DMS360 Original

Stok Original DMS360 Ada Pengeposan Setiap Hari

Assalamualaikum, apa khabar? Sekali sekala kita share tentang perjalanan atau catatan bisnes DMS di sini. Saya juga seller biasa sahaja. Walaupun stokis tetap sama seperti mana-mana seller online yang lain. Kami melakukan pengeposan, packing setiap hari. Ramai risau dan hubungi saya setiap kali terbeli produk fake DMS. Aduhai, masih ramai tidak kenal produk original DMS360 ya?   Malah, stiker produk-produk DMS ni pun kena buat sendiri tahu. Mujurlah ada pembantu jika tak. Pengsan juga nak buat sorang-sorang ni.   Jomla tengok sedikit sebanyak perjalanan bisnes kami bersama DMS360.       Cantik tak banner baru website?   Lebih jelas kan?

Perubahan Sabun DMS360 Latest Batch Jun-Julai 2019

Assalamualaikum, saya menerima beberapa komplen dari customer DMS360 Rescue. Iaitu sabun honeydew dah tak sama macam dulu. Warnanya juga lain. Ok baik, setelah kami meneliti semua stok yang kami dapat hari HQ DMS360/ Dermax Superskin 360. Memang sabun collagen DMS360 ni tak sama dah seperti last batch kami dapat.   Warnanya lebih terang hijau. Saiznya sedikit kecil. Baunya floral dan tidak lagi ada honeydew.   Boleh dikatakan stok terbaru yang kami dapat dari HQ, adalah berbeza.   Boleh rujuk gambar di bawah ini ya.     Ini adalah latest batch yang kami terima bulan jun-julai 2019. Diharap entri ini dapat

DMS 360 Masih Relevan dan Dijual Di Pasaran

Assalamualaikum para pembaca sekalian, lama saya tidak menulis sebarang entri di sini. Kesibukan dan kenaifan saya juga tidak pandai menggunakan website baru. Saya mohon maaf ya.   Tahukah anda?   Syarikat DMS iaitu CFU DMS sendiri berjaya mengeluarkan pengasas-pengasas produk kecantikan dan kesihatan di bawah pimpinan beliau. Alhamdulillah. Okay cukup cerita tentang CFU DMS.   Ramai bertanya produk DMS 360 apa cerita?   Sudah tiada ke? Keliru dengan set-set asas DMS yang banyak. Keliru dengan produk tiruan dan original. Keliru dengan yang mana satu produk DMS dan yang mana bukan.   Baik. Mari kita kenal pasti semula produk produk DMS

Produk Terlaris Dari DMS 360

Ramai masih tak tahu DMS 360 ni sebenarnya bukan sekadar mempromosikan produk kecantikan wajah je tahu, tetapi DMS sebenarnya merangkumi produk pelangsingan badan, jamu untuk wanita dan lelaki malah ada juga suplement kesihatan.   Rugi bila cuba skincare sahaja sedangkan ada produk lain yang anda boleh cuba sekali. Malah makin jimat jika anda order lebih banyak produk DMS 360 sekaligus. Manalah tahu anda juga bakal menjadi pelanggan setia produk rangkaian DMS 360 atau nama lainnya, Dermax Superskin 360.     Pertama kali anda lihat poster ni?   Ialah saya pun baru sahaja buat poster ni. Inilah kesemuanya produk utama dari

Berita Terkini Dermaxsuperskin 360

Assalamualaikum semua, apa khabar?   Sudah agak lama saya tidak menulis di sini. Ada yang bertanya apa cerita syarikat DMS360 sekarang?   Slow down dah ke?   Hai, biarlah saya bercerita serba sedikit tentang DMS360 atau Dermaxsuperskin 360. Syarikat DMS bermula dengan memviralkan skincare yang diberi nama DMS360 juga Dermaxsuperskin 360. Hah, nama syarikat sama dengan nama set asas. Set skincare ini ada 3 item iaitu sabun, krim siang dengan spf dan krim malam.     Bagaimana CFU mulakan viral ni saya tidak pastilah tetapi sokongan agen CFU semasa itu sangatlah mengkagumkan. Marketingnya penuh di Facebook. Masa ni, saya masih

Ready Stok Produk Original DMS 360 (Dermax Superskin 360)

Award winning DMS360 pada tahun 2017 Produk DMS360 mendapat sambutan yang hangat sejak di awal kemunculan lagi. Menjadi viral melalui medium sosial facebook kerana mengikut founder DMS yang dikenali sebagai CFU katanya, “mahu menggunakan medium internet sebagai sumber sebaran produk jualan DMS360” Elak penipuan, DMS tumpu pemasaran melalui internet Namun begitu, bila kuasa viral dan semakin ramai menggunakan produk kecantikan DMS360 muncul pula produk tiruan DMS bagaikan cendawan tumbuh. Bukan sahaja secara online tetapi offline juga ada. Anda boleh cuba lihat di kedai-kedai jamu atau kedai kecantikan di kawasan anda. Mungkin anda akan terjumpa skincare DMS antara yang paling banyak

Jom Kenal Produk DMS360 Original Bebas Bahan Kimia Merbahaya Dapatkan Melalui Stokis dan Agen Sah DMS360

#dms360lovers #dms360original Adakah anda pengguna setia produk DMS360 (Dermaxsuperskin360)? Susah nak cari produk original kerana banyak fake? ‼️PERHATIAN‼️ PRODUK DMS TIDAK DIJUAL DI KEDAI JAMU/TOKO KECANTIKAN PRODUK DMS HANYA DIJUAL MELALUI AGEN SAH (BUKAN KAD KUNING) Ini merupakan kad sah DMS360 sebelum ini tetapi telah dibatalkan pada bulan April 2018. Oleh itu, kad ini tidak lagi memaparkan bukti sah agen tersebut sebagai reseller DMS360. Izinkan saya perkenalkan diri saya, nama saya Puteri Emme Marina Mohamad dan sudah menjadi stokis online DMS hampir 5 tahun. Perniagaan bersama DMS360 juga dilesenkan bersama syarikat kami iaitu Emme Marina Enterprise. Saya juga merupakan penulis

Dermax Superskin 360 Penyelesaian Masalah Kulit Anda! International Best Brand Award 2014!

Set asas kecantikan Dermaxsuperskin 360 sudah 5 tahun di pasaran dan sentiasa mendapat permintaan yang tinggi. Walaupun produk DMS360 tiruan masih berlambakan di kedai jamu dan jualan online dengan harga tidak masuk akal namun produk DMS360 atau Dermaxsuperskin 360 tetap memberikan kepuasan buat pemiliknya. Yang muka kurang seri makin berseri.  Jeragat semakin pudar. Jerawat sudah mula kecut dan segan nak naik semula Semuanya kerana keberkesanan produk original Dermax superskin 360. Hanya menggunakan produk original sahaja anda semua bakal tampil lebih berseri dan yakin. Gunakanlah produk DMS360 yang original sahaja kerana kami tidak bertanggungjawab jika berlaku sesuatu yang tidak diingini kepada

Super 360 Maskot Dan Ikon Dermaxsuperskin 360 (DMS360)

Semalam viral sungguh dengan ikon super hero 360 ni tahu! Sejak kemunculan semula dua produk hot DMS iaitu set asas DMS360 dan Glowing Speed yang diberikan nafas baru iaitu DMS360 RESCUE dan GLOWING SPEED GALATICA. CFU DMS iaitu Dato Muhamad Ruslan Shah tampil bersama Super 360 iaitu ikon DMS di khayalak ramai. Tampil memperkenalkan syarikat Dermaxsuperskin 360 atau dikenali sebagai DMS 360 ke pelbagai acara dan tempat khas untuk rakyat Malaysia. Sebagai tanda penghargaan atas kesetiaan anda dan support kepada produk DMS.  Super 360 juga diviralkan ke 3 laman page Malaysia.  Jutaan terima kasih kepada CFU DMS kerana berjuang demi

Dermaxsuperskin 360 Rescue Solusi Wajah Bermasalah Kusam, Jeragat dan Jerawat dengan Korean Dermatologi

Adakah anda mempunyai masalah seperti berikut? MASALAH WAJAH BERJERAGATMASALAH MUKA BERJERAWATMASALAH KULIT MUKA KUSAMMASALAH MUKA ROSAK AKIBAT SALAH PRODUK Perkenalkan Produk Penjagaan Wajah Buatan Malaysia yang telah berjaya Memenangi ANUGERAH ANTARABANGSA 2014! PERKENALKAN DERMAXSUPERSKIN 360 (DMS 360) RESCUE Jika anda mempunyai masalah di atas, maka produk DMS360 merupakan produk semulajadi, TANPA BAHAN KIMIA dan selamat untuk anda dari usia 12 tahun tau! Perkenalkan produk paling laris di Malaysia dengan kejayaan memenangi AWARD MASTER CLASS INTERNATIONAL tiada lagi produk lain setanding DMS360 🙂 Bukan sahaja produk ini berjaya menang anugerah antarabangsa malah produk ini menggunakan teknologi dermatologi dari KOREA sebab itulah

error: Content is protected !!