DMS360 Original

Testimoni DMS360 Rescue (New Packaging DMS360)

Produk set asas Dermax Superskin 360 sebenarnya baru sahaja dikeluarkan semula setelah diberhentikan pengeluarannya. Seingat saya dalam bulan Ogos-Oktober 2017 produk set asas DMS360 ini sudah habis di stokis kami mahupun di HQ. Dan ketika itulah, kami dikhabarkan produk terbaru iaitu DMS Viral. Seperti kalian, kami sebagai stokis sendiri tidak tahu sepenuhnya akan perancangan oleh pengasas iaitu CFU, Dato Seri Shah. Dan akhirnya, setelah lama menunggu set asas DMS360 dikeluarkan semula pada bulan May 2018 di bulan Ramadhan yang mulia. Diberikan nama baru dan packaging baru, DMS360 dinamakan sebagai DMS360 Rescue. Oleh itu, dalam tempoh yang agak lama produk ini

Testimoni Glowing Speed Galatica Bagi Masalah Jeragat, Kusam Dan Jerawat

Glowing Speed Galatica atau nama lamanya Glpwing Speed 24k Gold Version menjadi aspirasi dan kegemaran ramai pengguna DMS360. Malah, ramai pengguna set asas Dermaxsuperskin 360 sendiri bertukar ke Glowing Speed kerana keberkesanannya. Glowing Speed fokus kepada wanita berusia 28 tahun ke atas. Masalah kulit kusam, sel mati tebal, jeragat dan penuaan sebab itulah pengguna DMS bagi wanita lebih berusia beralih kepada Glowing Speed. DMS360 pula produk umum yang boleh diamalkan seawal 12 tahun.  GLOWING SPEED GALATICA  ———————— Khasiat dan Manfaat GLOWING SPEED GALATICA: ♥️ Merangsang regenerasi sel kulit ♥️ Menganjalkan kulit wajah ♥️ Melembabkan dan menutrisi wajah hingga bagian dalam

Dermaxsuperskin 360 Rescue Solusi Wajah Bermasalah Kusam, Jeragat dan Jerawat dengan Korean Dermatologi

Adakah anda mempunyai masalah seperti berikut? MASALAH WAJAH BERJERAGATMASALAH MUKA BERJERAWATMASALAH KULIT MUKA KUSAMMASALAH MUKA ROSAK AKIBAT SALAH PRODUK Perkenalkan Produk Penjagaan Wajah Buatan Malaysia yang telah berjaya Memenangi ANUGERAH ANTARABANGSA 2014! PERKENALKAN DERMAXSUPERSKIN 360 (DMS 360) RESCUE Jika anda mempunyai masalah di atas, maka produk DMS360 merupakan produk semulajadi, TANPA BAHAN KIMIA dan selamat untuk anda dari usia 12 tahun tau! Perkenalkan produk paling laris di Malaysia dengan kejayaan memenangi AWARD MASTER CLASS INTERNATIONAL tiada lagi produk lain setanding DMS360 🙂 Bukan sahaja produk ini berjaya menang anugerah antarabangsa malah produk ini menggunakan teknologi dermatologi dari KOREA sebab itulah

Set Asas DMS360 Dermaxsuperskin 360 Kini Kembali Setelah 6 Bulan Tiada di Pasaran! Dapatkan Segera dengan Agen Sah DMS

Bismillah Set asas DMS360 telah lama tiada di pasaran sejak hujung tahun lepas. Dengan isu DMS tiruan yang terlalu berleluasa, syarikat DMS Three Sixty telah memberhentikan set asas ini dan mengeluarkan DMS Viral sebagai gantian. Namun, DMS Viral bukanlah set asas DMS360. Produk terlaris dan kegemaran ramai iaitu DermaxSuperskin 360 ini tetap menjadi igauan dan pilihan ramai pengguna DMS. Alhamdulillah, set asas DMS360 kini kembali kepada anda semua tidak lama lagi. PRE ORDER DMS360 telah dibuka di stokis kami namun stok yang dikeluarkan oleh HQ adalah sangat limited. Dijangkakan 1000 kotak sahaja akan dikeluarkan kepada 20 Founder DMS termasuklah kami. 

Testimoni Pengguna DMS360. Selamat Tinggal Wajah Kusam dan Bermasalah

Set asas glowing speed serum supernova dn 4d foundationMasalah Kulit muke KUSAM SENSITIF dn BINTIK HITAM… Stlah pengunaan selama 2bln Beliau sangat berpuas hati… Kulit muke semkin pulih dn makin cerah.. Ramai diantara kawan2 beliau tlh memuji masalah kulit wajah Super Duper SENSITIF, MASALAH EYEBAG, KULIT KUSAM, JERAWAT & PARUT JERAWAT. Alhamdulillah, berkat SABAR, YAKIN & KONSISTEN hari² duk pakai DMSONE, GLOWING SERUM, 4D FOUNDATION + HYBRID CC, serta baru sahaja mencuba minuman terbaik SUPERSKINZ tidak sampai sebulan.. Kulit wajah saya semakin menunjukkan kesan positif.. Semakin pulih & cantik berseri.. Setelah konsisten selama 3 bulan dgn set asas glowing speed+foundation

Testimoni Set DMS 5in1 DMSONE Exclusive

Testimoni terbaik dari produk terbaru keluaran DMS360! Miliki wajah bebas cela, lebih cantik dan bersih bersama set lengkap DMS360 iaitu 5in1 DMSONE Exclusive. Set ini merupakan set lengkap paling bajet yang anda mampu miliki. DMS terkenal sebagai syarikat yang mengeluarkan produk kecantikan penjagaan wajah dengan menggunakan formula Korean Dermatologi kini tampil dengan set trial terunggul yang super jimat. Miliki set penjagaan lengkap dengan 5 item iaitu: 1. Sabun 2. Krim siang 3. Krim malam 4. Serum glowing (Vitamin C) 5. CC Cream Foundation Walaupun masih baru dipasaran, alhamdulillah set lengkap 5in1 DMSONE exclusive mendapat sambutan menggalakkan tidak kiralah pengguna baru,

Testimoni Kurus Bersama DMS360 [Fat Loss dan Fat Away]

“Ini adalah testimoni diri saya sendiri , setelah beberapa kotak consume coffee monatox sahaja saya dapat menurunkan berat badan dari 68kg , sekarang 57kg” – Agen Siti Rahmah Customer ambil 2 botol fat lost,diet n zumba berjaya menurunkan berat badan sebnyak 28kg wowww!!!! Dalam penggunaan 1 botol sahaja..diulangi 1 botol🙋…disebabkan lost 28kg. shira buat keputusan join agent terbaikkk Produk-produk kurus dms iaitu Fat Loss (slim) dan Fat Away sangat berkesan dan menjadi pilihan ramai. Kesan sepantas 5 kg – 15 kg penurunan dalam masa sebulan. Sukakan herba? Cubalah Fat Loss. Fat loss juga sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah kesihatan

Testimoni Pengguna DMS360

Mari kita lihat testimoni pengguna DMS yang berpuas hati dengan produk DMs. Semestinya DMS di hati. Dulu : Kulit kusam + Sunburn + Berjerawat pasir Sekarang : Kulit makin pulih & jerawat pun makin hilang Cust pakai set asas Dms360 + Serum 24kgold + Serum Vit. C booster Tempoh : Sebulan haaa kann sis dahh cakapp nak kurus bolehh amik fat away 😍 kunyah² jee terus kurus 👏 rasa coklatt sedapp sangatt 😋 dalamm masa 7 hari jee  dahh adaa perubahan dekatt badan anda 😱😱 woww 😘  haa nak kurus  sebelum rayaa cepatt² whatsApp sis ,, sis akan guide anda

Testimoni Masalah Jeragat

Testimoni customer saya yang baru saja seminggu menggunakan set glowing speed+serum glowing.Mengalami kulit wajah kusam dan jeragat.Alhamdulillah dgn penuh keyakinan,beliau berjaya mendapatkan hasil yg meletop walaupun baru seminggu menggunakan nya. Nazirah Muhamed Menggunakan SET DMS360 + SERUM STEMCELL APPLE Cust ni ada masalaH JERAGAT DAN WAJAH SEDIKIT KUSAM Setelah konsisten dgn SET LENGKAP DMS360 HANYA 2 MINGGU lebih, kini wajahnya nampak lebih anjal, glowing dan paling dia teruja jeragat tu makin hilang..😍BELIAU YAKIN DMS MEMANG TERBAIK Menggunakan set GLOWING SPEED + SERUM STEMCELL 24K. Cust ni ada masalah jeragat yg tebal. Pelbagai produk dia cuba tapi masih tidak hilang. Setelah

Koleksi Testimoni Berjaya Bagi Kulit Bermasalah

Masalah kulit: kulit berjerawat akibat resdung mengakibatkan beliau jadi kurang berkeyakinan. Produk: Set Asas DMS360 Nak share testimoni 24k gold stemcell serum… Kaki cedera akibat main bola. Seminggu letak minyak gamat tetapi tidak pulih…  Hanya dgn 2 botol dlm mase 4 hari je… Luka pon dah kering dan semakin pudar. Parut luka juga semakin cerah… Alhamdulillah testimoni terkini hanya menggunakan set asas glowing speed sahaja. Sebelum ini beliau mengalami masalah kulit wajah yg terbakar krn menggunakan produk tiruan berbagai jenis.Tidak sampai 2 minggu wajahnya kembali seperti asal,malah semakin lembut,bersih,anjal n kelihatan awet muda.Beliau terharu n berterima kasih dgn produk dms