DMS360 Original

Kulit Cantik Halus dan Bebas Jeragat dengan Glowing Speed Galatica 3.0 (Terkini 2018)

Glowing Speed 24k Gold DMS360 Adakah anda mengalami masalah kulit kusam? masalah wajah lebih tua dari usia? Jeragat yang semakin hitam dan tebal? turut membimbangkan masalah jeragat akibat hormon dan faktor cuaca yang amat terik? Jangan bimbang Glowing speed 24k gold  bakal menghilangkan masalah kulit wajah anda!! Terkini!! Glowing Speed dikenali dengan wajah dan nama baru Glowing Speed Galatica 3.0 Version Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua pengunjung, Alhamdulillah produk keluaran syarikat DMS atau Dermaxsuperskin iaitu premium version, glowing speed 24k gold dengan ekstrak emas semakin mendapat tempat di hati pengguna setia DMS360 mahupun pengguna baru.  Glowing speed merupakan produk terbaru

Testimoni Pengguna DMS360

Mari kita lihat testimoni pengguna DMS yang berpuas hati dengan produk DMs. Semestinya DMS di hati. Dulu : Kulit kusam + Sunburn + Berjerawat pasir Sekarang : Kulit makin pulih & jerawat pun makin hilang Cust pakai set asas Dms360 + Serum 24kgold + Serum Vit. C booster Tempoh : Sebulan haaa kann sis dahh cakapp nak kurus bolehh amik fat away 😍 kunyah² jee terus kurus 👏 rasa coklatt sedapp sangatt 😋 dalamm masa 7 hari jee  dahh adaa perubahan dekatt badan anda 😱😱 woww 😘  haa nak kurus  sebelum rayaa cepatt² whatsApp sis ,, sis akan guide anda

Testimoni Masalah Jeragat

Testimoni customer saya yang baru saja seminggu menggunakan set glowing speed+serum glowing.Mengalami kulit wajah kusam dan jeragat.Alhamdulillah dgn penuh keyakinan,beliau berjaya mendapatkan hasil yg meletop walaupun baru seminggu menggunakan nya. Nazirah Muhamed Menggunakan SET DMS360 + SERUM STEMCELL APPLE Cust ni ada masalaH JERAGAT DAN WAJAH SEDIKIT KUSAM Setelah konsisten dgn SET LENGKAP DMS360 HANYA 2 MINGGU lebih, kini wajahnya nampak lebih anjal, glowing dan paling dia teruja jeragat tu makin hilang..😍BELIAU YAKIN DMS MEMANG TERBAIK Menggunakan set GLOWING SPEED + SERUM STEMCELL 24K. Cust ni ada masalah jeragat yg tebal. Pelbagai produk dia cuba tapi masih tidak hilang. Setelah

Koleksi Testimoni Berjaya Bagi Kulit Bermasalah

Masalah kulit: kulit berjerawat akibat resdung mengakibatkan beliau jadi kurang berkeyakinan. Produk: Set Asas DMS360 Nak share testimoni 24k gold stemcell serum… Kaki cedera akibat main bola. Seminggu letak minyak gamat tetapi tidak pulih…  Hanya dgn 2 botol dlm mase 4 hari je… Luka pon dah kering dan semakin pudar. Parut luka juga semakin cerah… Alhamdulillah testimoni terkini hanya menggunakan set asas glowing speed sahaja. Sebelum ini beliau mengalami masalah kulit wajah yg terbakar krn menggunakan produk tiruan berbagai jenis.Tidak sampai 2 minggu wajahnya kembali seperti asal,malah semakin lembut,bersih,anjal n kelihatan awet muda.Beliau terharu n berterima kasih dgn produk dms

Testimoni Glowing Speed 24k Gold

testimoni customer yang mengalami kulit kusam dan kering. Adik ini telah menggunakan set Glowing Speed dan Serum Stemcell. Ternyata kesan yang memberangsangkan membuatkan adik sangat berpuas hati dengan penggunaan hanya dalam tempoh 2minggu sahaja. Kulitnya kini kelihatan bertambah sihat,cerah,berseri dan glowing. Alhamdulillah. DMS360 AUUMMMMM! menggunakan set GlowingSpeed + Stemcell dan 4D cream selama 4bulan. Muka yg kusam dan bekas2 jerawat tiada lagi.. menggunakan Glowing speed+ serum glowing+4d..selama 1 bulan… Masalah kulit kusam n tona  X sekata Kulit bertambah cantik berseri2.. Mlm ni nk share stu lg testimoni seorg cust yg guna set asas speed glowing+stemcell dn 5d slma 1blan…masalah klit

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Miss Slim

MASALAH KULIT : Kulit kusam dan gelap dan tona x sekata,ayebeg PRODUK YG DIGUNAKAN : Set Asas DMS360 dan Stemcell Serum TEMPOH PENGGUNAAN : 2 mggu AlhamduLILLAH…. Beliau amat berpuas hati dan sgt gembira menggunakan produk DMS kerana kesan positif yg sgt pantas.. 😊 Masalah kulit kering + kusam + eyebag. Cust menggunakan Set asas dms + Serum stemcell + PearlaQueen 3D Nak share testimoni sendiri selepas mengamalkan selim melim selama sebulan..sebelum ini mengalami masalah berat badan sehingga 76kg dan agak sukar dikawal tapi selepas mengamalkan selim melim 2botol berat badan turun sehingga 67kg.. Ramai yg tegur perubahan bentuk badan

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim mengalami masalah kulit gelap,kusam x sekata & mempunyai kedutan dibawah mata sehingga menyebabkan setiap kali keluar dia akn megenakan bedak yg tebal kerana tiada keyakinan..Alhamdulillah selepas 1 bulan consisten menggunakn set GLOWING SPEED + SERUM STEAMCELL.. .kulit wajah nya dh cerah, sekata glowing & flawless serta kedutan pun dh tiada lg..kini dia pergi kerja pun dh xpki pepe bedak lg..dia sngt berpuas hati dgn produk dms yg aummmm ni.. Masalah: Jeragat dan liang pori terbuka 10 hari je sudah nampak kesan dengan Basic set DMS360+360 Glowing serum.Alhamdulillah. Masalah: liang pori terbuka Nak share

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim Ni testimoni custmer sy masalah kulit  menggunakan set lengkap(dms+serum stimcell+4d)kulit muka semakin cerah dan semakin pulih….beliau tersanggat happy dengan perubahn pd mukanye sekarang… Nak share testimoni cust yang super2 aauummm Menggunakan SET ASAS Glowing Speed + Glowing Serum + 4D + Hybrid CC Makin cunn..makin Glowing. kak sue yang sekarang ni menjadi pengguna setia rangkaian produk DMS360 menggunakan fullset skincare DMS360 n mengamalkan pearla queen selama sebulan amat berpuashati akan hasilnya. Nak share testimoni cust saya yang mempunyai masalah kulit muka berminyak dan masalah jerawat. Hanya menggunakan SET LENGKAP DMS360 sahaja beliau dah

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim Ni masalah kulit tidak sekata,kusam,gelap tidak bermaya..hanya 3minggu menggunakan set lengkap(glowing speed+serum stimcell+4d)kulit muka semakin cerah dan semakin pulih….beliau tersanggat happy dengan perubahn pd mukanye sekarang…dlu bermacam produk mahal die cuba tp tetap tiada hasil…malah muka menjadi kusam.. 1. Customer mengalami masalah kulit kusam x bermaya dan masalah jerawat.Hanya menggunakan SET ASAS Glowing Speed saja dalam tempoh 3 minggu dgn izinNYA lihat hasilnya Alhamdulillahhhh…. cerah berseri… 2.Suaminya pula mengalami PID setelah mengambil islim 2 botol alhamdulillah berat badan dh turun.Skrg tak perlu risau dengan berat badan ideal kesihatan beliau bertambah baik. Hanya konsisten

Wajah Berseri dengan GLOWING SPEED 24K GOLD

GLOWING SPEED 24K GOLD Wajah Berseri dgn Glowing SpeedSmooth dan Geboww ▶Day Cream mempunyai SPF45 iaitu perlindungan daripada sinaran matahari yg berlebihan spt perfect foundation. ▶Sapuan menegak ke atas pd skin supaya krim dpt menembusi jauh ke dlm lapisan skin. ▶Penggunaan kerap akn menghasilkan hasil yg superb. ▶Sesuai untuk semua jenis kulit. ▶Sesuai utk lelaki dan wanita ▶Whitening Turbo(Arbutin, collagen dn gluthathione) ▶Anti Aging Profesional ▶3D Glowing Effect ▶Korea Dermatological Advanced Formulated ▶Dijamin puashati  10x Whitening & Glowing Speed GLOWING SPEED  Produk pencerah wajah terbaru dgn komposisi lengkap dgn diterajui formula penambahan kecepatan pencerahan. Kandungan semulajadi dgn formulasi