DMS360 Original

Testimoni Glowing Speed Galatica Skincare

Feedback atau testimoni pengguna DMS360 – Set asas Glowing Speed Galatica / Glowing Speed Skincare     GLOWING SPEED GALATICA ———————— Khasiat dan Manfaat GLOWING SPEED GALATICA: ♥️ Merangsang regenerasi sel kulit ♥️ Menganjalkan kulit wajah ♥️ Melembabkan dan menutrisi wajah hingga bagian dalam ♥️ Mencerahkan warna kulit wajah dan sunburn ♥️ Mengecilkan liang pori-pori wajah ♥️ Menjaga wajah dari kerutan dan penuaan ♥️ Membantu mencegah, mengurangi dan menghilangkan jerawat ♥️ Memperbaiki sirkulasi mikro pada wajah ♥️ Menekan kapasitas oksidasi pada kulit ♥️ Membuat wajah semakin cantikk dan awet muda ♥️ Memudarkan jeragat (kronik/hormon/penuaan) ♥️ Membantu membaiki kulit rosak akibat

Kulit Cantik Halus dan Bebas Jeragat dengan Glowing Speed Galatica 3.0 (Terkini 2018)

Glowing Speed 24k Gold DMS360 Adakah anda mengalami masalah kulit kusam? masalah wajah lebih tua dari usia? Jeragat yang semakin hitam dan tebal? turut membimbangkan masalah jeragat akibat hormon dan faktor cuaca yang amat terik? Jangan bimbang Glowing speed 24k gold  bakal menghilangkan masalah kulit wajah anda!! Terkini!! Glowing Speed dikenali dengan wajah dan nama baru Glowing Speed Galatica 3.0 Version Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua pengunjung, Alhamdulillah produk keluaran syarikat DMS atau Dermaxsuperskin iaitu premium version, glowing speed 24k gold dengan ekstrak emas semakin mendapat tempat di hati pengguna setia DMS360 mahupun pengguna baru.  Glowing speed merupakan produk terbaru

Glowing Speed 24K Gold Kini Diberi Nama Baru iaitu GS Viral

Bismillah Packaging dan penamaan baru bagi produk terlaris Glowing Speed 24K Gold. Glowing Speed benar-benar mendapat tumpuan dan menembusi pasaran DMS malah produk kecantikan di Malaysia apabila ianya berkesan merawat pelbagai jenis masalah kulit khususnya penuaan, jeragat dan muka rosak akibat tersalah guna produk kecantikan yang mengandungi bahan kimia merbahaya. Baru-baru ini kita dimaklumkan oleh HQ bahawa penukaran akan berlaku bukan sahaja bagi Glowing Speed tetapi produk-produk DMS360 yang lain. Berhati-hati dengan produk tiruan Glowing Speed. Lambakan produk tiruan DMS terlalu banyak di pasaran dan dijual hampir diseluruh Malaysia dan talian online tanpa segan silu. Untuk pengetahuan anda, produk DMS

[Terkini] GS Viral Kini Dilancarkan Untuk Semua Pengguna Glowing Speed

Bismillah Sudah hampir sebulan produk Glowing Speed DMS360 tiada di pasaran dan juga stokis utama kami. Alhamdulillah, kami telah mendapat khabar rupanya Glowing Speed kini dengan formulasi lebih baik, nama baru namun harga menten sama. Pasti anda semua sudah tidak sabar untuk mendapatkan stok kesayangan kalian semua kan? Glowing Speed DMS360 kesan sepantas sinar merupakan hot produk set asas kami. Selain DMS Viral yang bakal dikeluarkan tidak lama lagi. GS Viral menyinar dahulu untuk pelanggan-pelanggan setia. HQ telah pun mengeluarkan set terbaru GS Viral khas untuk leader utama minggu ini. Untuk tujuan PRE ORDER dan PEMBERITAHUAN kepada semua pelanggan baru

Pengumuman: Produksi Glowing Speed Terpaksa Delay Seminggu Lagi

Bismillah Salam sayang semuanya Pertamanya kami sebagai wakil HQ ingin minta maaf yang sangat-sangat sebab set asas GLOWING SPEED masih dalam proses pembuatan. Berlaku sedikit masalah di bahagian printing packaging. Pihak printing juga mohon maaf sebab finishing yang last2 ini ambil sedikit masa daripada yang dijangka Hampir siap tetapi masih belum siap sepenuhnya dan insha Allah ada sedikit finishing tambahan supaya PLANNER yang dapat nanti lebih kemas & semoga semuanya berpuas hati. Kami berbesar hati sekiranya pelanggan-pelanggan boleh bersabar sedikit lagi untuk HQ pos kan semua stok kepada stokis-stokis utama di seluruh Malaysia. InsyAllah HQ akan usahakan terbaik dan kami

Pengumuman Stok: Set Asas DMS360 dan Glowing Speed Sold Out!

DMS360 Glowing Speed Bismillah. Untuk pengetahuan semua, buat masa ni dan hampir sebulan. Stok Set asas DMS360 dan Glowing Speed sold out sepenuhnya di HQ dan stokis-stokis utama ya. Insha Allah, HQ akan restok Glowing Speed dalam jangka masa 2 ke 3 minggu ni dalam November ni. Tetapi untuk DMS360, masih belum ada khabar akan direstok dalam jangka masa terdekat. Juga antara sebab lain, kami sedang dalam proses penjenamaan produk DMS daripada pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab iaitu isu tiruan DMS360. Saya yakin ramai sudah tertipu, ditipu dan muka rosak akibat penggunaan produk fake DMS. Oleh sebab itu,  kita mengeluarkan dua

Testimoni Masalah Jerawat [DMS360, Glowing Speed, DMSONE]

Testimoni seorg pelajar yang memiliki jerawat kronik. pakai bedak tebal pun jerawat nampak juga malah semakin teruk. Selepas 3 bulan konsisten menggunakan set lengkap DMSONE+SUPERNOVA utk luaran dan PEARLAQUEEN untuk dalaman kini beliau sangat berpuas hati. Dia hanya pakai Glowing Speed. Skin dia takde masalah kusam atau apa. Cuma ada masalah jerawat yg merah-merah. Pelbagai produk dah cuba pakai. Dari yg farmasi dah cuba pakai. Yg mahal dah pakai. Yg murah dah. Tapi takde kesan. Makin teruk adalah. So, sy suggest dia pakai Glowing Speed ni. Alhamdulillah. Dia pun tak sedar bila jerawat dia hilang. Parut tu pun dah pudar.

Glowing Speed Anda Fake ke Ori?

Assalamualaikum. Semua wanita mahupun lelaki mahukan wajah yang bersih tanpa jerawat, jeragat atau kita panggil cela di wajah. Bukan kerana mahu jadi tercantik tetapi adakalanya cela di wajah membuatkan diri kita hilang keyakinan terhadap diri sendiri juga semasa bersama orang-orang di sekeliling. Glowing speed 24k menjanjikan kulit wajah yang bersih, berseri serta mampu merawat wajah dengan lebih pantas berbanding produk DMS yang lain. Glowing Speed didatangi dengan ramuan istimewa iaitu emas 24k yang dapat merawat dan mencantikkan wajah anda. Malangnya, ramai yang ingin mengaut keuntungan bersama syarikat DMS 360 mengeluarkan produk-produk DMS 360 yang tiruan. Terpesona dengan harga yang murah,

Wajah Berseri dengan GLOWING SPEED 24K GOLD

GLOWING SPEED 24K GOLD Wajah Berseri dgn Glowing SpeedSmooth dan Geboww ▶Day Cream mempunyai SPF45 iaitu perlindungan daripada sinaran matahari yg berlebihan spt perfect foundation. ▶Sapuan menegak ke atas pd skin supaya krim dpt menembusi jauh ke dlm lapisan skin. ▶Penggunaan kerap akn menghasilkan hasil yg superb. ▶Sesuai untuk semua jenis kulit. ▶Sesuai utk lelaki dan wanita ▶Whitening Turbo(Arbutin, collagen dn gluthathione) ▶Anti Aging Profesional ▶3D Glowing Effect ▶Korea Dermatological Advanced Formulated ▶Dijamin puashati  10x Whitening & Glowing Speed GLOWING SPEED  Produk pencerah wajah terbaru dgn komposisi lengkap dgn diterajui formula penambahan kecepatan pencerahan. Kandungan semulajadi dgn formulasi

Testimoni Glowing Speed 24k Gold

GLOWING SPEED : RM169.00 (Percuma Postage) * Dari kolagen dan 24K gold * Beratnya: sabun 40g, krim 30g. * spf 45 * Jimat sehingga 4-5 bulan penggunaan. GLOWING SPEED!!! Produk terbaru untuk menyelesaikan masalah kulit wajah!! Lebih WOW lebih AUUMM!!! Kuantiti lebih besar ~ kesan lebih pantas ~ lebih jaminan untuk glowing ~ tahan lebih lama ~ jimat belanja ~ berbaloi dgn harga, kuantiti & efeknya. √ Arbutin + Collagen + Glutathione √ 3D glowing efek √ Estrak emas 24k gold √ 10x kesan pencerahan & glowing √ SPF 45 pelindung uv √ Korea Dermatological Technology √ Anti- aging Professional

error: Content is protected !!