DMS360 Original

Tips Pecah Jualan Walaupun Dropship (Part 2)

I am Exclusive &  Exellent Dropship (Part 2/7) dah baca part 1? kalau belum, kena baca part 1 dulu. Saya perasan majoriti kesilapan dropship yang nak untung besar adalah jual banyak2 produk. Dah jual produk A, lepas tu jual plak Produk B.Nampak plak ni margin produk C  tinggi,jual jugak. Esok lusa nampak produk D plak dah. Eh eh ada peluang baik ni, ambik la dropship produk E plak. Last last pening tak tau nak promote yang mana satu😅 ok sebenarnya tak salah nak jual produk lebih pada satu. Maximum saya bagi 3 ja untuk anda yang macam2 rasa best ni.

error: Content is protected !!