DMS360 Original

Cara Guna Produk DMS360 Set asas DMS360 dan Set Lengkap DMS360

Assalamualaikum, Alhamdulillah diberikan ruang untuk menulis entri mengenai cara penggunaan yang betul bagi produk-produk dms360 Cara-cara guna produk DMS360 Seperti yang kalian tahu, produk dms360 terdiri dari set asas, serum dan foundation. Terkini DMS360 sudah mempunyai 4 set asas untuk anda cuba. Namun saya tidak galakkan anda mencuba sendiri tanpa konsultansi daripada pengedar sah DMS360 iaitu wakil sah syarikat DMS ya. Baik. Dermaxsuperskin 360 kini mempunyai 3 jenis set asas dan 1 set lengkap 1. DMS360 (produk pertama dan terlaris) – terkini Dermaxsuperskin 360 Rescue 3. Glowing Speed 24k Gold (premium set khusus buat wanita berusia 28 tahun ke atas)

Testimoni Masalah Jerawat [DMS360, Glowing Speed, DMSONE]

Testimoni seorg pelajar yang memiliki jerawat kronik. pakai bedak tebal pun jerawat nampak juga malah semakin teruk. Selepas 3 bulan konsisten menggunakan set lengkap DMSONE+SUPERNOVA utk luaran dan PEARLAQUEEN untuk dalaman kini beliau sangat berpuas hati. Dia hanya pakai Glowing Speed. Skin dia takde masalah kusam atau apa. Cuma ada masalah jerawat yg merah-merah. Pelbagai produk dah cuba pakai. Dari yg farmasi dah cuba pakai. Yg mahal dah pakai. Yg murah dah. Tapi takde kesan. Makin teruk adalah. So, sy suggest dia pakai Glowing Speed ni. Alhamdulillah. Dia pun tak sedar bila jerawat dia hilang. Parut tu pun dah pudar.

Apa Itu Jerawat dan Cara Mengatasinya

Semua wanita mengimpikan wajah licin tanpa masalah jerawat atau binti-bintik merah. Kulit wajah yang berjerawat menyebabkan wanita hilang keyakinan berhadapan di khalayak ramai dan akibatnya mereka sering mengenakan solekan make up yang tebal demi menutup masalah tersebut. Sebenarnya dengan menutup jerawat menggunakan solekan tebal lebih mengakibatkan kepada masalah jerawat yang lebih serius. Apa itu jerawat dan bagaimana ia terjadi? Apa itu jerawat? Istilah medis untuk jerawat adalah acne vulgaris, ia termasuk dalam salah satu penyakit kulit yang terjadi karena adanya kelenjar minyak di foliker bulu halis/rambut. Penyakit kulit (jerawat) biasanya sering terjadi pada pria maupun wanita pada masu pubertas. Penyebabnya adalah

error: Content is protected !!