DMS360 Original

Testimoni DMS360 Rescue (New Packaging DMS360)

Produk set asas Dermax Superskin 360 sebenarnya baru sahaja dikeluarkan semula setelah diberhentikan pengeluarannya. Seingat saya dalam bulan Ogos-Oktober 2017 produk set asas DMS360 ini sudah habis di stokis kami mahupun di HQ. Dan ketika itulah, kami dikhabarkan produk terbaru iaitu DMS Viral. Seperti kalian, kami sebagai stokis sendiri tidak tahu sepenuhnya akan perancangan oleh pengasas iaitu CFU, Dato Seri Shah. Dan akhirnya, setelah lama menunggu set asas DMS360 dikeluarkan semula pada bulan May 2018 di bulan Ramadhan yang mulia. Diberikan nama baru dan packaging baru, DMS360 dinamakan sebagai DMS360 Rescue. Oleh itu, dalam tempoh yang agak lama produk ini

Apa Penyebab Jerawat?

Jerawat adalah pustule atau papule kecil. Jerawat timbul apabila kelenjar sebum, atau kelenjar minyak, menjadi tersumbat dan dijangkiti, menyebabkan bengkak, lesi merah dipenuhi dengan nanah. Juga dikenal sebagai bintik-bintik atau jerawat, jerawat adalah sebahagian daripada jerawat. Mereka mungkin berkemungkinan besar berlaku di kalangan akil baligh, tetapi mereka boleh berlaku di mana-mana umur. Semasa baligh, perubahan pengeluaran hormon. Ini boleh menyebabkan kelenjar sebum, yang terletak di pangkal folikel rambut, menjadi terlalu aktif. Akibatnya, jerawat mungkin akan berlaku semasa tahun-tahun remaja dan sekitar haid, untuk wanita. Jerawat paling kerap menjejaskan muka, belakang, dada, dan bahu. Ini kerana terdapat banyak kelenjar sebaceous di

Set Asas DMSONE Untuk Masalah Kulit Kering Sensitif dan Berjerawat Kini Kembali! All Time Favorite DMS Skincare

Bismillah. Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera 🙂 Alhamdulillah, akhirnya pihak HQ DMS Three Sixty & DMSONE Cosmetics mengumumkan pengeluaran semula set terbaik kami iaitu DMS ONE Skinworks. DMS ONE Skinworks merupakan produk terlaris kami kerana keberkesanannya yang amat bagus untuk mereka yang menghadapi masalah seperti kulit kering, sensitif, kulit kusam juga masalah jerawat. Dengan formulasi berasaskan buah-buahan dan penuh dengan vitamin dengan dermatologi teknologi korea, DMS ONE terbukti memuaskan ribuan pelanggan apabila ramai yang kecewa dengan keputusan HQ tahun lepas untuk memberhentikan produksi DMS ONE skincare set ini. Saya turut bersedih kerana saya juga menggunakan set DMS ONE Skinworks ni. Apa

Testimoni Masalah Jerawat [DMS360, Glowing Speed, DMSONE]

Testimoni seorg pelajar yang memiliki jerawat kronik. pakai bedak tebal pun jerawat nampak juga malah semakin teruk. Selepas 3 bulan konsisten menggunakan set lengkap DMSONE+SUPERNOVA utk luaran dan PEARLAQUEEN untuk dalaman kini beliau sangat berpuas hati. Dia hanya pakai Glowing Speed. Skin dia takde masalah kusam atau apa. Cuma ada masalah jerawat yg merah-merah. Pelbagai produk dah cuba pakai. Dari yg farmasi dah cuba pakai. Yg mahal dah pakai. Yg murah dah. Tapi takde kesan. Makin teruk adalah. So, sy suggest dia pakai Glowing Speed ni. Alhamdulillah. Dia pun tak sedar bila jerawat dia hilang. Parut tu pun dah pudar.

Apa Itu Jerawat dan Cara Mengatasinya

Semua wanita mengimpikan wajah licin tanpa masalah jerawat atau binti-bintik merah. Kulit wajah yang berjerawat menyebabkan wanita hilang keyakinan berhadapan di khalayak ramai dan akibatnya mereka sering mengenakan solekan make up yang tebal demi menutup masalah tersebut. Sebenarnya dengan menutup jerawat menggunakan solekan tebal lebih mengakibatkan kepada masalah jerawat yang lebih serius. Apa itu jerawat dan bagaimana ia terjadi? Apa itu jerawat? Istilah medis untuk jerawat adalah acne vulgaris, ia termasuk dalam salah satu penyakit kulit yang terjadi karena adanya kelenjar minyak di foliker bulu halis/rambut. Penyakit kulit (jerawat) biasanya sering terjadi pada pria maupun wanita pada masu pubertas. Penyebabnya adalah