DMS360 Original

Skincare 3 in 1 DMS ONE – Ready Stock

DMS ONE ————————- 🔅Sabun kolagen 40g++ 🔅Krim siang 30g 🔅Krim malam 30g . 💛 Kaya dgn Vitamin C (ekstrak buah-buahan) 💛 Lebih kolagen 💛 Mengandungi beeswax (lilin lebah@madu) 💛 Sesuai utk semua jenis kulit, termasuk yg mengalami eczema & alergi 💛 Sesuai utk lelaki & wanita, remaja seawal 12 tahun 💛 Kesan seawal 3-7 hari 💛 Sangat rekomen kepada kulit kering, tidak disarankan kulit jenis berminyak/terlalu berminyak SPF25 (Tahan 4 Jam Perlindungan UV) Saranan 2x pemakaian jika tidak memakai sunblock/foundation dengan SPF40 ke atas) Fungsi : ——— ✔️menyihatkan kulit ✔️membantu kelembapan kulit ✔️mencerahkan kulit ✔️menghalang unsur pigmen hitam pada kulit

Yang Mana Terbaik? Set Asas DMS360, Glowing Speed atau DMSONE?

Assalamualaikum, Tiga set asas yang menjadi sasaran dan mendapat permintaan tinggi di pasaran semestinya DMS360 dan Glowing Speed 24k. DMS One baru sahaja dipasarkan pada bulan Mac 2017 tempoh hari turut menunjukkan prestasi dan keberkesanan yang hebat berbanding DMS360 dan Glowing Speed. Maka, 3 jenis set asas DMS yang kini semakin mendapat tempat di hati pengguna DMS ialah DMS360, glowing Speed dan DMS ONE. Persoalannya bagaimana nak memilih yang mana terbaik buat kulit kita? Ada pelanggan yang keliru kerana DMS menyediakan terlalu banyak set asas. Tidak mengapa. Insha Allah,  semoga entri ini dapat bantu kalian memilih set asas yang terbaik

FAT AWAY DMS360 Kurus Sepantas Satu Minggu

Fat Away Produk Kuruskan Badan dari DMSONE DMS360 Fat Away dikatakan lebih pantas menurunkan berat badan berbanding Miss Slim DMS360. Bukan berbentuk jamu atau herba. Jom turunkan 5 kilogram ke 15 kilogram sebulan bersama Fat Away Choco Ramuan 100% organik Fat Away Choco Kurus dalam 7 hari Produk ini berasaskan makanan yang memberikan kesan kurus kepada badan Tidak mengandungi sibutramine atau apa sahaja produk yang membahayakan kesihatan Mari lihat ramuan utama di dalam produk FAT AWAY DMS360 ni ✅ Serbuk Konjac Melindungi/mengurangkan penyakit berkaitan system usus, serta membersihkan dinding perut. ✅ Kacang Ginjal Putih Agen penyerap perisa dlm makanan, kaya

Serum Stemcell Supernova 24k Gold DMSONE dari DMS360

Stemcell Supernova DMSONE plus 24k GOLD Produk keluaran terbaru dari syarikat DMS360 Serum stemcell dengan penambahan emas 24k Manfaat Emas kepada Kecantikan Kulit Kecantikan merupakan dambaan bagi semua wanita, maka tak hairanlah jika banyak wanita yang rela menyeluk poket dalam-dalam untuk rawatan ke kedai kecantikan hanya untuk mendapatkan wajah yang mulus dan cantik. Tapi tahukah anda? Sekarang banyak sekali bahan-bahan kecantikan yang ditawarkan, salah satu instrumen yang digunakan untuk mencantikkan wajah adalah emas, yap! Emas yang biasa dikenali sebagai aksesori penunjang penampilan ternyata juga boleh digunakan sebagai alat kecantikan. ‼KELUARAN TERBARU DMS360‼ SERUM STEMCELL SUPERNOVA 24K GOLD Emas 24k bersamaan

DMSONE Set Asas Terbaru DMS360

DMSONE Natural Organic Skincare for Women and Men Pendedahan demi pendedahan tentang bahayanya menggunakan produk kecantikan dengan bahan kimia merbahaya seperti hydroquine, merkuri sedang merebak di seluruh Malaysia. Jika dulu, kita tidak terlalu terdedah akan ramuan-ramuan yang digunakan oleh supplier produk bahan kecantikan, kini rakyat Malaysia khususnya mula sedar dan memilih produk kecantikan berasaskan bahan kimia semulajadi, organik dan paling penting selamat untuk wajah.  Tidak kira wanita mahupun lelaki. Termasuklah ibu mengandung, kita sentiasa inginkan wajah yang cantik dan sihat supaya kita sentiasa tampil berseri dan berkeyakinan apabila berhadapan dengan orang tersayang juga orang-orang di sekeliling kita.  Oleh itu, Saya

Testimoni Masalah Jerawat [DMS360, Glowing Speed, DMSONE]

Testimoni seorg pelajar yang memiliki jerawat kronik. pakai bedak tebal pun jerawat nampak juga malah semakin teruk. Selepas 3 bulan konsisten menggunakan set lengkap DMSONE+SUPERNOVA utk luaran dan PEARLAQUEEN untuk dalaman kini beliau sangat berpuas hati. Dia hanya pakai Glowing Speed. Skin dia takde masalah kusam atau apa. Cuma ada masalah jerawat yg merah-merah. Pelbagai produk dah cuba pakai. Dari yg farmasi dah cuba pakai. Yg mahal dah pakai. Yg murah dah. Tapi takde kesan. Makin teruk adalah. So, sy suggest dia pakai Glowing Speed ni. Alhamdulillah. Dia pun tak sedar bila jerawat dia hilang. Parut tu pun dah pudar.

Packaging Terbaru DMSONE

Wajah packaging DMSONE bertukar. Insha Allah bakal menyusul beberapa lagi perubahan produk-produk DMS yang lain. Yang pastinya kami cuba memberikan yang terbaik buat anda semua. Wajah jejaka tampan seharusnya pengasas produk DMS360. Jadi jangan ragu-ragu untuk mendapatkan produk DMSONE yang original dari kami. Packaging terbaru ni sudah pon ada di stokis kami. Dalam minggu ni juga insha Allah, miss slim yang bertukar nama kepada Love Slim juga akan berada di stokis. Nantikan wajah-wajah baru packaging dms360 tahu. Salam sayang, Stokis Leader VVIP DMS360 Puan Emme Marina 1648 0189100852 Pembelian Terus Secara ONLINE KLIK  https://dms360webstore.easy.co/ Posted via Blogaway

DMS360, DMS ONE dan Glowing Speed 24k Gold

Syarikat Dermax superskin 360 telah berjaya mengeluarkan 3 jenis produk unggul dan berkesan merawat pelbagai jenis masalah wajah anda. Terbaru, dermax dms one 360 juga merupakan set asas yang bakal menjadi pilihan ramai pengguna yang inginkan produk bermutu tinggi, ramuan yang kaya dengan vitamin C, mencerah lebih pantas malah anti jeragat. Kesemua produk dms, merupakan produk yang dicipta untuk menyelesaikan masalah paling kritikal di Malaysia iaitu masalah jeragat atau bintik-bintik hitam pada kulit wajah. Dermax superskin Dmsone 360 terutamanya dikatakan lebih baik dari glowing speed 24k gold didatangkan pada harga amat jimat dengan saiz yang besar seperti glowing speed. 30g

error: Content is protected !!