DMS360 Original

Produk Kecantikan DMS beserta Harga by DermaxSuperskin 360 (DMS360)

Assalamualaikum, Sebagai panduan buat semua pembaca, ini merupakan keluaran produk dari DMS ya. Update : 31 May 2018 Penulis : VVIP DMS Leader 0102 (Emme Marina) Set Asas Skincare DMS Terdapat banyak set asas skincare iaitu:- 1. DMS360 atau dikenali sebagai Dermaxsuperskin 360 (Terbaru – DMS 360 Rescue) – RM 139/set 2. GS Viral – RM170/set 3. DMS ONE – RM150/set 4. DMS Viral – RM139/set 5. Glowing Speed 24k Version (Terbaru – Glowing Speed Galatica) – RM170/set Set Exclusive DMS lain dari yang lain, iaitu 5in1 DMSONE Exclusive dan DMS56 Exclusive. DMS56 dan DMSONE Exclusive adalah produk yang sama,

Program Dropship DMS360 Projek Duit Raya 2016

JOM KITA JANA INCOME ONLINE TIADA ALASAN UNTUK BERJAYA TIADA YG MUDAH DALAM DUNIA INI JIKA NAK MAJU BERMINAT WHATSAPP 0189100852 Program Dropship DMS360 Peluang Jana Duit Raya 2016 Belilah dan berurusanlah dengan pengedar sah dengan pemegang kad keahlian dms360. Sudah ada produk fake seumpama dms di luar sana. Peluang menjadi pengedar dan dropship juga dibuka. Mari bersama-sama jana pendapatan secara online sahaja. Komisyen bagi dropship ialah 20% dari harga asal DMS360 Tinggi bukan komisyen kalian? rebut peluang ini untuk menjana pendapatan bersama saya. Kalian tidak perlu keluarkan modal sebanyak RM 1500 untuk mendapatkan 20% komisyen dengan program dropship dms360,

Harga Terbaru Set Asas DMS

SHARING is CARING GLOWING SPEED(LOOSE) DAY CREAM RM65 NIGHT CREAM RM65 SABUN RM55 CERMIN SERI (LOOSE) DAY CREAM CS (20g) RM50 NIGHT CREAM CS (20g)RM50 SABUN CD       RM40 DMS360 (LOOSE) DAY CREAM DMS (20g)RM55 NIGHT CREAM DMS(20g)RM55 SABUN (DMS  )  RM40 Tq☺ #acsmillionsuccess

Testimoni Admin DMS (agen sah DMS)

Teks: Emme Marina MohamadFoto: Koleksi Peribadi Bila saya lihat semula gambar saya ni, nampak lain macam ja. Rasanya sebab tak kelepet tepi tudung kot. Hehe Saja ja kan saya ni. Sebenarnya nak kongsi dengan kalian testimoni diri sendiri mengamalkan rcc stevia sebagai supplement kesihatan dan awet muda. Tidak lupa untuk menten kurus. Juga skincare terbaik daei ladang iaitu cermin seri dari dms. Segan juga nak reveal wajah yang sebelum ni. Tapi tak mengapalah. Jangan terkejut na. Dulu memang gelap sebab sunburn, jeragat semua. Risau kalau suami dah tak sayang. Sekarang tak lagi. Yakin in shaa Allah. Kita nak cantik bukan

Tip dan Trik Penjagaan Muka dengan Produk DMS

Teks: Emme Marina Mohamad Foto: DAO dan Koleksi peribadi Seperti kata Dato Azizan Osman, jika mahu berjaya keluar dari pemikiran biasa kepada luar biasa. “Think big, dream big”. Saya suka dengan kata-kata DAO, ia menunjukkan bahawa kita bagi manusia yang biasa-biasa kejayaannya jika ingin lebih berjaya maka wajib berani mencuba, berani ke hadapan. Lupakan perkara yang boleh menyebabkan kita takut dan mara sahaja. Itu sahaja caranya untuk berjaya. Jangan pula gunakan cara shortcut atau menipu untuk berjaya. Tidak baik ya. Harga Baru RM 120 (harga lama sudah tiada ya) Berbalik kepada entri kita, saya mendapat banyak sms dan whatsapp bagaimana

Rahsia Kecantikan Saya Bersama Produk DMS360

Teks: Emme Marina Mohamad Gambar: Emme Marina Mohamad Saya sebenarnya bukanlah seorang yang memiliki wajah yang licin, punyai tona sekata yang cantik seperti yang saya miliki hari ini. Walaupun, bagi rakan-rakan saya, mereka rasakan yang wajah saya sudah okay, elok mungkin kerana wajah saya tidak ada jerawat. Jadi, bagi sesetengah orang tiada jerawat adalah lebih baik wajahnya mungkin? Namun hakikatnya, saya miliki kulit wajah yang kering, mudah jadi gelap jika berjemur sekejap, jeragat. Dan bila wajah ini tidak dijaga baik, kulit wajah saya mudah menggelupas terutama di bahagian hidung, pipi dan tepi mulut. Ianya menyebabkan saya jadi kurang selesa, malu

Skincare Dms360, cermin seri dan glowing speed 24k

Teks: Emme Marina Mohamad Sampai 3 set asas produk dms360 sekarang ni ada. Rambang mata dan pening yang mana satu ialah produk set asas yang sesuai untuk diri kita. In shaa Allah. Saya bantu bimbing kalian ya. Seperti gambar di atas, dms sudah memiliki 3 set asas skincare iaitu: 1. Dms360 2. Cermin seri 3. Glowing speed 24k gold Produk utama kita ialah dms360. Ianya mengandungi bahan utama honeydew collagen dan alga. Ianya sangat sesuai untuk masalah kulit kering, kusam dan jeragat. Malah antara ketiga produk ini dms360 terbukti sebagai agen pencerah yang paling pantas. Dms360 sesuai bagi mereka yang

Saya Agen Sah Produk DMS. Pakar Kecantikan Kulit Wajah Anda.

Teks: Emme Marina Mohamad Foto: Koleksi peribadi Assalamualaikum pembaca semua, ramai yang whatsapp saya. Kak Emme masih jual dms ke? Masih dear. Sesekali saya post juga entri tentang saya dan dms ni. Cuma secara details mengenai produk dan testimoni serta tips penjagaan kecantikan, saya kongsikan di blog kedua saya. Di sini lebih fokus kepada produk dms. Layari blog kedua saya, jangan lupa follow sekali ya. klik http://stokiscerminseri.blogspot.my Abaikan gambar anak saya tu. Puas saya cuba possing dengan kad keahlian dms, sibuklah pula mereka menyelit di gambar. Alhamdulillah.. mara sebagai konsultant kecantikan wanita dan lelaki dengan produk-produk keluaran dms. Jika nak jual

Packaging Terbaru Cermin Seri

Assalamualaikum semua, Packaging terbaru lagi. Haaa, kadang-kadang pening juga akak ni dengan hq yang asyik buat penukaran packaging. Tapi takpelah. Asalkan jangan buat pelik-pelik sudahlah. cermin seri ini sangat sesuai buat mereka yang kulit berminyak, jerawat dan nak putih dan kulit remaja. Namun,ada je golongan wanita yang berumur 30 tahun pakai produk cermin seri ni dan serasi. Memang ikut hormon la kan? Kene la cuba tahu. Produk malaysia bumiputera tetapi international brand. Harga pon sangat berbaloi. Murah. 1 set ni ada 3 item. Krim malam 20g Krim siang 20g Sabun 30g Set ni mampu bertahan 2 ke 4 bulan. Lama

Pengumuman! Harga Baru Set Asas Dms Berkuat Kuasa Mulai hari Ini

Assalamualaikum.. Sebelum ini kami ada mendengar desas desus akan kenaikkan harga set asas produk dms. Bermula dengan kenaikkan harga serum glowing dan 4d foundation. Kini harga set asas juga telah dinaikkan pada hari ini, 11 Mac 2016 ya. Arahan direct dari hq. Harga baru seperti di bawah 1. Cermin seri rm120 2. Dms360 rm139 3. Glowing speed rm169 Manakala harga yang telah naik pada 1 Februari ialah 1. Serum glowing rm80 2. 4d foundation rm80 Diharap semua pelanggan, dan agen-agen take note ya. Kami semua juga terkejut atas kenaikkan harga, tapi bila difikirkan semula. Harga dms ni tidak pernah naik