DMS360 Original

Packaging Terbaru Set Asas DMS

Assalamualaikum…. Dah lama tidak update di blog. Sebenarnya 3 set asas utama produk dms iaitu dms360, cermin seri dan glowing speed sudah pun bertukar wajah. Selain harga yang telah dinaikkan kerana baru sahaja diaplikasikan cukai gst dan penambahan kos lain. Kini semua produk ada seal bagi menjamin keaslian produk juga akan diletakkan code bar sebagai bukti. In shaa Allah dengan cara ini syarikat dapat elak daripada produk tiruan dan klon yang banyak di luar sana. Alhamdulillah. Suka kan? Gambar di atas merupakan packaging terbaru produk set asas dms tahu. Jangan tersilap atau tersalah beli pula.. Jika masih tidak yakin, boleh

Packaging Terbaru Cermin Seri

Assalamualaikum semua, Packaging terbaru lagi. Haaa, kadang-kadang pening juga akak ni dengan hq yang asyik buat penukaran packaging. Tapi takpelah. Asalkan jangan buat pelik-pelik sudahlah. cermin seri ini sangat sesuai buat mereka yang kulit berminyak, jerawat dan nak putih dan kulit remaja. Namun,ada je golongan wanita yang berumur 30 tahun pakai produk cermin seri ni dan serasi. Memang ikut hormon la kan? Kene la cuba tahu. Produk malaysia bumiputera tetapi international brand. Harga pon sangat berbaloi. Murah. 1 set ni ada 3 item. Krim malam 20g Krim siang 20g Sabun 30g Set ni mampu bertahan 2 ke 4 bulan. Lama

Terima Kasih Sudi Order Dengan Kami

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum. Alhamdulillah.. syukur atas rezeki dan kurnia Nya. Masuk lagi stok untuk pelanggan dan agen-agen sekalian. Mohlah kita sama-sama cuba dms ni. Alhamdulillah semua produknya berkesan dan harga sangat reasonable. Langsung tiada bahan kimia Seratus peratus organik Dari produk kecantikan, penjagaan dalaman wanita ada, lelaki pon ada, supplement dan ubat kurus. Semuanya tiptop. Cubalah jangan tak cuba 🙂 SET ASAS DMS RM 139.00 SET ASAS CERMIN RM 120.00 SET ASAS GLOWING RM 169.00 SERUM GLOWING RM 80.00 SERUM STEMCELL RM 120.00 4D FOUNDATION RM 80.00 5D HYBRIC RM 100.00 HYBRID CC CREAM RM 100.00 DIAMOND 4D FOUNDATION RM 80.00

6 Cara dan Panduan Menggunakan Sabun DMS360, Cermin Seri dan Glowing Speed

PANDUAN GUNA SABUN DMS360, CERMIN SERI dan Glowing Speed   1. JERAWAT Untuk yg berjerawat Basuh muka dgn air suam.Cuci muka dengan sabun dan sedikit garam halus..gosok slow2..pedih sikit ya.. Lepas tu bilas dengan air sejuk dari peti ais. 2.JERAGAT Ok untuk yg ada jeragat.. jangan basahkan muka dulu tauu. Ambik sabun..sental@gosok terus ke muka.. Sebelum mandi ketika tengok tv pun boleh..lepas tu gosok dengan tangan kat muka..biarkan sekejap baru cuci. JERAGAT PALING REKOMEN DMS360 DAN GLOWING SPEED 3. PANAU & KURAP Untuk yg ada panau & kurap,sental tempat ada panau, kudis kurap..biarkan semalaman..pagi esok bangun baru cuci..insha allah cepat

Testimoni Pengguna DMS – Masalah Jeragat dan Jerawat

Assalamualaikum semua, Alhamdulillah, dapat juga saya updatekan testimoni-testimoni terbaru yang sangat superb. Bersyukur kini lebih ramai wanita dapat memiliki kulit yang cantik tanpa perlu rawatan yang menyakitkan atau terlalu mahal. Produk keluaran dms in shaa Allah adalah pilihan terbaik buat anda. Set asas dms terdapat dalam 3 pilihan – set asas dms360 – set asas cermin seri – set asas glowing speed 24k consultation secara percuma juga disediakan 5% diskaun buat anda selepas pembelian pertama. Hubungi saya Emme marina 0189100852

Skincare Cermin Seri Memulihkan Wajah Dengan Harga Amat Berpatutan

Alhamdulillah, cermin seri semakin mendapat sokongan dari pengguna-pengguna baru mahupun lama. Masalah seperti jerawat, jeragat, kulit terbakar, serta pori terbuka adalah antara masalah yang paling banyak dihadapi oleh pengguna cermin seri ni. Mari lihat kejayaan dan kegembiraan pengguna setia kami. In shaa Allah anda juga pasti boleh tampil dengan lebih yakin setelah muka menjadi lebih licin dan bersih! Cukuplah ni. Nantikan perkongsian saya lagi ya? Terima kasih kerana sudi singgah keteratak stokis cermin seri ni. Boleh hubungi saya untuk menempah Agen dropship diperlukan 0189100852

Kelebihan dan kebaikkan Sabun Cermin Seri

Assalamualaikum semua, Apa kabar santek-santek di luar sana? Yang tengah baca ni mesti sedang google apala best sangat cermin seri ni yer. Marilah akak Emme sharekan kelebihan sabun cermin seri sampai mengigau-ngigau orang cati tahu. Walaupun sabun cermin seri ni nampak kecil molek. Tapi khasiat sabun cermin seri sangatlah marvelous. Malah ianya tahan lama. Cara jimat sabun cermin seri ni macam biasalah. Kerat jadi kecil. Akak selalunya potong jadi 8. Haaa, macam kedekut pun yer. Kadang-kadang potong 6. Ikutlah, tapi akak suka sebabnya potong berapa sekali pun nasihat akak tu potong kecil la ye jadi takla cepat habis. Kamu pasti

Testimoni Masalah Jeragat Pudar dalam 3 hari selepas Amalkan Cermin Seri

Alhamdulillah.. Dapat feedback dari customer kesan penggunaan cermin seri seawal 3 hari sahaja.syukur. kerana apa tau,..sebab bukan kami pengedar dan agen sahaja yang merasai kehebatan produk cermin seri ini tetapi ramai wanita dan lelaki turut menggunakan produk cermin seri oleh dms360. 3 hari amalkan cermin seri, masalah jeragat yang selama ini menghantui minda dan akal semakin hilang! YA Allah siapa yang tak nak kan? Dapat kulit yang lebih cerah dan buang semua sel-sel rosak akibat pencemaran udara, pendedahan cahaya matahari dan salah produk. CERMIN SERI PRODUK BARU KELUARAN DMS 360 Fungsi Sabun Mutiara √Diperbuat daripada ekstrak berlian & esktrak mutiara

Bolehkah Lelaki menggunakan set asas cermin seri dan dms360?

Bolehkah jejaka-jejaka di luar sana menggunakan dms360 atau cermin seri? Tentulah boleh.. Jika anda sudah rimas dengan masalah kulit yang anda hadapi. Kurang keyakinan apabila berhadapan dengan kaum wanita atau sebagai seorang yng perlu memiliki keterampilan yang bagus. Cubalah dms360 atau cermin seri hari ini. Set asas sahaja sangat berkesan bagi merawat masalah jeragat, jerawat, sunburn. Antara masalah lelaki yang saya lihat ialah berminyak akibat tidak menjaga muka, menyebabkan jerawat menjadi semakin kronik apabila tidak dijaga. Bukan mahu awak jadi cantik putih gebu. Tetapi dapat merawat masalah kulit bermasalah dan tampil lebih yakin di hadapan ramai bukankah lebih baik? Mari

14 Jenis Masalah Kulit yang Berjaya Dirawat dengan Cermin Seri

CERMIN SERI by DMS 360 TERBUKTI mampu merawat~~:: 💅 jerawat / parut jerawat💅 blackhead / whitehead💅 cela / tompokan hitam💅 liang pori terbuka💅 jeragat / pigmentasi💅 mencerahkan kulit💅 sesuai untuk kulit sensitif / kering / berminyak💅 meratakan tona kulit muka💅 mengurangkan kedutan / garisan halus💅 mengawal minyak berlebihan.💅 memberi kelembapan kulit💅 memperbaiki/ mengaktifkan sel kulit yg rosak💅 melambatkan proses penuaan💅 menegangkan kulit muka Mari bertukar ke cermin seri hari ini Harga pengenalan hanya RM100 sahaja. Dapatkan sebelum harga naik. 1 set untuk penggunaan 2-3 bulan. In shaa Allah, tampil cantik dengan produk luar biasa. Menggunakan bahan natural dan bebas bahan kimia. Cantik tanpa perlu berbelanja lebih.

error: Content is protected !!