DMS360 Original

Testimoni Pil Kurus SlimP9 Baru di Pasaran Berkesan Menurunkan Berat Badan Anda

Assalamualaikum, akhirnya yang ditunggu-tunggu sudah tiba. Lambakan testimoni pengguna pil kurus Slimp9 dari DMS360. Anak syarikat la ni eh… sipi skit tetapi semua agen DMS turut mempromosikan produk ni! Hah, anda boleh dapatkan segera dari agen sah DMS360.   Dah baca ke khasiat produk Slimp9 ni? jika belum boleh baca kat sini http://dms360original.com/2019/07/produk-terbaru-pil-kurus-slimp9.html   Jom Baca Apa Kata Pengguna Testimoni Pil Kurus SlimP9                             bestnya semua bagi good feedback kan? yang dapat keluarkan najis2 kolestrol tu tersangatlah bagus!   nampaknya saya pun kenalah cuba satu   dah

Testimoni Skincare Glowing Speed DMS360

Assalamualaikum, walaupun sudah bertukar rupa entah ke berapa kalinya. Diberhentikan seketika pada tahun 2017-2018 tetapi pengguna tegar Glowing Speed 24k Gold atau nama baru, Glowing Speed Galatica tetap mencari produk ini dimerata tempat!   Cuma yang tak best bila dah terpakai produk tiruan Glowing Speed. Aduh. Hangin satu badan ye tak?     Alhamdulillah, sejak HQ mula keluarkan semula skincare Glowing Speed pada tahun 2018 sampai ke hari ini Julai 2019 tiada masalah stok delay. Sentiasa ada stok.   Packaging dan nama berubah, tetapi ramuan, formula dan kesannya tetap sama hebat seperti dahulu.   Jom kita tengok testimoni-testimoni Pengguna Set

Testimoni Skincare DMS360 Rescue

Assalamualaikum, hari ni saya nak share antara testimoni yang kita dapat dari pengguna DMS sendiri. Alhamdulillah pengguna yang stop DMS pun mula pakai balik DMS sebab kesannya yang terbaik dan tanpa ragu-ragu stop DMS pun muka tak rosak. Haa, itu penting.   Pakai DMS – stop DMS – pakai balik DMS muka tetap cantik. Takde sebarang masalah. Tiada kesan sampingan bila pakai produk muka DMS360. Syukur alhamdulillah. Cuma sekarang ramai lah utarakan kebimbangan dek banyak lagi produk TIRUAN DMS360 ni di pasaran. Risau noo, bukan apa. Harga tidak menjadi isu kalau produk ni memang bagus, tetapi bila terkena yang rosak.

Fat Away Choco Tiada Lagi Di Pasaran. DMS 360 HQ Sudah Berhentikan Pengeluaran Fat Away Choco DMS

Assalamualaikum Duka cita saya memaklum bahawa produk kurus DMS 360 iaitu Fat Away Choco kini tiada lagi di pasaran dan sebenarnya Fat Away Choco ini telahpun diberhentikan pengeluarannya sekitar setahun yang lalu. Untuk para pengguna Fat Away Choco boleh mencuba produk kurus DMS 360 yang lain iaitu Fat Loss di mana produk kurus ini berasaskan ramuan organik dan herba terpilih. Ia juga pernah dikenali dengan nama seperti Islim, Selim Melim, Love Slim dan kini nama terbaru Jamu Kurus DMS 360 ialah Fat Loss. Ramuan yang sama cuma packaging berbeza. Berbanding Fat Away Choco, Fat Loss telah lama berada di pasaran

Testimoni DMS360 Rescue (New Packaging DMS360)

Produk set asas Dermax Superskin 360 sebenarnya baru sahaja dikeluarkan semula setelah diberhentikan pengeluarannya. Seingat saya dalam bulan Ogos-Oktober 2017 produk set asas DMS360 ini sudah habis di stokis kami mahupun di HQ. Dan ketika itulah, kami dikhabarkan produk terbaru iaitu DMS Viral. Seperti kalian, kami sebagai stokis sendiri tidak tahu sepenuhnya akan perancangan oleh pengasas iaitu CFU, Dato Seri Shah. Dan akhirnya, setelah lama menunggu set asas DMS360 dikeluarkan semula pada bulan May 2018 di bulan Ramadhan yang mulia. Diberikan nama baru dan packaging baru, DMS360 dinamakan sebagai DMS360 Rescue. Oleh itu, dalam tempoh yang agak lama produk ini

Testimoni Protive Mixed Fruit Drink by DMS360

Assalamualaikum, Kesihatan amat bernilai. Nak sihat banyak faktor harus kita pertimbangkan. Kesihatan yang baik bermula dari usus. Kesihatan yang baik juga memiliki darah yang bersih. Buah pinggang yang bersih. Semua faktor harus diambil kira. Detoksifikasi antaranya adalah cara terbaik untuk membersihkan segala toksin dan kotoran dalam badan kita. Insha Allah, tak cuba maka tak kenal. Tak cuba maka tak rasa perubahan lagi. Jika belum cuba, cubalah hari ini PROTIVE suplemen kesihatan anda semua. Dengan kesihatan semakin baik, wajah lebih berseri, badan lebih bertenaga insha Allah hati lebih bahagia. Mari kita lihat testimoni Protive. Alhamdulillah, ramai dah cuba dan feedback sangat

Testimoni Fat Loss Jamu Kurus DMS360. Nak Hilang 10kg Sebulan?

Fat loss DMS dengan pelbagai nama seperti ilangsing (produk pertama) kemudian ditukar berkali-kali kerana isu fake yang sering sangat menjengah. Ramai mengeluh kerana perubahan nama terlalu kerap tetapi yakinlah perubahan tersebut hanyalah pada nama. Kualiti, ramuan dan kesannya tetap sama.  Keberkesanan Fat Loss dalam membantu ramai wanita dan lelaki berjaya menurunkan berat badan sehingga 10 kilo sebulan amat mengagumkan! Packaging terkini Fat Loss DMSApa kelebihan Fat Loss ni? Mari kita intai bersamaFAT LOSS DMS360———————-✔️100% berasaskan jamu dan bebas kimia✔️1 botol turun 2-10kg✔️Tak perlu berlapar dan berpantang. Makan macam biasa✔️Tiada side effect seperti sakit perut dan cirit birit.✔️Tanpa perlu berlapar..✔️Tidak perlu

Set Asas DMS360 Dermaxsuperskin 360 Kini Kembali Setelah 6 Bulan Tiada di Pasaran! Dapatkan Segera dengan Agen Sah DMS

Bismillah Set asas DMS360 telah lama tiada di pasaran sejak hujung tahun lepas. Dengan isu DMS tiruan yang terlalu berleluasa, syarikat DMS Three Sixty telah memberhentikan set asas ini dan mengeluarkan DMS Viral sebagai gantian. Namun, DMS Viral bukanlah set asas DMS360. Produk terlaris dan kegemaran ramai iaitu DermaxSuperskin 360 ini tetap menjadi igauan dan pilihan ramai pengguna DMS. Alhamdulillah, set asas DMS360 kini kembali kepada anda semua tidak lama lagi. PRE ORDER DMS360 telah dibuka di stokis kami namun stok yang dikeluarkan oleh HQ adalah sangat limited. Dijangkakan 1000 kotak sahaja akan dikeluarkan kepada 20 Founder DMS termasuklah kami. 

Feedback Pengguna 5in1 DMSONE EXCLUSIVE

Alhamdulillah, set exclusive DMS iaitu 5in1 DMSone Exclusive menerima feedback dan testimoni yang memberangsangkan. Semakin ramai sukakan set exclusive bukan sahaja kerana ianya jimat malah berkesan merawat masalah wajah seperti jerawat, sunburn, jeragat dan kulit kusam. Produk ini sesuai dipakai seawal 12 tahun. Jadi anak-anak atau remaja yang ada masalah jerawat tu boleh cuba set Dmsone Exclusive. Set ni mengandungi sabun, krim siang, krim malam, serum glowing dan cc foundation. Untuk tempahan boleh ke www.dms360.my atau whatsapp +6018-9100 852.

Testimoni Kopi Pink Lady by DMS Lebih Langsing, Lebih Mantap dan Lebih Gebu

💖 PINK LADY COFFEE BY DMS 💖 Mengapa anda perlu pilih  PINK LADY COFFEE ??? ✔️🌹Body lebih cerah ✔️🌹Aset lebih tegang ✔️🌹Body dan aset lebih montox ✔️🌹LEBIH SLIMMM dengan Acai Berry😍😍😍 KANDUNGAN DALAM PINK LADY COFFEE DMS ⤵️ ✔️ Krimer Bukan Tenusu ✔️ Kopi Arabica ✔️ Fruktosa ✔️ Beri Acai ✔️ Estrak Biji Anggur ✔️ Kolagen ✔️ Vitamin C ✔️ L-Glutathione ✔️ Estrak Mirifica ✔️ Manjakani ✔️ Lobata ✔️ Kacip fatimah 🎈CARA PENGGUNAAN🎈 Tuangkan 1 paket ke dalam cawan 200ml air panas.Lepastu dah boleh minum. 15 sachet/ 1 Kotak Alhamdulillah, kopi pink lady by dms360 yang baru sahaja dikeluarkan tahun

error: Content is protected !!