DMS360 Original

Testimoni Selim Melim @ Miss Slim

Customer mengambil miss slim dengan hanya 2 botol miss slim sis nie berjaya menurunkan berat badan 9kg… Dr 83kg skrg 73kg …ALHAMDULILLAH SYUKUR SGT2….miss slim mmg aummmmm… Testimoni dari team dms Saya nak share testimoni family sy yg mengambil miss slim dengan hanya 1,2 dan 3botol miss slim mereka berjaya menurunkan berat badan…ALHAMDULILLAH SYUKUR SGT2….miss slim mmg aummmmm.. Testimoni yang mempunyai masalah berat badan sangat berpuas hati bjaya menurunkn berat sbyk 3kg dlm masa sbulan.. Testimoni merangkap agent Ct juju ni berjaya turunkn berat badan sbyk 8 kg dlm masa sbulan.. 2 btl miss slim 😉 ramping gitu…. ct dh

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Miss Slim

MASALAH KULIT : Kulit kusam dan gelap dan tona x sekata,ayebeg PRODUK YG DIGUNAKAN : Set Asas DMS360 dan Stemcell Serum TEMPOH PENGGUNAAN : 2 mggu AlhamduLILLAH…. Beliau amat berpuas hati dan sgt gembira menggunakan produk DMS kerana kesan positif yg sgt pantas.. 😊 Masalah kulit kering + kusam + eyebag. Cust menggunakan Set asas dms + Serum stemcell + PearlaQueen 3D Nak share testimoni sendiri selepas mengamalkan selim melim selama sebulan..sebelum ini mengalami masalah berat badan sehingga 76kg dan agak sukar dikawal tapi selepas mengamalkan selim melim 2botol berat badan turun sehingga 67kg.. Ramai yg tegur perubahan bentuk badan

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim mengalami masalah kulit gelap,kusam x sekata & mempunyai kedutan dibawah mata sehingga menyebabkan setiap kali keluar dia akn megenakan bedak yg tebal kerana tiada keyakinan..Alhamdulillah selepas 1 bulan consisten menggunakn set GLOWING SPEED + SERUM STEAMCELL.. .kulit wajah nya dh cerah, sekata glowing & flawless serta kedutan pun dh tiada lg..kini dia pergi kerja pun dh xpki pepe bedak lg..dia sngt berpuas hati dgn produk dms yg aummmm ni.. Masalah: Jeragat dan liang pori terbuka 10 hari je sudah nampak kesan dengan Basic set DMS360+360 Glowing serum.Alhamdulillah. Masalah: liang pori terbuka Nak share

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim Ni testimoni custmer sy masalah kulit  menggunakan set lengkap(dms+serum stimcell+4d)kulit muka semakin cerah dan semakin pulih….beliau tersanggat happy dengan perubahn pd mukanye sekarang… Nak share testimoni cust yang super2 aauummm Menggunakan SET ASAS Glowing Speed + Glowing Serum + 4D + Hybrid CC Makin cunn..makin Glowing. kak sue yang sekarang ni menjadi pengguna setia rangkaian produk DMS360 menggunakan fullset skincare DMS360 n mengamalkan pearla queen selama sebulan amat berpuashati akan hasilnya. Nak share testimoni cust saya yang mempunyai masalah kulit muka berminyak dan masalah jerawat. Hanya menggunakan SET LENGKAP DMS360 sahaja beliau dah

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim Ni masalah kulit tidak sekata,kusam,gelap tidak bermaya..hanya 3minggu menggunakan set lengkap(glowing speed+serum stimcell+4d)kulit muka semakin cerah dan semakin pulih….beliau tersanggat happy dengan perubahn pd mukanye sekarang…dlu bermacam produk mahal die cuba tp tetap tiada hasil…malah muka menjadi kusam.. 1. Customer mengalami masalah kulit kusam x bermaya dan masalah jerawat.Hanya menggunakan SET ASAS Glowing Speed saja dalam tempoh 3 minggu dgn izinNYA lihat hasilnya Alhamdulillahhhh…. cerah berseri… 2.Suaminya pula mengalami PID setelah mengambil islim 2 botol alhamdulillah berat badan dh turun.Skrg tak perlu risau dengan berat badan ideal kesihatan beliau bertambah baik. Hanya konsisten

error: Content is protected !!