopee.com.my/product/18001801/242428933/



Tempah secara terus




Cara Penggunaan



1. Gunakan selepas mencuci muka 
sabun dms

2. Bersihkan wajah dengan tuala bersih
3. Tekapkan serum stemcell secara lembut ke wajah dan leher
4. Jika anda mengenakan set skincare DMS, rehatkan muka dahulu dalam 5 minit sebelum sapukan krim malam pula. 
* 1 botol tahan 1 minggu hingga 1 bulan bergantung kepada cara penggunaan.

PAKAI MALAM SAHAJA YA
Cara Membuka Botol Serum stemcell 360 



** lihat pada gambar




GAMBAR PACKAGING LAMA

Mudah sahaja bukan? Bukak cap metal, dan tutup dengan penutup hitam =) 

Apa kata pengguna serum stemcell?
 Testimoni pengguna hanya memakai produk serum stemcell dms360 sahaja

testimoni 6 hari guna sabun honeydew + serum stemcell (1btol) nampak tak lubang2 yg lopak2 tu makin hilang.

 testimoni just pakai sabun hijau dengan serum stemcell1 botol tiap malam
testimoni cust yg menggunakan serum stemcell & sabun honeydew secara konsisten…sblum ni dh try mcm2 produk kulit utk hilangkan mslh yg dihadapi sia2 smpi frust la..skrg dia dh jtuh cinta dgn dms..,kulit makin cerah sekata,bkn tu saja blackhead n whitehead pn berkurg
testimoni customer menggunakan serum stemcell selama seminggu sahaja

Hasil selepas 2 minggu penggunaan SERUM STEMCELL DMS 360 

parut akibat eksiden semakin hilang dengan menggunakan produk serum stemcell dan sabun hijau sahaja

 Testimoni pengguna hanya memakai set asas dms360/glowing speed dengan produk serum stemcell dms360
(set lengkap dms)


MASALAH KULIT : Kulit kusam dan gelap, berjerawat dan parut jerawat.

PRODUK YG DIGUNAKAN : Set Asas DMS360 dan Stemcell Serum
TEMPOH PENGGUNAAN : 1 bulan


AlhamduLILLAH…. Beliau amat berpuas hati dan sgt gembira menggunakan produk DMS kerana kesan positif yg sgt pantas.. 

 testimoni yg dh mnggunakan satu set Glowing Speed+serum stemcell Alhamdulillah..masalah kulit kusam,berminyak dan whiteheads tiada lagi..wow…wow…wow…!!DMS360 Mmg terbaik!!
MASALAH KULIT : Kulit kusam dan gelap berjeragat, berjerawat dan tona x sekata,ayebeg

PRODUK YG DIGUNAKAN : Set Asas DMS360 dan Stemcell Serum
TEMPOH PENGGUNAAN : 1 bulan

Ieda nak mohon kelulusan utk cust ieda yg menggunakan set dms360 dan Stemcell hanya 1 botol sahaja dalam masa 1 bulan dah menunjukkan perubahan yg sgt ketara. Krim masih banyak lagi..Cust berpuas hati dengan jimatnya..



Kulit wajah dia bertmbh sihat dan glowing mowing😍😍😍…Tona kulit makin sekata..Syukur Alhamdulilah

Nak share testimoni cust yang alami masalah kulit muka kusam, berminyak dan ada tompok2 hitam dimuka yg sangat ketara skin tak sekata…. Beliau menggunakan SET ASAS DMS360 + Stemcell + Foundation 4D. Konsisten, Sabar, Yakin dan Setia mesti dapat hasil yg diimpikan.. Aaminn… 
nak share sikit testimoni customer saye….hanya satu set asas + serum stemcell….selame 2 minggu sahaje …..Alhamdulillah.. Hasil memang aummm..Cepat betoi kesan dia..! 
tokey kedai kek jgk hihi…aslnya klit mka kusam+jragat lpas pkai glowing speed+stemcell serum nmpak bnyak prubhan trus brminat nk jdi ejen sah DMS360. 
Di sini sy ingin mengenalkan testimoni dr customer sy jugak merangkap Kak ipar sy 😊.. Sebelum ni dia mempunyai mslh warna tidak sekata dan jeragat.. Dia menggunakan GS + Stemcell + 4d foundation selama 2 minggu..
Untuk lihat lebih banyak testimoni kejayaan pengguna dms, klik link di bawah ya




Dapatkan serum botox dengan bahan semulajadi hari ini

Harga Promosi: RM 156/ 10 botol 
(percuma postage)

Harga Asal: RM 240 (jimat sehingga RM 100/ sekotak)

REKOMEN SANGAT-SANGAT PRODUK INI KEPADA ANDA SEMUA
IANYA SANGAT BERKESAN
DENGAN HARGA AMAT BERPATUTAN

JOM DAPATKAN DENGAN AGEN SAH DMS SAHAJA


Untuk hilangkan keraguan dan silap beli produk tiruan/fake
Belilah dengan agen dah sahaja.
kalau anda sayang wajah anda, maka belilah yang original.
jika anda sayang duit anda, maka anda boleh order FAKE tetapi kami agen-agen DMS tidak akan bertanggungjawab terhadap apa yang bakal terjadi kepada anda..
Untuk pelanggan dms yang membeli melalui saya, anda bakal diberikan diskaun bagi pembelian seterusnya. Dan mendapat khidmat nasihat secara percuma 24 jam selama anda menjadi pelanggan saya. 
In shaa Allah, tapi jika saya lewat balas jangan marah ya.
Sertai Channel Info Kami
Live update dan testimoni
Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori
Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura
Tempah secara terus
“Membeli sambil beramal”
Nota: 2.5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah
Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses





6 thoughts on “Serum Superstemcell 360 dengan Ekstrak Apple Swiss 5x Ganda Lebih Awet Muda Seperti Suntikan Botox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!