DMS360 Original

Atasi Masalah Jeragat Dengan Skincare DMS. Terbukti Berkesan!

Masalah jeragat yang baru nak naik, pigmentasi atau bintik hitam di atas pipi sangat merimaskan. Lebih teruk jika jeragat mula merebak dan naik ke atas hidung dan sekitar wajah! Tahukah anda? Antara salah satu penyebab jeragat ini hadir selain masalah hormon dan keturunan ialah kesilapan kita semua tidak suka memakai krim siang dan sunblock. Penyebab utama sinaran UV jahat pada waktu siang ialah perkara yang ramai wanita kurang ambil perhatian.  Tidak kisah dan peduli untuk luangkan sedikit masa hanya calitkan sahaja krim uv pada wajah setiap hari mampu membantu anda menghilangkan dan mencegah masalah jeragat atau bintik hitam dari bertambah

Feedback Pengguna 5in1 DMSONE EXCLUSIVE

Alhamdulillah, set exclusive DMS iaitu 5in1 DMSone Exclusive menerima feedback dan testimoni yang memberangsangkan. Semakin ramai sukakan set exclusive bukan sahaja kerana ianya jimat malah berkesan merawat masalah wajah seperti jerawat, sunburn, jeragat dan kulit kusam. Produk ini sesuai dipakai seawal 12 tahun. Jadi anak-anak atau remaja yang ada masalah jerawat tu boleh cuba set Dmsone Exclusive. Set ni mengandungi sabun, krim siang, krim malam, serum glowing dan cc foundation. Untuk tempahan boleh ke www.dms360.my atau whatsapp +6018-9100 852.

Testimoni Set DMS 5in1 DMSONE Exclusive

Testimoni terbaik dari produk terbaru keluaran DMS360! Miliki wajah bebas cela, lebih cantik dan bersih bersama set lengkap DMS360 iaitu 5in1 DMSONE Exclusive. Set ini merupakan set lengkap paling bajet yang anda mampu miliki. DMS terkenal sebagai syarikat yang mengeluarkan produk kecantikan penjagaan wajah dengan menggunakan formula Korean Dermatologi kini tampil dengan set trial terunggul yang super jimat. Miliki set penjagaan lengkap dengan 5 item iaitu: 1. Sabun 2. Krim siang 3. Krim malam 4. Serum glowing (Vitamin C) 5. CC Cream Foundation Walaupun masih baru dipasaran, alhamdulillah set lengkap 5in1 DMSONE exclusive mendapat sambutan menggalakkan tidak kiralah pengguna baru,

Testimoni Pengguna DMS360

Mari kita lihat testimoni pengguna DMS yang berpuas hati dengan produk DMs. Semestinya DMS di hati. Dulu : Kulit kusam + Sunburn + Berjerawat pasir Sekarang : Kulit makin pulih & jerawat pun makin hilang Cust pakai set asas Dms360 + Serum 24kgold + Serum Vit. C booster Tempoh : Sebulan haaa kann sis dahh cakapp nak kurus bolehh amik fat away 😍 kunyah² jee terus kurus 👏 rasa coklatt sedapp sangatt 😋 dalamm masa 7 hari jee  dahh adaa perubahan dekatt badan anda 😱😱 woww 😘  haa nak kurus  sebelum rayaa cepatt² whatsApp sis ,, sis akan guide anda

Testimoni Masalah Jeragat

Testimoni customer saya yang baru saja seminggu menggunakan set glowing speed+serum glowing.Mengalami kulit wajah kusam dan jeragat.Alhamdulillah dgn penuh keyakinan,beliau berjaya mendapatkan hasil yg meletop walaupun baru seminggu menggunakan nya. Nazirah Muhamed Menggunakan SET DMS360 + SERUM STEMCELL APPLE Cust ni ada masalaH JERAGAT DAN WAJAH SEDIKIT KUSAM Setelah konsisten dgn SET LENGKAP DMS360 HANYA 2 MINGGU lebih, kini wajahnya nampak lebih anjal, glowing dan paling dia teruja jeragat tu makin hilang..😍BELIAU YAKIN DMS MEMANG TERBAIK Menggunakan set GLOWING SPEED + SERUM STEMCELL 24K. Cust ni ada masalah jeragat yg tebal. Pelbagai produk dia cuba tapi masih tidak hilang. Setelah

Koleksi Testimoni Berjaya Bagi Kulit Bermasalah

Masalah kulit: kulit berjerawat akibat resdung mengakibatkan beliau jadi kurang berkeyakinan. Produk: Set Asas DMS360 Nak share testimoni 24k gold stemcell serum… Kaki cedera akibat main bola. Seminggu letak minyak gamat tetapi tidak pulih…  Hanya dgn 2 botol dlm mase 4 hari je… Luka pon dah kering dan semakin pudar. Parut luka juga semakin cerah… Alhamdulillah testimoni terkini hanya menggunakan set asas glowing speed sahaja. Sebelum ini beliau mengalami masalah kulit wajah yg terbakar krn menggunakan produk tiruan berbagai jenis.Tidak sampai 2 minggu wajahnya kembali seperti asal,malah semakin lembut,bersih,anjal n kelihatan awet muda.Beliau terharu n berterima kasih dgn produk dms

Cara Pantas Menghilangkan Jeragat

Cara pantas menghilangkan Jeragat dan Bintik Hitam TAHUKAH ANDA? Jeragat, bintik hitam, tanda lahir dan tompok pada kulit terjadi kerana pembentukan melanin yang amat cepat sehingga anda perlu menggunakan rawatan laser untuk membaikinya. Paling memburukkan keadaan, jika anda tidak lakukan apa-apa pada Jeragat, bintik hitam, tanda lahir dan tompok pada kulit anda sekarang, lama-kelamaan melanin ini akan merebak dan menyebarkan bintik tersebut ke seluruh muka dan badan. Pernah tak anda terfikir kenapa orang tua kita masa muda tak ada bintik hitam, tapi bila dah berusia, bintik hitam merebak keseluruh muka dan badan? Ini adalah kerana kolagen kulit yang tidak berfungsi

Petua Hilangkan Jeragat Dengan Berkesan

Petua Hilangkan Jeragat Dengan Cepat Dan Berkesan. Masalah jeragat di muka menjadi mimpi ngeri buat kaum wanita. Ramai yang mencari petua hilangkan jeragat kerana bimbang kemunculannya akan menyebabkan kulit wajah nampak kusam dan tidak berseri. Adakah anda juga salah seorang yang berdepan dengan masalah kulit muka berjeragat? Dalam artikel ini, kami akan kongsikan beberapa cara yang boleh anda lakukan untuk merawat masalah muka berjeragat. Jom Kita Kenali Apa Itu Jeragat JERAGAT adalah perubahan warna kulit gelap yang muncul di kawasan yang terdedah kepada matahari yang selalunya terdapat dibahagian  muka yang sering terlibat adalah bahagian pipi. Namun terdapat juga mereka yang

3 Langkah Mudah Hilangkan Jeragat

<< Jeragat >> Hari ni belajar ramai-ramai dalam grup dms pasal jeragat. Saya tak tolak sebenarnya saya mempunyai jeragat keturunan. Seingat saya, saya sudah ada jeragat ni sejak sekolah menengah lagi. sebenarnya mak pon ada.. disebabkan mak pon ada sejak azali maka saya ingatkan ianya trending family gitu. Lepas tu kebanyakkan retis mat salleh yang cun melecun pon ada jeragat. saya mati-mati ingatkan itu bukan satu masalah hinggalah bila usia dah masuk 30 an ni, pelik sungguh, kenapa orang nak cover “bende” tu? jeragat saya masih tidak berat sebab tak tutup habis muka, hanya tompok-tompok di bawah kedua pipi, tetapi