DMS360 Original

Sabun DMS360 dan Stemcell Fake di Shopee. Hati-hati Membeli!

Assalamualaikum, Ramai customer sama ada regular customer atau baru nak cuba produk DMS pasti akan keliru akan packing DMS. Lebih-lebih lagi terlalu banyak produk DMS di pasaran dengan pelbagai bentuk packaging dan harga sehingga tak masuk akal. Ada pihak yang beranggapan pihak HQ atau agen-agen DMS ni menipu kononnya ada produk TIRUAN DMS. Tapi kali ini, anda lihatlah sendiri perbezaan kedua produk DMS ini. Kami tiada sebab nak mengada-adakan yang tidak wujud. Kini terbukti produk FAKE DMS 360 wujud dan anda juga mungkin sebenarnya sedang memakai produk DMS yang tiruan untuk diri anda sendiri! Saya berkesempatan akhirnya untuk membuat review

Dermaxsuperskin 360 Rescue Solusi Wajah Bermasalah Kusam, Jeragat dan Jerawat dengan Korean Dermatologi

Adakah anda mempunyai masalah seperti berikut? MASALAH WAJAH BERJERAGATMASALAH MUKA BERJERAWATMASALAH KULIT MUKA KUSAMMASALAH MUKA ROSAK AKIBAT SALAH PRODUK Perkenalkan Produk Penjagaan Wajah Buatan Malaysia yang telah berjaya Memenangi ANUGERAH ANTARABANGSA 2014! PERKENALKAN DERMAXSUPERSKIN 360 (DMS 360) RESCUE Jika anda mempunyai masalah di atas, maka produk DMS360 merupakan produk semulajadi, TANPA BAHAN KIMIA dan selamat untuk anda dari usia 12 tahun tau! Perkenalkan produk paling laris di Malaysia dengan kejayaan memenangi AWARD MASTER CLASS INTERNATIONAL tiada lagi produk lain setanding DMS360 🙂 Bukan sahaja produk ini berjaya menang anugerah antarabangsa malah produk ini menggunakan teknologi dermatologi dari KOREA sebab itulah

Bagaimana Mengenal Pasti Produk Tiruan DMS360

Sudah 5 tahun DMS360 bertapak di Malaysia. Produk pertama iaitu set asas DMS 360 mendapat permintaan yang sangat tinggi dan viral sekelip mata sahaja. Bertambah hebat apabila tahun kedua, 2014 mendapat Anugerah Produk Terbaik Skincare di peringkat Antarabangsa. Kini, set asas DMS 360 iaitu Dermax Superskin 360 tetap utuh namun jelmaan tiruan terlalu banyak hingga ramai terpedaya. Produk tiruan DMS 360 itu wujud. Malah saya sendiri sentiasa cek perkembangan produk tiruan DMS dan membelinya sendiri untuk perbandingan. Anda yakin produk DMS yang anda beli di Shopee dan Lazada atau mana-mana seller dan kedai toko kecantikan itu original? TIDAK Mari lihat

Bahaya Terpakai Produk Tiruan Penjagaan Kecantikan

Bismillah Walaupun kita sedar akan bahayanya bahan kimia merbahaya seperti Merkuri, Hydroquin tetapi kita tetap memilih untuk menjadi salah seorang mangsa mereka dan sanggup mencuba produk tiruan ini demi cantik dalam masa yang singkat Pun begitu, ramai yang menganggap mereka tidak mampu berbelanja banyak semata-mata untuk kosmetik walaupun hanya RM 50 untuk satu produk. Jadi, pilihan mereka ialah membeli produk tiruan dengan harga jauh lebih rendah. Tanpa memikirkan risiko, mereka beranggapan inilah cara memenuhi kehendak mereka khususnya yang meminati jenama antarabangsa. Tinjauan penulis di pasar malam, downtown dan uptown sekitar Lembah Klang baru-baru ini mendapati ramai peniaga yang menjual kosmetik

Senarai dan Contoh Produk Tiruan DMS360, Glowing Speed dan Banyak Lagi

Bismillah Bahaya bahana memakai produk tiruan kosmetik dan produk penjagaan kulit Menurut Pakar Bedah Plastik dan Rekonstruktif Hospital Pakar KPJ Johor, Dr. Faizal Ali, kosmetik yang selamat ialah kosmetik yang tidak mengandungi bahan-bahan kimia merbahaya yang boleh memudaratkan kesihatan seperti menyebabkan kanser, kerosakan kepada kulit, organ dalaman dan kesan buruk kepada kulit untuk jangka panjang. Tambah Dr. Faizal, setiap orang pasti tidak mahu menerima risiko kerosakan wajah kerana wajah ialah aset yang sangat penting pada setiap wanita. Oleh itu, pengguna perlu prihatin dan berhati-hati terhadap kosmetik yang terdapat di pasaran hari ini. “Wajah ialah cermin diri anda. Anda perlu menjaganya

Glowing Speed Anda Fake ke Ori?

Assalamualaikum. Semua wanita mahupun lelaki mahukan wajah yang bersih tanpa jerawat, jeragat atau kita panggil cela di wajah. Bukan kerana mahu jadi tercantik tetapi adakalanya cela di wajah membuatkan diri kita hilang keyakinan terhadap diri sendiri juga semasa bersama orang-orang di sekeliling. Glowing speed 24k menjanjikan kulit wajah yang bersih, berseri serta mampu merawat wajah dengan lebih pantas berbanding produk DMS yang lain. Glowing Speed didatangi dengan ramuan istimewa iaitu emas 24k yang dapat merawat dan mencantikkan wajah anda. Malangnya, ramai yang ingin mengaut keuntungan bersama syarikat DMS 360 mengeluarkan produk-produk DMS 360 yang tiruan. Terpesona dengan harga yang murah,

Produk FAKE DMS 360

Assalamualaikum Nampaknya semakin berleluasa produk fake jenama DMS 360. Ramai mengaku sebagai pemborong malah berani menggunakan nama HQ DMS 360 untuk meyakinkan pelanggan. Sama ada pengguna tetap DMS 360 mahupun baru. Ramai terpesona dengan kata-kata penipu yang terang-terangan menyatakan produk mereka jual adalah ORIGINAL. Jika anda tanya saya, mereka memang jual original. ORIGINAL YANG FAKE. Setuju? Habis tu kami di pihak yang benar, tidak buat apa-apa tindakan ke? Pengasas DMS 360 dah turun padang, buat saman tetapi mereka tidak mendengar malah semakin tegar. Jadi apa yang pihak DMS 360 lakukan, menukar packaging dan cuba untuk setiap produk terutamanya isi dalam

error: Content is protected !!