DMS360 Original

Testimoni Masalah Jerawat [DMS360, Glowing Speed, DMSONE]

Testimoni seorg pelajar yang memiliki jerawat kronik. pakai bedak tebal pun jerawat nampak juga malah semakin teruk. Selepas 3 bulan konsisten menggunakan set lengkap DMSONE+SUPERNOVA utk luaran dan PEARLAQUEEN untuk dalaman kini beliau sangat berpuas hati. Dia hanya pakai Glowing Speed. Skin dia takde masalah kusam atau apa. Cuma ada masalah jerawat yg merah-merah. Pelbagai produk dah cuba pakai. Dari yg farmasi dah cuba pakai. Yg mahal dah pakai. Yg murah dah. Tapi takde kesan. Makin teruk adalah. So, sy suggest dia pakai Glowing Speed ni. Alhamdulillah. Dia pun tak sedar bila jerawat dia hilang. Parut tu pun dah pudar.

error: Content is protected !!