DMS360 Original

DMS360 Produk Melayu Bertaraf Antarabangsa

DERMAXSUPERSKIN 360 Satu-satunya Usahawan Malaysia yang berjaya mendapat INTERNATIONAL  AWARD 2017 International Award 2014 PENGENALAN PRODUK DMS360 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Produk Ini Merupakan Keluaran MALAYSIA, MELAYU ISLAM. Ianya Telah Memenangi Beberapa MASTER CLASS AWARD Peringkat ANTARABANGSA. DERMAX SUPERSKIN 360 Dengan INTERNATIONAL AWARDS & Telah IKTIRAF 7 BUAH NEGARA ASEAN. Terbukti Produk Buatan Malaysia Juga Standing Produk Luar Negara. Tidak Rugi Mencuba Sebabnya #DMS360 Telah Terbukti keberkesanannya.. Yakinilah!! Gunalah Produk DMS360 Tanpa Was-Was.. TANPA SOLEKAN wajah tetap BERSERI ✔ HALAL ✔ SELAMAT ✔ TIADA MERCURY ✔ BEBAS BAHAN KIMIA 100% ✔ MENGGUNAKAN RAMUAN SEMULAJADI ✔ BERSTATUS GMP ✔ KELUARAN MALAYSIA100% ✔ BUATAN MELAYU

Ciri-Ciri Kulit Sensitif dan Cara Mengatasinya

Kulit ada banyak sekali macamnya, ada kulit berminyak, kulit normal, kulit sensitif, kulit kombinasi dan kulit kering. Tentunya dari semua itu memiliki ciri-ciri tersendiri. Sehingga anda perlu mengetahui ciri-ciri itu agar anda mengetahui pula bagaimana cara untuk mengatasi kulit tersebut. Dengan mengetahui ciri-ciri kulit maka akan mudah pula menangani permasalahan yang akan datang nantinya.  Bagaimana untuk mengetahui jenis kulit anda sensitif atau tidak? Ciri-ciri kulit sensitif Berikut adalah ciri-ciri bahawa kulit anda merupakan kulit jenis sensitif. 1. Kulit terlihat sangat tipis Ciri dari kulit sensitif adalah kulit akan terlihat lebih tipis, pada bagian dalam kulit tersebut terkadang dapat terlihat, kulit

Bahan Kimia dalam Produk Kecantikan

PERHATIAN !! Kulit wajah kita ada 7 lapisan utama . Sebagai seorang ahli kimia, apa yang perlu saya sampaikan kepada anda semua sebagai pengguna ialah setiap proses yang berlaku dam sesuatu pembuatan,  baik kosmetik, atau apa jenis produk. Ianya akan melibatkan proses penghasilan dari bahan kimia. Ia akan menjadi satu proses yang kita gelar “chemical reaction” Apa yang membezakan sesuatu produk itu sama ada ianya selamat atau tidak bergantung kepada bahan asal yang digunakan. Sama ada ianya diambil dari bahan semulajadi atau bahan merbahaya. Kami ada panggilan yang kami panggil bahan kimia organik. Kebiasaannya induk bahan ini diperolehi dari buah-buahan

Bahaya Hidrokuinon Perosak Kulit Wajah

HIDROKUINON — PEROSAK KULIT!1. Krimnya berbau tajam dan teksturnya sedikit melekit apabila disapu pada kulit. 2. Tuangkan sedikit toner yang puan sedang gunakan itu pada kapas muka. Biarkan seketika terdedah dengan cahaya matahari. Toner akan bertukar kepada coklat kehitam-hitaman. Itu salah satu tanda produk tersebut mengandungi bahan HIDROKUINON. Apa itu HIDROKUINON?  Ia sejenis bahan kimia yang membunuh sel dalam kulit yang menghasilkan pelindung semulajadi daripada panahan cahaya matahari Apabila sel ini dimatikan, kulit muka akan kelihatan lebih cerah dan putih dalam tempoh singkat! Cerah dan putih itu tidak asli. 3. Semak penutup toner atau krim malam puan. Jika terdapat kerak

Nak Cantik Cepat? DMS360 Bukan Untuk Anda

Sekiranya anda mengharapkan kesan yang cepat, pantas dan flawless, jerawat hilang on the spot dalam masa yg singkat! *🚫PRODUK SKIN CARE DMS360 BUKAN UNTUK ANDA!.🚫* *KENAPA??* Produk DMS360: *Bebas bahan kimia berbahaya.* Jadi tak ada bahan yang boleh mematikan lapisan sel kulit untuk menghalang dari pertumbuhan jerawat dan sebagainya sekali gus melicinkan kulit dalam masa yang singkat. *Diperbuat dari bahan semulajadi.* Bahan semulajadi yang tidak termutasi oleh bahan kimia biasanya akan mengambil masa untuk memperbaiki sel-sel kita yang dah rosak. Bahan semulajadi tidak menghalang pertumbuhan jerawat atau pigmentasi tetapi memperbaiki sel kulit dan merawat sel kulit dari dalam punca masalah

Rahsia Kecantikan Saya Bersama Produk DMS360

Teks: Emme Marina Mohamad Gambar: Emme Marina Mohamad Saya sebenarnya bukanlah seorang yang memiliki wajah yang licin, punyai tona sekata yang cantik seperti yang saya miliki hari ini. Walaupun, bagi rakan-rakan saya, mereka rasakan yang wajah saya sudah okay, elok mungkin kerana wajah saya tidak ada jerawat. Jadi, bagi sesetengah orang tiada jerawat adalah lebih baik wajahnya mungkin? Namun hakikatnya, saya miliki kulit wajah yang kering, mudah jadi gelap jika berjemur sekejap, jeragat. Dan bila wajah ini tidak dijaga baik, kulit wajah saya mudah menggelupas terutama di bahagian hidung, pipi dan tepi mulut. Ianya menyebabkan saya jadi kurang selesa, malu

Natural Skincare DMS360 Superskin

Natural Skincare DMS360 Teks: Emme Marina Mohamad Gambar: Carian google (NEW PACKAGING 2016) Hari ini saya kongsikan produk kecantikan yang telah saya gunakan beberapa bulan yang lepas. Dulu, semasa bujang saya bukanlah seorang yang menjaga sangat tentang kecantikan muka, jeragat ke, muka kering ke, nak cerah bersih, semua itu kurang menarik bagi saya. Saya ada memakai skincare tetapi jenama biasa sahaja harga pun murah. Hehe, yer Fair & Lovely. Selalu tengok iklan Fair & Lovely dengan harga yang amat murah, memang buat saya tertarik. Saya on off juga pakai Fair & Lovely ni, sejak sekolah menengah lagi. Masa ni sepupu