DMS360 Original

Perubahan Sabun DMS360 Latest Batch Jun-Julai 2019

Assalamualaikum, saya menerima beberapa komplen dari customer DMS360 Rescue. Iaitu sabun honeydew dah tak sama macam dulu. Warnanya juga lain. Ok baik, setelah kami meneliti semua stok yang kami dapat hari HQ DMS360/ Dermax Superskin 360. Memang sabun collagen DMS360 ni tak sama dah seperti last batch kami dapat.   Warnanya lebih terang hijau. Saiznya sedikit kecil. Baunya floral dan tidak lagi ada honeydew.   Boleh dikatakan stok terbaru yang kami dapat dari HQ, adalah berbeza.   Boleh rujuk gambar di bawah ini ya.     Ini adalah latest batch yang kami terima bulan jun-julai 2019. Diharap entri ini dapat

Cara Guna Produk DMS360 Set asas DMS360 dan Set Lengkap DMS360

Assalamualaikum, Alhamdulillah diberikan ruang untuk menulis entri mengenai cara penggunaan yang betul bagi produk-produk dms360 Cara-cara guna produk DMS360 Seperti yang kalian tahu, produk dms360 terdiri dari set asas, serum dan foundation. Terkini DMS360 sudah mempunyai 4 set asas untuk anda cuba. Namun saya tidak galakkan anda mencuba sendiri tanpa konsultansi daripada pengedar sah DMS360 iaitu wakil sah syarikat DMS ya. Baik. Dermaxsuperskin 360 kini mempunyai 3 jenis set asas dan 1 set lengkap 1. DMS360 (produk pertama dan terlaris) – terkini Dermaxsuperskin 360 Rescue 3. Glowing Speed 24k Gold (premium set khusus buat wanita berusia 28 tahun ke atas)

DMS360 Produk Melayu Bertaraf Antarabangsa

DERMAXSUPERSKIN 360 Satu-satunya Usahawan Malaysia yang berjaya mendapat INTERNATIONAL  AWARD 2017 International Award 2014 PENGENALAN PRODUK DMS360 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Produk Ini Merupakan Keluaran MALAYSIA, MELAYU ISLAM. Ianya Telah Memenangi Beberapa MASTER CLASS AWARD Peringkat ANTARABANGSA. DERMAX SUPERSKIN 360 Dengan INTERNATIONAL AWARDS & Telah IKTIRAF 7 BUAH NEGARA ASEAN. Terbukti Produk Buatan Malaysia Juga Standing Produk Luar Negara. Tidak Rugi Mencuba Sebabnya #DMS360 Telah Terbukti keberkesanannya.. Yakinilah!! Gunalah Produk DMS360 Tanpa Was-Was.. TANPA SOLEKAN wajah tetap BERSERI ✔ HALAL ✔ SELAMAT ✔ TIADA MERCURY ✔ BEBAS BAHAN KIMIA 100% ✔ MENGGUNAKAN RAMUAN SEMULAJADI ✔ BERSTATUS GMP ✔ KELUARAN MALAYSIA100% ✔ BUATAN MELAYU

Bagaimana Mengenal Pasti Produk Tiruan DMS360

Sudah 5 tahun DMS360 bertapak di Malaysia. Produk pertama iaitu set asas DMS 360 mendapat permintaan yang sangat tinggi dan viral sekelip mata sahaja. Bertambah hebat apabila tahun kedua, 2014 mendapat Anugerah Produk Terbaik Skincare di peringkat Antarabangsa. Kini, set asas DMS 360 iaitu Dermax Superskin 360 tetap utuh namun jelmaan tiruan terlalu banyak hingga ramai terpedaya. Produk tiruan DMS 360 itu wujud. Malah saya sendiri sentiasa cek perkembangan produk tiruan DMS dan membelinya sendiri untuk perbandingan. Anda yakin produk DMS yang anda beli di Shopee dan Lazada atau mana-mana seller dan kedai toko kecantikan itu original? TIDAK Mari lihat

Yang Mana Terbaik? Set Asas DMS360, Glowing Speed atau DMSONE?

Assalamualaikum, Tiga set asas yang menjadi sasaran dan mendapat permintaan tinggi di pasaran semestinya DMS360 dan Glowing Speed 24k. DMS One baru sahaja dipasarkan pada bulan Mac 2017 tempoh hari turut menunjukkan prestasi dan keberkesanan yang hebat berbanding DMS360 dan Glowing Speed. Maka, 3 jenis set asas DMS yang kini semakin mendapat tempat di hati pengguna DMS ialah DMS360, glowing Speed dan DMS ONE. Persoalannya bagaimana nak memilih yang mana terbaik buat kulit kita? Ada pelanggan yang keliru kerana DMS menyediakan terlalu banyak set asas. Tidak mengapa. Insha Allah,  semoga entri ini dapat bantu kalian memilih set asas yang terbaik

Senarai Produk DMS360 Beserta Harga

Assalamualaikum, Berikut ialah senarai rangkaian produk DMS360 beserta harga. Produk DMS360 tidak dijual di mana-mana kedai kosmetik atau jamu. Untuk mendapatkan produk ini anda harus dapatkan dengan agen/stokis sah DMS360 ya. Saya juga merupakan salah seorang stokis sah DMS360. Dapatkan yang original sahaja ya. Maaf juga saya nak beritahu produk DMS tiruan/fake sangat banyak di pasaran. 😢 Senarai produk DMS360. Set Asas 1. DMS360 RM139.00 2. Glowing Speed RM169.00 3. DMS ONE RM150.00 4. Cermin Seri RM120.00 Serum 5. Serum Glowing RM100.00 6. Serum Stemcell RM150.00 7. Serum Stemcell 24k Gold RM160.00 (Wanita) 8. Evo Prowhite Serum RM199.90 9. Vitamin

FAT AWAY DMS360 Kurus Sepantas Satu Minggu

Fat Away Produk Kuruskan Badan dari DMSONE DMS360 Fat Away dikatakan lebih pantas menurunkan berat badan berbanding Miss Slim DMS360. Bukan berbentuk jamu atau herba. Jom turunkan 5 kilogram ke 15 kilogram sebulan bersama Fat Away Choco Ramuan 100% organik Fat Away Choco Kurus dalam 7 hari Produk ini berasaskan makanan yang memberikan kesan kurus kepada badan Tidak mengandungi sibutramine atau apa sahaja produk yang membahayakan kesihatan Mari lihat ramuan utama di dalam produk FAT AWAY DMS360 ni ✅ Serbuk Konjac Melindungi/mengurangkan penyakit berkaitan system usus, serta membersihkan dinding perut. ✅ Kacang Ginjal Putih Agen penyerap perisa dlm makanan, kaya

DMSONE Set Asas Terbaru DMS360

DMSONE Natural Organic Skincare for Women and Men Pendedahan demi pendedahan tentang bahayanya menggunakan produk kecantikan dengan bahan kimia merbahaya seperti hydroquine, merkuri sedang merebak di seluruh Malaysia. Jika dulu, kita tidak terlalu terdedah akan ramuan-ramuan yang digunakan oleh supplier produk bahan kecantikan, kini rakyat Malaysia khususnya mula sedar dan memilih produk kecantikan berasaskan bahan kimia semulajadi, organik dan paling penting selamat untuk wajah.  Tidak kira wanita mahupun lelaki. Termasuklah ibu mengandung, kita sentiasa inginkan wajah yang cantik dan sihat supaya kita sentiasa tampil berseri dan berkeyakinan apabila berhadapan dengan orang tersayang juga orang-orang di sekeliling kita.  Oleh itu, Saya

Koleksi Testimoni Berjaya Bagi Kulit Bermasalah

Masalah kulit: kulit berjerawat akibat resdung mengakibatkan beliau jadi kurang berkeyakinan. Produk: Set Asas DMS360 Nak share testimoni 24k gold stemcell serum… Kaki cedera akibat main bola. Seminggu letak minyak gamat tetapi tidak pulih…  Hanya dgn 2 botol dlm mase 4 hari je… Luka pon dah kering dan semakin pudar. Parut luka juga semakin cerah… Alhamdulillah testimoni terkini hanya menggunakan set asas glowing speed sahaja. Sebelum ini beliau mengalami masalah kulit wajah yg terbakar krn menggunakan produk tiruan berbagai jenis.Tidak sampai 2 minggu wajahnya kembali seperti asal,malah semakin lembut,bersih,anjal n kelihatan awet muda.Beliau terharu n berterima kasih dgn produk dms

Ciri-Ciri Kulit Sensitif dan Cara Mengatasinya

Kulit ada banyak sekali macamnya, ada kulit berminyak, kulit normal, kulit sensitif, kulit kombinasi dan kulit kering. Tentunya dari semua itu memiliki ciri-ciri tersendiri. Sehingga anda perlu mengetahui ciri-ciri itu agar anda mengetahui pula bagaimana cara untuk mengatasi kulit tersebut. Dengan mengetahui ciri-ciri kulit maka akan mudah pula menangani permasalahan yang akan datang nantinya.  Bagaimana untuk mengetahui jenis kulit anda sensitif atau tidak? Ciri-ciri kulit sensitif Berikut adalah ciri-ciri bahawa kulit anda merupakan kulit jenis sensitif. 1. Kulit terlihat sangat tipis Ciri dari kulit sensitif adalah kulit akan terlihat lebih tipis, pada bagian dalam kulit tersebut terkadang dapat terlihat, kulit

error: Content is protected !!